Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Russet píše:
Proč lidi kupujete baráky s takovým břemenem?Příspěvek upraven 04.06.18 v 19:33
Nerika se tomuhle danajsky dar…primo definice danajskeho daru ![]()
@Russet píše:
Pak je to Danajský dar a asi bych to od rodičů nechtěla přijmout.
Aha, tak jsme se shodly ![]()
@BloomingGorgeous píše:
Jde vsechno, ale ne kazdy vse najednou snese a nekdo nechce byt x let v neustalem stresu a prezivat. Mne to prijde jako hodne debilni napad, ale urcite jsou lidi, kteri zvladaji studium VS, rekonstrukci domu, dve prace a deti levou zadni
Jsem ve stresu, jen kdyz ten seznam ctu… ![]()
@BloomingGorgeous píše:
Jde vsechno, ale ne kazdy vse najednou snese a nekdo nechce byt x let v neustalem stresu a prezivat. Mne to prijde jako hodne debilni napad, ale urcite jsou lidi, kteri zvladaji studium VS, rekonstrukci domu, dve prace a deti levou zadni
Nemame uz rekonstrukci. Tu jsme poridili, kdyz dceri byl rok, postupne dodelali a barak strelili, jak byla nejblizsi a vyhodna prilezitost (tehdy uz za zadkem 5r., 2r. a 1r. dite). Opravenou starobu jsme vymenili za uplne novy. Skolu jsem zacala delat az pri praci a ne pred nebo pri rodicaku (jedina chyba, ktere lituji), chlap pravidelne v praci ve svete. Jeste jsme se nepo…, nestezujeme si, ale zalezi na povaze a hrosi kuzi.
Něco budeš muset oželet, ale to už asi víš. Je nutné studovat tu Vš? Jinak mám pocit, že máš komplikované uvažování po rodičích. V tom domě máš břemeno, takže nemá ani cenu to řešit.
Hlavně, o dítě stojí tvůj partner a nikde jsem se nedočetla, co pro to dítě chce udělat, jak vás chce zajistit. A nemůže plánovat dítě s tím, že nemáte na vlastní bydlení a budete u rodičů. Udělejte kompromis, ty si odstuduj jeden rok školy, aby jsi splnila podmínky pro přerušení studia. A partner at si mákne, a najde podnájem, který si zatím zabydlíte. Vám je třicet let a ještě v tom životě nemáte vyřešené nic. A zvaž svatbu.
@Kelsey píše:
Nemame uz rekonstrukci. Tu jsme poridili, kdyz dceri byl rok, postupne dodelali a barak strelili, jak byla nejblizsi a vyhodna prilezitost (tehdy uz za zadkem 5r., 2r. a 1r. dite). Opravenou starobu jsme vymenili za uplne novy. Skolu jsem zacala delat az pri praci a ne pred nebo pri rodicaku (jedina chyba, ktere lituji), chlap pravidelne v praci ve svete. Jeste jsme se nepo…, nestezujeme si, ale zalezi na povaze a hrosi kuzi.
Jsi sikovna, musite byt fakt odolni. Ja jsem taky obcas delala vic veci najednou a nevzpominam na to rada. Jak jsem psala, da se cokoli, ale s prijemnym zivotem to pak nema moc spolecneho
Radeji delam veci postupne. Ale nastesti se mi take podarilo vse, co jsem chtela.