příprava výbavičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
212
6.10.08 19:37

Tak jsem ráda, že jsem na tom podobně. Jsem ve 35 tt (asi, já to moc neřeším, tp je 11. 11.), výbavičku jsem vyprala a vyžehlila minulý týden, peřinky dnes, chybí mi už jen pár drobností, jako je lahvička, pouzdro na dudlík, zbytek kosmetiky, matrace do košíku a síťové kalhotky. Tašku ale stále sbalenou nemám. I já jsem měla noční můry z předčasného porodu, chci velké tlusné a zdravé mimino, jako my všechny. Fakt jsem se hrozně bála, ale gynekolog mě uklidňuje, i přes nízko položenou dělohu zatím nic neukazuje na to, že bych porodila předčasně, ostatně teď už by se asi nic moc nestalo. tak si myslím, že když zůstanu klidná a v pohodě, mimináč tam ještě vydrží. Stejně ještě nemáme jméno chichi :P
Takže musí počkat než se manža uráčí se těmi jmény zabývat.

Mě spíš straší, jestli těch oblečků ne mám málo. Kolik jste toho kupovaly v té 56tce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
7.10.08 08:22

Ahoj

Tak já jsem 38 týden ,tašku a oblečení pro miminko už mám nachystaný asi tak už tři týdny.Jinak co se týče toho oblečení tak co já ti můžu poradit tak bych vel.56 moc nekupovala miminko rýchle přibírá nebo se narodí větší a tak je to hned malé a proto už je lepší vel. 62, 68.
Já mám např. 6 bodíček a 6 dupaček vel. 56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
7.10.08 08:27

No tak já bych zas poradila koupit i pár věciček ve velikosti 50, 68 měl malý až kolem třetího měsíce a to rozhodně nebyl žádný drobek, naopak mi v porodnici ve velikosti 56 dost plaval a byla jsem ráda, že těch pár kousků v padestáce mám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
7.10.08 11:58

Ahoj, já jsem měla termín na Nový rok a všechny věci na miminko i do porodnice jsem sháněla průběžně celý podzim, takže jsem je měla doma, ale prát a balit tašku jsem začala až mezi svátky. Dřív nebyl čas - vánoční úklid, pečení, dárky, … Kdybych věděla, co mě čeká, tak bych to udělala jinak, tašku bych si sbalila aspoň měsíc dopředu, na pečení a úklid bych se vyprdla a odpočívala do zásoby. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí