Kašička a prdíky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
89
5.2.10 12:53

kašička

ahojky všem maminkám,
volala mi sestra, že její malý bez pár dnů pětiměsíční má hrozné prdíky po kašičce, kterou mu dává před spaním. my jsme kašičku taky dávali, ale s prdíky problémy neměli. měla jste s tím některá zkušenost a jakou jste kašičku dávali, aby jste předešli prdíkům. díky za tipy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9262
5.2.10 13:38

Batyha Noooo buď je ještě jeho trávení nezralé na kašičku a tak bych jí prostě nedávala. Případně mě napadlo - dáváte BEZ lepkovou? Je kojený? Nebo na UM (pokud je kojený - dává mléčnou či míchá do mateřského mléka - i UM může dráždit). Dává mu to flaškou či na lžičce. Nesní (nevypije) s kaší i hodně vzduchu??
Předpokládám, že se chtěli trošku více vyspat a tak přidali kaši, ale některé děti prostě to trávení nemají ještě tak vyvinuté. Prostě bych přestala dávat, vydržela měsíc či dva a pak znovu zkusila, třeba ho už bříško trápit nebude. S tím spaním co mám já zkušenosti tak holky se budily stejně ať snědly co chtěly. Lepší vstávat na krmení než bolavé bříško a uplakané miminko. Toť můj názor.

Ahoj Iva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65271
5.2.10 14:00

Tak Mates dostal kaši poprvé v 7mi měsících a strašně se v noci kroutil a bolelo ho bříško…
tak jsem s kaší na měsíc přestala,dala pak po měsíci a už v poho…
Takže na ní ještě nebyl připravený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
5.2.10 15:46

betyha - no me doktorka rikala kasi az od 8 mesice, prave kvuli nezralosti traviciho traktu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
5.2.10 22:19

Ahoj,

tak mě Lukys se kroutil strašně po Sunárku… ale každý mimčo to může mít jinačí :nevim:

A kašičku jsme dali prvně taky kolem 5.měsíce… dělám teda do flašky, řiďonkou a nejradši máme nemléčný a dáváme do UM…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
25.3.10 15:11

Ahoj daval nekdo kasicku uz od ukonceneho 4 mesice??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
25.3.10 17:44
jerik píše:
Ahoj daval nekdo kasicku uz od ukonceneho 4 mesice??

my ji dáváme od 4 měsíce první kaši od nestlé dávám mu ji řidší aby sedala pít z lahve a vůbec žádné problémy s prdíky nemáme kakání je tušší ale pořád to zněj leze samo 2krát denně :-)

• Citovat
  • Upravit
53
26.3.10 16:34

A to mate specialni flasku na kasicky??A poprve jste toho dala kolik??A jak spinka celou noc po kasicce?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.16 12:47

Pomoc nevim si rady ohledně kašičky

Ahojte holky, mám moc velký dotaz…muj syn má 4,5 měsíce a už 14 dní papá zeleninku, strašně mu od začátku chutná i se po ní krásně vykaká, vše je jak má být. Jen to břicho v noci… Už jsme měli pokoj a ted najednou to začalo zase tak tři dny zpět. V sedum ho uložím nakojim, obvykle hned usne, ale od desíti to začne začne se kroutit a tlacit a je zle…me přijde, že jak v něm to mateřské mlíčko,, kyše,, tak z toho ma prdiky…tak me napadlo mu začít dávat kašičku třeba v 5 prostě, aby v tom bříšku měl i něco jiného než jen to mlíčko…jinak je to spáč, spinkava celou noc jen s dvěma kojenima jen tohle ho budi a kolikrát tlačí ale pokaka se až ráno…co si myslíte, co by mu pomohlo? Moc děkuji za rady Klára a Lukášek
Ahojte holky, mám moc velký dotaz…muj syn má 4,5 měsíce a už 14 dní papá zeleninku, strašně mu od začátku chutná i se po ní krásně vykaká, vše je jak má být. Jen to břicho v noci… Už jsme měli pokoj a ted najednou to začalo zase tak tři dny zpět. V sedum ho uložím nakojim, obvykle hned usne, ale od desíti to začne začne se kroutit a tlacit a je zle…me přijde, že jak v něm to mateřské mlíčko,, kyše,, tak z toho ma prdiky…tak me napadlo mu začít dávat kašičku třeba v 5 prostě, aby v tom bříšku měl i něco jiného než jen to mlíčko…jinak je to spáč, spinkava celou noc jen s dvěma kojenima jen tohle ho budi a kolikrát tlačí ale pokaka se až ráno…co si myslíte, co by mu pomohlo? Moc děkuji za rady Klára a Lukášek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
10.1.16 13:20

@Klára23lukin kasi urcite zkusit můžeš. U nás mela úspěch u obou, jen jednu z ni strašně v noci boli bříško a část noci mi prorvala, tak ji uz nedostává. A to ji bastily kolem 16 h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí