Dětský sáčkový čaj
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Jednou jsme koupili chrastítko, na kterém bylo také napsáno od 3 let… možná to tam píšou preventivně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Romuldo, ona v podstatě nemusí vadit žádná složka, ve většině případů jde jen o to, a to nejen u jídla, ale hlavně u hraček, že testy a licence na použití před 3. rokem věku stojí stovky tisíc a tak se na to spousta výrobců vykašle a uvádějí až od 3 let. Všimni si, kolik vyloženě miminkovských hraček je až od 3 let, přitom si tak velké dítě nebude hrát s chrastítkem. ![]()
Já kupuju taky sáčkové čaje, nejčastěji jahoda-malina, nebo jahoda -vanilka a dávám to i malý a nikdy nic. Nevypije ti určitě celou krabičku najednou a v menší dávce mu to určitě neublíží.
Když jsem kupovala dětský vitamín C, taky na něm uvádí, že až od 3 let, tak jsem se zeptala,c o je pro prcky a lékárnice mi řekla, že to může i mimino, ale rozdrcené, že je to od 3 let kvůli možnému udušení.
Tak se neboj a tu chvilku než seženeš váš oblíbený čaj, to vydrž. ![]()
- Citovat
- Upravit
Romulda mi říkala DR že to tam píšou jen tak jako dětsky ale přitom je to normalní čaj a když ho vyluhuješ jen tak že tu vodu obarvíš tím čajem a nebudeš to tam louhovat deset minut tak se nic nestane. Mi řekli že mám malé dát normálně černý jen obarvenou vodu. Takže to namočím a vytahnu a ona je takova mirně žlutá. Mi to mamka taky vařila jak jsem byla kojenec a pohoda. Jsem fit. Děti pry čaje ani mít nemusí stačí převařená voda, ale zkus to furt pít že.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, díky, to jsem vůbec nevěděla, že je to tak s těma licencema…ano, na spoustě hraček pro mimi je taky napsany od 3 let… Já asi všechno moc řeším
, až si manžel ze mně utahuje ![]()
- Citovat
- Upravit
moc to neřešíš! jen si starostlivá mamka, která nechce svému mimču ublížit. ale rozhodně se neboj, nic se malému nestane. hlavně to nenech dlouho luhovat. můj malý taky pije čaje určené pro starší děti a je naprosto v pohodě! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, kupuju malýmu od Megafytu ovocny sáčkovy čaje, teď je neměly, tak jsem vzala jinej…je to Apotheke jablečnej, jenomže až doma jsem si přečetla, že je pro děti od 3 let !!! Četla jsem složení: jablko plod, šípek plod, skořice, ostružina list, ibišek, pražený kořen čekanky. Tak přemýšlím, která ta složka vadí, že může byt až od 3 let ??? Nevíte prosím ???