Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@vokishka píše:
Ahoj, jsem ockovana na covid a neustale o sobe ctu, ze jsem ovce. Dnes dostanu treti davku a bojim se, ze me nekdo zbije na ulici. Co mam delat.
Mě todle hejtování přijde naprosto zbytečné oboustranně.
Jak nadávání do ovcí, tak zakládání provokativních diskuzí.
@zoidberg píše:
Neboj se, nikdo tě nezbije. Dnes, krátce po aplikaci se budeš již zodpovídat svatému Petrovi. Ale jak to tam nahoře mají, jestli očkované pouští dál nebo posílá do pekla, to zatím nikde nepsali…
V Polsku mají jasno… Půjdeme do pekla
@Janli píše:
Měla jsem covid, jsem očkovaná a půjdu si i pro třetí dávku. Jsem hamoun a musím mít všechno.
Z první dávky mám neplodnost - bezvááááá ušetřím za antikoncepci,
z druhé dávky mám čip - bezvááá konečně jsem nonstop online
Nevíte někdo, co slibujou v té třetí???
Prej u čtvrté to je neviditelnost. ![]()
@Cenarius píše:
Prej u čtvrté to je neviditelnost.
To chci, uz aby to bylo.
Každá z těch skupin tvoří jedno stádo. Radši budu ve stádu ovcí, než ve stádu volů ![]()
Bát se že jsem či nejsem očko? do háje kde jsme, před coronou jste také všude hlásili veškerá očkování - asi ne že? lidé uklidněte se, je to čistě každého věc, zda je či není. A za své zdraví jsem zodpovědná sama, okolí mě fakt nezajímá. Páč 300.000 důchodců nejsou naočkovaní, tak my, zdraví, jako je máme chránit? celé je to na hlavu hezký den
@Lama Lama píše:
A oni k té třetí dávce už tetují QR kod na čelo?
Ne, dávají maják na hlavu. I s houkáním - teda bečením.
@vokishka píše:
Ahoj, jsem ockovana na covid a neustale o sobe ctu, ze jsem ovce. Dnes dostanu treti davku a bojim se, ze me nekdo zbije na ulici. Co mam delat.
Přestaň být paranoidní.. nemáš to napsané na čele ![]()
@martina.se píše:
Přestaň být paranoidní.. nemáš to napsané na čele
nadsázka? ![]()
@Janli píše:
Měla jsem covid, jsem očkovaná a půjdu si i pro třetí dávku. Jsem hamoun a musím mít všechno.
Z první dávky mám neplodnost - bezvááááá ušetřím za antikoncepci,
z druhé dávky mám čip - bezvááá konečně jsem nonstop online
Nevíte někdo, co slibujou v té třetí???
5g síť
syn se na ni těší
![]()
@Keyllah píše:
nadsázka?
Já ti nwm, jestli je někdo fakt tak blbý, že si myslí, že ho někdo zbije na ulici pro očkování? Lidem fakt hrabe ![]()
@Keyllah píše:
nadsázka?
A není to zbytečný hejt?
Stejně jako stesky neočkovaných, jak na ně koukají zkrz prsty očkovaní? Zbytečná polarizace společnosti. Žij a nech žít.
@katyna1984 píše:
Každá z těch skupin tvoří jedno stádo. Radši budu ve stádu ovcí, než ve stádu volů
vis, ze ovce je nejhloupejsi zvire? kravička je o moc chytrejsi.