Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Janli píše:
pedrouši, přešlápni si…
…si přešlápni ty, páč nezvládáš luštit přesmyčky…
![]()
Je víc stád ovcí: jedno stádo je očkovaný, druhý stádo je za každou cenu proti tomu a třetímu stádu je úplně u p*dele kdo se nechal očkovat a kdo ne - do toho se řadim já a je mi skvěle ![]()
@Janli píše:
On založil diskuzi, že rád platí Daně….
No mně nic zatím neposlal a to jsem Dana
@bse.pedro píše:
A čím víc, tím líp… Poněvadž logicky čím vyšší daně /do určité hranice/, tím vyšší příjem…![]()
![]()
Ale ty daně platíš, nedostáváš.
Poslední Stát jsem já byl Ludvík XIV. ![]()
@vokishka a ty se kde komu na ulici prokazuješ, že si očkovaná? Nebo sis to nechala vytetovat na čelo?
Já zase očkovaná nejsem a co jako.
Ale třeba jsem očkovaná na žloutenku, tetanus, záškrt, spalničky…
Sakra práce není to o tom, kdo je a kdo není.
Taky jsem očkovaná, na kdeco. Zatím to nikomu nikdy nevadilo. Ani si kolem toho nedělám PR abych byla zajímavá. Taky nepiju. To taky nikoho nezajímá a nikdo se tomu nediví. Stačí nedělat se zajímavou, nevykládat o tom dokola a každému je to pak fuk. Známá taky nepije a MUSELA to každému vysvětlovat proč. Nemusela, jen chtěla. ![]()
@Havlova píše:
Ne, dávají maják na hlavu. I s houkáním - teda bečením.
Není potřeba. Lidi s očkováním ti díky čipu vyskakují i při zapnutí Bluetooth na mobilu.
@vokishka píše:
Tak nejak, uz mi to leze krkem, jak neockovani davaji na odiv, jaci jsou borci, ze oni prece maji ten zdravy rozum a ockovani jsou ti stadni b.bci.
Soucitim, taky me to hrozne stve. Ale prijde mi, ze je to krasny lakmusovy papirek na inteligenci a vzdelani. Obecne, alespon v bublinach, do kterych vidim, cim vyssi vzdelani a prehled, tim vic ockovanych, cim omezenejsi pohled, tim vic buranska rebelie proti a nadavky na ockovane.
@lleennttiillkkaa píše:
@vokishka a ty se kde komu na ulici prokazuješ, že si očkovaná? Nebo sis to nechala vytetovat na čelo?
Já zase očkovaná nejsem a co jako.
Ale třeba jsem očkovaná na žloutenku, tetanus, záškrt, spalničky…
Sakra práce není to o tom, kdo je a kdo není.
no… neni to o tom do doby, nez ti blizci a kamaradi zacnou nadavat, jak jsi pitoma, ze jsi se ockovala. ![]()
@Cenarius píše:
Není potřeba. Lidi s očkováním ti díky čipu vyskakují i při zapnutí Bluetooth na mobilu.
No jo, ale co ti chudáci, co nečumí při cestě do mobilu? Musíš je přeci nějak varovat ![]()
@sakota píše:
no… neni to o tom do doby, nez ti blizci a kamaradi zacnou nadavat, jak jsi pitoma, ze jsi se ockovala.
Zatím mám kolem sebe slušné lidi, kteří mi nenadávají a já nenadávám jim. Pokud se někdo rozhodne, že se nechá očkovat, tak je to jeho věc, stejně jako je moje věc, že jsem nechtěla. Když ze mě někdo láme proč jsem se nenechala, tak prostě řeknu, že nechci a když je hodně otravný, tak řeknu, že jsem to udělala proto, že ráda šokuju okolí.
@Keyllah píše:
jestli právě to, nebyla ta nadsázkadotyčná si to zcela jistě nemyslí, jen reaguje už asi na pátou diskuzi na téma „jsem neočkovaná…“
Tak to jsem nečetla, mrknu ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
Zatím mám kolem sebe slušné lidi, kteří mi nenadávají a já nenadávám jim. Pokud se někdo rozhodne, že se nechá očkovat, tak je to jeho věc, stejně jako je moje věc, že jsem nechtěla. Když ze mě někdo láme proč jsem se nenechala, tak prostě řeknu, že nechci a když je hodně otravný, tak řeknu, že jsem to udělala proto, že ráda šokuju okolí.
Lucky you.
@vokishka píše:
Ahoj, jsem ockovana na covid a neustale o sobe ctu, ze jsem ovce. Dnes dostanu treti davku a bojim se, ze me nekdo zbije na ulici. Co mam delat.
Co dělat? Přestat trollit diskuze. Nebo to myslíš vážne?
![]()