Přinesla jsem si od kadeřnice vši

Anonymní
24.11.17 16:08

Přinesla jsem si od kadeřnice vši

Přišla jsem od kadeřnice a druhý den mi objevil přítel ve vlasech vši, hrozně mě svědila hlava. Jak byste to řešily? Jít si stěžovat do kadeřnictví? Bylo to normální hezké kadeřnictví, zřejmě přede mnou tam šla nějaká zavšivená ženská a já to pochytala z těch hřebenů. Zabiju hnídy žehličkou na vlasy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
24.11.17 16:12

Jakože si kadeřnice nevšimla těch vši? To je nějaký divný. Jestli jich bylo tolik, že naskakakaly na hřeben a pak všechny na tebe…

Příspěvek upraven 24.11.17 v 16:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.17 16:12

Ono se to stane i v lepších kadeřnictvích. Já bych si koupila šampon a dál bych to asi neřešila :nevim: Co si na nich vezmeš, nic jim nedokážeš :nevim:
Nám se zřejmě totéž podařilo celkem nedávno. Byla jsem s dcerkou taky v lepším salonu na stříhání a asi dva dny potom jsem u ní i u sebe našla vši. Dcerka je dotáhla ze školky, určitě jsme je neměli první den. Kadeřnice na to buď nepřišla nebo dělala, že to nevidí, nevim. Celkem je i možné, že jsme tam někoho nakazili :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
20777
24.11.17 16:16
@Anonymní píše:
Přišla jsem od kadeřnice a druhý den mi objevil přítel ve vlasech vši, hrozně mě svědila hlava. Jak byste to řešily? Jít si stěžovat do kadeřnictví? Bylo to normální hezké kadeřnictví, zřejmě přede mnou tam šla nějaká zavšivená ženská a já to pochytala z těch hřebenů. Zabiju hnídy žehličkou na vlasy?

Co znamená, že ti objevil vši? Jako víc než jednu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
24.11.17 16:18

Dnešní jiná diskuze o vších https://www.emimino.cz/…-vsi-302492/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.17 16:19

@Amys našel mi tam dva lezoucí brouky, podle netu usoudil, že to jsou vši, já si sama nic nenašla, ale ve vlasech mám bílý ťupky a opravdu to nejsou lupy. A nesnesitelně svědí hlava, jdu si koupit teď šampon, ale nevím, jak zlikvidovat ty hnídy.

• Citovat
  • Upravit
20777
24.11.17 16:21
@Anonymní píše:
@Amys našel mi tam dva lezoucí brouky, podle netu usoudil, že to jsou vši, já si sama nic nenašla, ale ve vlasech mám bílý ťupky a opravdu to nejsou lupy. A nesnesitelně svědí hlava, jdu si koupit teď šampon, ale nevím, jak zlikvidovat ty hnídy.

Kup si tenhle hřebínek https://www.bezvsi.cz/ A jinak to je teda pech. Jako mohla jsi je chytit i kdekoliv jinde, ono stačí dát k někomu hlavu v tramvaji, ve frontě apod. Takže to nutně ani z toho kadeřniství mít nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
24.11.17 16:23

Já si myslím, že do druhého dne se ti hlava nezavšiví, vleze ti tam jedna, než naklade hnidy, vylíhnou se… to chvíli trvá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.17 16:24

@Amys tipuju, že kadeřnictví, protože když jsem tam šla, tak vše v pohodě a pak jsem šla domu pěšky a k nikomu hlavu nedávala ani nikam následující den. Takže podle mě určitě kadeřnictví, tak nevím, jestli je tam mám dojít upozornit.

• Citovat
  • Upravit
1291
24.11.17 16:27
@Anonymní píše:
@Amys našel mi tam dva lezoucí brouky, podle netu usoudil, že to jsou vši, já si sama nic nenašla, ale ve vlasech mám bílý ťupky a opravdu to nejsou lupy. A nesnesitelně svědí hlava, jdu si koupit teď šampon, ale nevím, jak zlikvidovat ty hnídy.

Hnidy si musis nechat vybrat :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
24.11.17 16:28

@Amys mas s tim hrebinkem zkusenost? Ja o nem dost premyslim. Mam 3 holky a v lekarne (a zverimexu :mrgreen:) uz jsem za nekolik let nechala majlant :think:.

Příspěvek upraven 24.11.17 v 16:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.17 16:29
@klamonožka píše:
Já si myslím, že do druhého dne se ti hlava nezavšiví, vleze ti tam jedna, než naklade hnidy, vylíhnou se… to chvíli trvá. :nevim:

mě to tedy taky přijde divné, to bych jich muselo fakt skočit na hlavu z ničeho nic hodně, max mě napadá použitý ručník. Z hřebenu těžko :nevim:
Co já mám zkušenost, tak nás hlava cca týden zpátky mírně svědila, ale nevyčesala jsem nic, zřejmě byla jedna nebo dvě a přišli jsme na to v momentě, kdy se vylíhly ty z nakladených vajíček, vylíhly se v jeden den a to už fakt poznat bylo, svědilo to o hodně víc a šly i vyčesat

• Citovat
  • Upravit
176
24.11.17 16:29
@klamonožka píše:
Já si myslím, že do druhého dne se ti hlava nezavšiví, vleze ti tam jedna, než naklade hnidy, vylíhnou se… to chvíli trvá. :nevim:

Přesně tak, taky si myslím, že je máš delší dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.17 16:30
@Anonymní píše:

já jsem to vzala po šamponu ještě žehličkou. A nezapomeň šamponovou kůru zopakovat cca po 7-10 dnech

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.17 16:31

@kelynka77 jestli delší dobu, tak v tom případě kadeřnice si ničeho nevšimla, což mi přijde divné, jak tohle nemůže objevit, ty hnídy jsou fakt znatelné.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex