Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@misa5504 na noc jsem si to taky připravovala. Rozpustila jsem si to v menší množství vody a pak to dolívala horkou z konvice, aby to mělo teplotu co potřebuju
Zmenila bych UM. O te Bebe se to obecne vi, ze ta 2 to tak dela. Kamaradky co mely Bebu 1 presly na 2 sunar a jsou spokojene
Aha, no já to dneska zkusím, jen jsem sse chtěla ujistit, ze ho neotrávím?)pač to se fakt nedá. Asi ten Sunar zkusíme, ale mám jještě dvě krabice.
Tak mixer by v noci asi taky nebyl tto pravé ![]()
V teplem mlice se ti budou bakterie mnozit jak vztekly, tohle fakt je jen koledovani si o maler…
Ja jsem UM mela v odmerce, horkou v termosce, studenou ve flasce, namichala jsem spravne mnotstvi spravne tepke, vsypala prasek, zamichala jsem vidlickou a kdyz to bylo jjakz takz, tak jsem to zasroubovala, zacpala dirku, parkrat otocila tam a zpatky a bylo to rozpusteny. ![]()
@misa5504 píše:
Aha, no já to dneska zkusím, jen jsem sse chtěla ujistit, ze ho neotrávím?)pač to se fakt nedá. Asi ten Sunar zkusíme, ale mám jještě dvě krabice.
Tak mixer by v noci asi taky nebyl tto pravé
pořád lepší půl minuty mixéru než 20 min breku, a tyčák není tak hlasitý, aspoň ten co mám já
@misa5504 píše:
Tak mixer by v noci asi taky nebyl tto pravé
K tomu čuchni, než to dáš miminu… ![]()
@Pipet To jako myslíš, ze to za 4 hodiny bude smrdět? No nevím zkusím, uvidím ![]()
Já tady psala, e to vím, ze se to nemá dělat. Ano umím číst.
No BEBA 1 jo ale ta 2 je děs, mi to teda trvá 20 minut nez se úplně rozpustí ![]()
@misa5504 ahoj, ja to tak u prvniho v noci delala. Anebo si muzes pred spanim prevarit vodu a az vychladne na pozadovanou teplotu, ve kt. se UM rozpusti a zaroven muze prcek hned pit, tak tu vodu nalit do termosky }treba o chlup teplejsi, at to je po par hodinach idealni] a pak v tom v noci jen roztrepat UM a uz nic nevarit. Nejlepsi je to vyzkouset parkrat pres den, az si to vychytas. Ale nevidim nic spatneho na tom si UM pripravit a dat do termoobalu ![]()
Ahojte, chci se zeptat, jestli je možné udělat UM do lahvičky a dát do termoobalu, jde mi o to, že máme BEBU 2 a strašně dlouho se rozpouští, takže v noci je to horor, trvá mi to 20 minut a mimouš řve na celý panelák
Vím, že by se to nemělo, ale nedělá to tak někdo???