Příprava UM v ohrivacce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Příprava UM v ohrivacce
Maminky prosím o radu. Syna kojim ale na noc chci začít dávat flašku. Koupili jsme si ohřívačku a mame dilema.
Zdá se da v ohřívačce ohrat již připravené UM nebo se zde da pouze ohrat voda a pote az rozmichat UM?
Děkuji za odpovědi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ohrivala bych jen vodu. Smichane UM se musi do urcite doby pouzit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jde obojí. Jestli jde o večer, ohrej klidne rozmichane um-i kdyz většina se lip rozpušti v teple vodě. Pokud o noc, urcite jen vodu.Ale v noci je nejlepší kojit, dela se nejvic mléka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem vymyté a vypařené asi 4 lahve. v nich byla převařená voda na dávku mléka a ta lahev byla v ohříváčku. když přišel čas dala jsem do lahve jen nutrilon a do ohříváčku novou připravenou lahev.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jita22
Děkuji, jen malému bude 10 měsíců a řekla jsem si že budu kojit do roka a pak bych chtěla pomalu přejít na flašku. Ale hrozně se bojím, že bude malej plakat než se odnauci na prso.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jde obojí, ale ja měla třeba ohřívačku na nic, nepoužívala jsem ji, jen na odstříkané MM(to jsem nechtela ohřívat v mikrovlnce)ale vodu na um jsem mela pripravenou bokem, nalila jsem do lahve potřebné mnozství, dala ohrát do mikrovlnky, nasypala um, zamíchala a bylo.Suma sumárum za 20vterin bylo mliko pripravené. V té ohřívačce to hrozně trvalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit