Kašička a prdíky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kašička
ahojky všem maminkám,
volala mi sestra, že její malý bez pár dnů pětiměsíční má hrozné prdíky po kašičce, kterou mu dává před spaním. my jsme kašičku taky dávali, ale s prdíky problémy neměli. měla jste s tím některá zkušenost a jakou jste kašičku dávali, aby jste předešli prdíkům. díky za tipy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Batyha Noooo buď je ještě jeho trávení nezralé na kašičku a tak bych jí prostě nedávala. Případně mě napadlo - dáváte BEZ lepkovou? Je kojený? Nebo na UM (pokud je kojený - dává mléčnou či míchá do mateřského mléka - i UM může dráždit). Dává mu to flaškou či na lžičce. Nesní (nevypije) s kaší i hodně vzduchu??
Předpokládám, že se chtěli trošku více vyspat a tak přidali kaši, ale některé děti prostě to trávení nemají ještě tak vyvinuté. Prostě bych přestala dávat, vydržela měsíc či dva a pak znovu zkusila, třeba ho už bříško trápit nebude. S tím spaním co mám já zkušenosti tak holky se budily stejně ať snědly co chtěly. Lepší vstávat na krmení než bolavé bříško a uplakané miminko. Toť můj názor.
Ahoj Iva.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak Mates dostal kaši poprvé v 7mi měsících a strašně se v noci kroutil a bolelo ho bříško…
tak jsem s kaší na měsíc přestala,dala pak po měsíci a už v poho…
Takže na ní ještě nebyl připravený.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
betyha - no me doktorka rikala kasi az od 8 mesice, prave kvuli nezralosti traviciho traktu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
tak mě Lukys se kroutil strašně po Sunárku… ale každý mimčo to může mít jinačí ![]()
A kašičku jsme dali prvně taky kolem 5.měsíce… dělám teda do flašky, řiďonkou a nejradši máme nemléčný a dáváme do UM…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jerik píše:
Ahoj daval nekdo kasicku uz od ukonceneho 4 mesice??
my ji dáváme od 4 měsíce první kaši od nestlé dávám mu ji řidší aby sedala pít z lahve a vůbec žádné problémy s prdíky nemáme kakání je tušší ale pořád to zněj leze samo 2krát denně ![]()
- Citovat
- Upravit
A to mate specialni flasku na kasicky??A poprve jste toho dala kolik??A jak spinka celou noc po kasicce?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pomoc nevim si rady ohledně kašičky
Ahojte holky, mám moc velký dotaz…muj syn má 4,5 měsíce a už 14 dní papá zeleninku, strašně mu od začátku chutná i se po ní krásně vykaká, vše je jak má být. Jen to břicho v noci… Už jsme měli pokoj a ted najednou to začalo zase tak tři dny zpět. V sedum ho uložím nakojim, obvykle hned usne, ale od desíti to začne začne se kroutit a tlacit a je zle…me přijde, že jak v něm to mateřské mlíčko,, kyše,, tak z toho ma prdiky…tak me napadlo mu začít dávat kašičku třeba v 5 prostě, aby v tom bříšku měl i něco jiného než jen to mlíčko…jinak je to spáč, spinkava celou noc jen s dvěma kojenima jen tohle ho budi a kolikrát tlačí ale pokaka se až ráno…co si myslíte, co by mu pomohlo? Moc děkuji za rady Klára a Lukášek
Ahojte holky, mám moc velký dotaz…muj syn má 4,5 měsíce a už 14 dní papá zeleninku, strašně mu od začátku chutná i se po ní krásně vykaká, vše je jak má být. Jen to břicho v noci… Už jsme měli pokoj a ted najednou to začalo zase tak tři dny zpět. V sedum ho uložím nakojim, obvykle hned usne, ale od desíti to začne začne se kroutit a tlacit a je zle…me přijde, že jak v něm to mateřské mlíčko,, kyše,, tak z toho ma prdiky…tak me napadlo mu začít dávat kašičku třeba v 5 prostě, aby v tom bříšku měl i něco jiného než jen to mlíčko…jinak je to spáč, spinkava celou noc jen s dvěma kojenima jen tohle ho budi a kolikrát tlačí ale pokaka se až ráno…co si myslíte, co by mu pomohlo? Moc děkuji za rady Klára a Lukášek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klára23lukin kasi urcite zkusit můžeš. U nás mela úspěch u obou, jen jednu z ni strašně v noci boli bříško a část noci mi prorvala, tak ji uz nedostává. A to ji bastily kolem 16 h
- načítám...
- Citovat
- Zmínit