Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Dělám to tak jenom když jdeme ven a nevím jak dlouho se zdržíme, tak pak dopředu uvařím a strčím do termoobalu. V noci bych to nedělala, to bych spíše zkusila jiné mléko.
@Dulii píše:
Malý pil také Bebu a rozpuštěné to bylo hned.
no rozpustene hned to je, ale jde o to, ze trva nez se prevari voda, pak zchladne, roztrepe se UM a jeste trochu zchladne, at muze miminko pit a ze zkusenosti vim, ze nektere deti umi rvat tak, ze je to slyset i v poslednim patre a to jsou pak nervy ![]()
@misa5504 píše:
@Pipet To jako myslíš, ze to za 4 hodiny bude smrdět? No nevím zkusím, uvidím
nebude
ale to s tou termoskou je taky dobry
@Terdul píše:
Ale v tom případě by zakladatelka neměla tvrdit, že to dlouho trvá kvůli špatnému rozpouštění beby.
jasne, tak ja to tak pochopila, protoze s tim mam zkusenost, ale nechci vkladat zakl. slova do ust, mozna opravdu myslela jen to rozpusteni
@mischelinka píše:
no rozpustene hned to je, ale jde o to, ze trva nez se prevari voda, pak zchladne, roztrepe se UM a jeste trochu zchladne, at muze miminko pit a ze zkusenosti vim, ze nektere deti umi rvat tak, ze je to slyset i v poslednim patre a to jsou pak nervy
Si převařím vodu dopředu a pak ji jenom ohřeju a je hotovo.
No já nevím holky, já mám převařenou vodu v konvici, o to mi vůbec nejde. Bavím se o rozpuštění toho prášku, mi jako chcete říct, že vám to jde a mi ne??? Já mám na lahvičce i po 10 minutách viditelný ten prášek, kolikrát mi to i ucpe savičku. A trvá to fakt i 20 minut než je z toho čistý mlíko ![]()
O vaření vody zde vůbec nejde ![]()
@misa5504 tak BEBU je potreba silne protrepat a ten prasek, ktery se usadil v savicce jsem vzdycky vymyla a bylo to za 2 minuty cele hotovo
ja prave myslela, ze ti prijde celz ten proces zdlouhavy, ale jen v rozpousteni problem nevidim
@misa5504 ja teda pro malyho dojizdim Bebu 2 a rozpusteno je to hned, v noci parkrat zatrepu a podavam. Nemas ho prosle?
No třepu jak šilená, vždycky už mě bolí ruce. Máme Bebu 2 comfort
Myslim ze je uplne jedno jakou znacku UM pouzivas, ale 20min.na rozpusteni je krapet horor - ja mela hotovo do minutky(pochopitelne s predvarenou vodou v konvici)…protrepavas to? Pokud ano, tak bych vyhodila krabici a brala jinou…ta doba je katastrofalni.
No prošlé snad ne, koupila jsem to před týdnem :
Tak já jsem fakt asi trubka, jsem v šoku ![]()
Malá byla taky na Bebě, já si na to koupila šlehač na pěnu, zlehka použila a bylo po problému, žádný hrudky ![]()
No já nevím, ale určitě to tam nemá být ne? vypadá to fakt, jak ten prášek a po dlouhém dlouhém třepání se rozpustí. Zkusím víc teplou vodu
@misa5504 píše:
No třepu jak šilená, vždycky už mě bolí ruce. Máme Bebu 2 comfort
a netrepes to ve studene nebo chladnejsi vode?