Vývar z vnitřností
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Vývar z vnitřností
Manžel dělal vývar a dal tam i vnitřnosti. Neuhlídala jsem to a teď nevím, jestli to malé můžu dát. Je jí devět měsíců, ale asi ne co? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Určitě ne, je to moc nezdravý a pro takhle malý mimčo nestravitelný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mi tu manžel huláká, že prý mám napsat, že to byla celá kostra z králíka a k tomu dvě ledvinky a játra z toho králíka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je věc názoru..Toho králíka máte z domácího chovu nebo nějakého obchodu?..Víš,já bych z toho zase takovou tragédii nedělala.Zvlášť,pokud dostane jen vývar z vnitřností a ojediněle..
Ještě před časem se vnitřnosti velmi doporučovaly pro malé děti..Je sice pravda,že jsou „čističkou odpadů“ v těle,ale taky velkou zásobárnou železa.A víme dnes,co budou doporučovat za pár let?
Králík je pro děti velmi doporučované maso,kvalitní,myslím,že kousek jater ve vývaru neublíží..
My játra jíme,občas..Ale kupuju bio.Adámkovi je dávám,Emička už taky jedla játrovou omáčku s rýží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jano, králíka máme domácího a ty játra jsme snědli my. Manžel to dal vařit a pak to šel obírat a právě se mě ptal, jestli má malé dát i játra. Já si to vůbec neuvědomila, že tam má i vnitřnosti, jinak bych mu rovnou řekla, ať to tam nevaří, takže se fakt jedná jen o ten vývar. Jinak vše mám v té polivce bio - zeleninu, těstoviny a ten králík je domácí, jen je ten vývar prostě i z vnitřností. Taky mi přijde, že se ty názory dost mění, ale dnes mi přijde, že se vše podává stylem, že pak mám pocit, že dám malé kus jater a vlastně jí tím mále zabiju
A na železo asi půjdeme na odběr krve. Malá je hrozně světlá a dr. stále zkoumá, jestli má dost železa
Už jsme byly v září a bylo to ok. Přitom manžel je dost snědý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolozubko,žádnou tragedii bych z toho nedělala a ten vývar malé dala ![]()
Taky mám ten pocit,že se vše přehání.A domácí králík,co by za to ostatní dali.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jojo,taky bych si s tim hlavu nelamala a vyvar dala,moje Ema,stejne jako Ema Jany uz taky davno jatrovou omacku mela
..jako kazdy tyden bych to nedavala,ale jak casto se vari jatra?U nas fakt parkrat do roka..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj klidně bych vývar dala, pokud to nedáváš příliš často tak to vůbec nevadí, zvlášť když nejí přímo vnitřnosti, ale jen ten vývar, navíc je to moc malé množství ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vůbec bych to nehrotila a vývar jí dala. Vždyť toho sní trošku. Navíc když je to domácí..... Bůhví, co jíme za mnňamky v koupeném mase a nemusí to být ani vnitřnosti…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojka, přidávám se k většině
vývar bych s klidnou duší dala, manžela pochválila že uvařil a malé bude jistě chutnat ![]()
V dnešní době se spousta věci moc hrotí ..
Kdyby v otm bylo koření, kdyby v tom byla vegeta (Nebavím se o bio směsi koření a bylinek - nevzpomenu si na vvýrobce
) kdyby v tom bylo celé vejse. já nevím
Prostě si myslím že na tom není nic tak hrozného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé díky moc za odpovědi. Takže malé to s klidem dám a nebudu to hrotit.
Jinak v tom má bio těstoviny bez soli a vajíčka, bio zeleninku - mrkvičku, petržel a hrášek a masíčko z králíka.
Manžel prostě nemá všechny informace jako já a mě zase nedošlo, že tam má i ty vnitřnosti, protože toho králíka porcoval on
Malá teď nějak stávkuje s jídlem, je už 14 dní nastydlá a tak jsem si říkala, že by jí polívka udělala dobře, tak jsem ráda, že jí to můžu s klidným svědomím dát. Dnes se fakt všechno tak hrotí a to je něco na mě - úzkostnou matku
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kolozubko,taky se řadím k úzkostným matkám
Ta úzkost velice rychle přejde s druhým dítětem
- aspoň co se jídla týká..Myšleno s nadsázkou a v dobrém ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jana206 píše:
kolozubko,taky se řadím k úzkostným matkám![]()
![]()
Ta úzkost velice rychle přejde s druhým dítětem
![]()
- aspoň co se jídla týká..Myšleno s nadsázkou a v dobrém
Naprosto přesně. ![]()
Vývar klidně dej, domácí králík je super, vnitřnosti bych neřešila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit