Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Lama Lama píše:
A není to zbytečný hejt?Stejně jako stesky neočkovaných, jak na ně koukají zkrz prsty očkovaní? Zbytečná polarizace společnosti. Žij a nech žít.
po asi desáté diskuzi „jsem neočkovaná, heč“ se asi chtěla trochu pobavit, mi to přijde celkem vtipný
navíc myslím, že je to první diskuze o tom že je někdo očkovaný, oproti asi 5 o tom, jak nikdy, nikdy, nikdy…teda než mi šáhnou na peníze…
@Keyllah píše:
po asi desáté diskuzi „jsem neočkovaná, heč“ se asi chtěla trochu pobavit, mi to přijde celkem vtipnýnavíc myslím, že je to první diskuze o tom že je někdo očkovaný, oproti asi 5 o tom, jak nikdy, nikdy, nikdy…teda než mi šáhnou na peníze…
Aha. Já měla z té nuly radost, takový dobrý pocit, že očkovaní neprudí a jsou víc v nad věcí.
@martina.se píše:
Já ti nwm, jestli je někdo fakt tak blbý, že si myslí, že ho někdo zbije na ulici pro očkování? Lidem fakt hrabe
jestli právě to, nebyla ta nadsázka
dotyčná si to zcela jistě nemyslí, jen reaguje už asi na pátou diskuzi na téma „jsem neočkovaná…“
@Lama Lama píše:
Aha. Já měla z té nuly radost, takový dobrý pocit, že očkovaní neprudí a jsou víc v nad věcí.
i 1:5 je pořád dost nad věcí ![]()
@Lama Lama píše:
Není potřeba, když to pokrývá oficiální propaganda. Diskuzi, jak rád platí daně, jsem taky nikoho zakládat neviděl.
@Lama Lama píše:
Myslím, že i očkovaní mají právo prudit… A mám obavy, že to nám očkovaným bude brzy zakázáno…
![]()
@catch-22 píše:
Není potřeba, když to pokrývá oficiální propaganda. Diskuzi, jak rád platí daně, jsem taky nikoho zakládat neviděl.
Jsi si jistý…
![]()
@catch-22 píše:
já jo
![]()
@bse.pedro píše:
Jsi si jistý…![]()
Jestli jsi někde založil diskuzi, jak rád platíš daně, tak by mělo to nepřekvapilo. ![]()
@catch-22 píše:
Jestli jsi někde založil diskuzi, jak rád platíš daně, tak by mělo to nepřekvapilo.
On založil diskuzi, že rád platí Daně…
.
@Janli píše:
On založil diskuzi, že rád platí Daně….
A čím víc, tím líp… Poněvadž logicky čím vyšší daně /do určité hranice/, tím vyšší příjem…
![]()
@catch-22 píše:
Já ne, tady je svět ještě v pořádku.
No, to ses jen malo rozhledl… ![]()
@bse.pedro píše:
A čím víc, tím líp… Poněvadž logicky čím vyšší daně /do určité hranice/, tím vyšší příjem…![]()
![]()
pedrouši, přešlápni si… ![]()
@Janli píše:
On založil diskuzi, že rád platí Daně….
Kdyby nebyl očkovaný, měl bych radost, že je ze mě názorový vůdce. ![]()
Takhle se to nepočítá
.