Příprava UM v ohrivacce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23
31.12.16 11:54

Příprava UM v ohrivacce

Maminky prosím o radu. Syna kojim ale na noc chci začít dávat flašku. Koupili jsme si ohřívačku a mame dilema.
Zdá se da v ohřívačce ohrat již připravené UM nebo se zde da pouze ohrat voda a pote az rozmichat UM?
Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35731
31.12.16 12:35

Ohrivala bych jen vodu. Smichane UM se musi do urcite doby pouzit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11091
31.12.16 13:19

Jde obojí. Jestli jde o večer, ohrej klidne rozmichane um-i kdyz většina se lip rozpušti v teple vodě. Pokud o noc, urcite jen vodu.Ale v noci je nejlepší kojit, dela se nejvic mléka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
31.12.16 13:36

Měla jsem vymyté a vypařené asi 4 lahve. v nich byla převařená voda na dávku mléka a ta lahev byla v ohříváčku. když přišel čas dala jsem do lahve jen nutrilon a do ohříváčku novou připravenou lahev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
31.12.16 14:10

@jita22
Děkuji, jen malému bude 10 měsíců a řekla jsem si že budu kojit do roka a pak bych chtěla pomalu přejít na flašku. Ale hrozně se bojím, že bude malej plakat než se odnauci na prso.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
31.12.16 22:16

Jde obojí, ale ja měla třeba ohřívačku na nic, nepoužívala jsem ji, jen na odstříkané MM(to jsem nechtela ohřívat v mikrovlnce)ale vodu na um jsem mela pripravenou bokem, nalila jsem do lahve potřebné mnozství, dala ohrát do mikrovlnky, nasypala um, zamíchala a bylo.Suma sumárum za 20vterin bylo mliko pripravené. V té ohřívačce to hrozně trvalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí