Příprava UM pomocí ohřívače
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Příprava UM pomocí ohřívače
Ahoj, jak připravujete UM pomocí ohřívače? V návodu na UM je napsáno, že se má připravovat z převařené vody, ale ohřívač vodu v lahvičce nevaří nebo ano?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ohřívač …strčíš tam láhev i s um..a to ti to ohřívá..nevím jakoumáš zda parní nebo jen lázen..ale je to zdlouhavý a lepší je mikrovnka…tu láhev tam postavíš..i s hotovým mlíčkem…a to ti to ohřeje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
já to dělám tak, že do ohřívače dám lahev z vodou a nechám hřát. Pak teprve dosypu UM.
Využívám hlavně v noci (voda je akorát, já jenom nasypu předem odměřené množství UM).Žádné čekání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj, v ohrivacce ohrivam hotove mliko, vodu ti neuvari
na cestach jsem to delala tak, ze jsem si vodu prevarila, dala to termosky a pak kdyz uz byla vlazna,tak jsme ji ohrala v ohrivacce a udelala mliko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky, a jak dlouho můžu skladovat už připravené UM a přihřívat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
eva76 píše:
holky, a jak dlouho můžu skladovat už připravené UM a přihřívat?
max 2h, caste prihrivani se nedoporucuje.. melo by to byt na krabici v navodu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat. Jak ohříváte UM? Převařenou vodu ohřejete v mikrovlnce ,a pak nasypete UM nebo máte ohřívač na lahve? Přemýšlím, co je výhodnější a rychlejší. Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ohřívám v mikrovlnce, máme i ohřívač, ale je to pomalejší, v mikrovlnce to máš za půl minutky hotové, jen pak dobře promíchej, je to ohřáté nerovnoměrně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já taky v mikrovlnce. dam tam vodu a až když je voda teplá, přidam mlíčko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit