Jsem očkovaná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41152
27.10.21 09:37
@Lama Lama píše:
A není to zbytečný hejt? :nevim: Stejně jako stesky neočkovaných, jak na ně koukají zkrz prsty očkovaní? Zbytečná polarizace společnosti. Žij a nech žít.

po asi desáté diskuzi „jsem neočkovaná, heč“ se asi chtěla trochu pobavit, mi to přijde celkem vtipný :mrgreen: navíc myslím, že je to první diskuze o tom že je někdo očkovaný, oproti asi 5 o tom, jak nikdy, nikdy, nikdy…teda než mi šáhnou na peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
27.10.21 09:40
@Keyllah píše:
po asi desáté diskuzi „jsem neočkovaná, heč“ se asi chtěla trochu pobavit, mi to přijde celkem vtipný :mrgreen: navíc myslím, že je to první diskuze o tom že je někdo očkovaný, oproti asi 5 o tom, jak nikdy, nikdy, nikdy…teda než mi šáhnou na peníze…

Aha. Já měla z té nuly radost, takový dobrý pocit, že očkovaní neprudí a jsou víc v nad věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41152
27.10.21 09:43
@martina.se píše:
Já ti nwm, jestli je někdo fakt tak blbý, že si myslí, že ho někdo zbije na ulici pro očkování? Lidem fakt hrabe :think:

jestli právě to, nebyla ta nadsázka ;) dotyčná si to zcela jistě nemyslí, jen reaguje už asi na pátou diskuzi na téma „jsem neočkovaná…“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41152
27.10.21 09:44
@Lama Lama píše:
Aha. Já měla z té nuly radost, takový dobrý pocit, že očkovaní neprudí a jsou víc v nad věcí.

i 1:5 je pořád dost nad věcí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
27.10.21 09:45
@Lama Lama píše:
Aha. Já měla z té nuly radost, takový dobrý pocit, že očkovaní neprudí a jsou víc v nad věcí.

Není potřeba, když to pokrývá oficiální propaganda. Diskuzi, jak rád platí daně, jsem taky nikoho zakládat neviděl.

• Citovat
  • Upravit
23968
27.10.21 09:49
@Lama Lama píše:

Myslím, že i očkovaní mají právo prudit… A mám obavy, že to nám očkovaným bude brzy zakázáno… :? 8o :roll: :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23968
27.10.21 09:54
@catch-22 píše:
Není potřeba, když to pokrývá oficiální propaganda. Diskuzi, jak rád platí daně, jsem taky nikoho zakládat neviděl.

Jsi si jistý… :nevim: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41152
27.10.21 09:55
@catch-22 píše:

já jo 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
catch-22
27.10.21 09:56
@bse.pedro píše:
Jsi si jistý… :nevim: 8)

Jestli jsi někde založil diskuzi, jak rád platíš daně, tak by mělo to nepřekvapilo. :P

• Citovat
  • Upravit
Janli
27.10.21 09:58
@catch-22 píše:
Jestli jsi někde založil diskuzi, jak rád platíš daně, tak by mělo to nepřekvapilo. :P

On založil diskuzi, že rád platí Daně… :mrgreen:.

• Citovat
  • Upravit
catch-22
27.10.21 09:59
@Keyllah píše:
já jo 8) :mrgreen:

Já ne, tady je svět ještě v pořádku. :lol:

• Citovat
  • Upravit
23968
27.10.21 10:02
@Janli píše:

A čím víc, tím líp… Poněvadž logicky čím vyšší daně /do určité hranice/, tím vyšší příjem… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35327
27.10.21 10:02
@catch-22 píše:
Já ne, tady je svět ještě v pořádku. :lol:

No, to ses jen malo rozhledl… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
27.10.21 10:03
@bse.pedro píše:
A čím víc, tím líp… Poněvadž logicky čím vyšší daně /do určité hranice/, tím vyšší příjem… 8) 8) 8)

pedrouši, přešlápni si… ;)

• Citovat
  • Upravit
catch-22
27.10.21 10:03
@Janli píše:

Kdyby nebyl očkovaný, měl bych radost, že je ze mě názorový vůdce. 8)
Takhle se to nepočítá :(.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí