Přirozená antikoncepce Lady-Comp

18304
10.9.12 21:19

Přirozená antikoncepce Lady-Comp

Ahoj děvčata,
máte někdo zkušenost? http://www.naturcomp.cz/info-lc/
Příp. otěhotněl z vás někdo i ve dnech, které počítač vyhodnotil jako neplodné?
Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
11.9.12 10:45

Tenhle produkt je zbytečně drahý. Levnější je od Meopty LadyQ nebo jiný fertility tester. Případně stačí mikroskop, který zvětšuje stejně. Já sledovala ovulaci, ale známá si díky LadyQ naplánovala pohlaví dítěte a vyšlo to.

• Citovat
  • Upravit
18304
11.9.12 11:34

Děkuju za odpověď. Já ale bohužel na tyhle fertility testy četla špatné recenze, že je to jen pro ženy, které mají naprosto vyrovnanou hladinu hormonů, že to často ukazuje „kapradinky“ celou dobu cyklu a pak to dokonce ukazovalo kapradinky i u manžela, tak to letělo do koše..
Na ten Lady-comp právě nemohu najít recenze žádné, opravdu by mě zajímaly praktické zkušenosti uživatelek..
Každopádně dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
babumara
13.10.12 13:39

Ahoj, Lady-Comp jsem používala více jak rok a neměla jsem jediný problém, byla jsem velmi spokojená. Otěhotněla jsem opravdu v den červený.

• Citovat
  • Upravit
18304
13.10.12 14:08
Fakt? Takže více než rok jste si v „zelených“ dnech normálka s manželem nedávali pozor a nic se nestalo?
@babumara píše:
Ahoj, Lady-Comp jsem používala více jak rok a neměla jsem jediný problém, byla jsem velmi spokojená. Otěhotněla jsem opravdu v den červený.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
babumara
22.10.12 11:18

Přesně tak. Pravda je, že já raději nevěřím zeleným dnům před ovulací. Ale po ovulaci jsem to už nikdy neřešila.

• Citovat
  • Upravit
18304
22.10.12 13:29

No tak to je bomba :palec:
Přiznám se, že jsi mě na to dost nalákala.
Jinak on by se taky svět nezbořil s druhým mimísem, jen jsme ještě chtěli chvíli počkat, než dostavíme domeček. Ale taky by jsme to zvládli.
Ty jo - asi do toho půjdu :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
babumara
29.10.12 09:19

Bohužel více lidí, kteří by měli zkušenosti, kolem sebe nemám. Pravda je, že je to dost peněz, ale mě se to rozhodně vyplatilo. Já teď začínám měřit po šestinedělí, tak jsem zvědavá, jak se s tim vypořádá :) Tak držim palce.

• Citovat
  • Upravit
2165
29.10.12 09:42

Ahoj Evulino, ja si ho chci taky poridit. :) Tady je o nem jeste jedna diskuze, kde psali ze s tim maji dobry zkusenosti. https://www.emimino.cz/…rcomp-20820/

Nekde jsem nasla nejake zahranicni diskuze, ale uz nevim kde to bylo a tam pani Ladycomp pouzivala 20 let a uplne bez nehod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
29.10.12 10:15

Tak to je fajn. Ale víš, ani se mi tomu nechce věřit, když je známo, že spermie přežívají ještě nějaký den v těle a můžou tak „počkat na plodné dny“. Samozřejmě připadá v úvahu počítání pl. nepl. dnů atd., ale abych řekla pravdu, zdá se mi to složité a času moc není..
No ale jestli to funguje, tak je to super, mají to asi vymakané.

Jinak co si myslíte o té zmenšenině pearly http://www.naturcomp.cz/…mace-pearly/. Uvažuju o tomhle přístroji, kvůli ceně. Stačí mi ty základní funkce co to má, jen hlavně aby to bylo stejně spolehlivé… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
29.10.12 10:16

Já to taky řeším - hormony nechci, tělíska nechci. O tom jak funguje antikoncepční krém se můžu přesvědčit, kdykoliv se na dceru podívám :) Ať se na to dívám z jakékoliv strany, mám jen jedno řešení - sterilizace. Vůbec se mi do toho nechce, ale já už nemůžu riskovat, že si uděláme 4 dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2165
29.10.12 11:14

Pearly taky zvazuju, hlavne kvuli te velikosti. My jak hodne cestujeme, tak by se hodilo tahat s sebou o kram min. Ale zase jsem si rikala, ze to nema takovou pamet a neni na nej takova zaruka. Tak mi LadyComp osobne vychazi spolehliveji… :think:

O tom prezivani spermii jsem taky premyslela. Mam pocit, ze snad muzou prezit i tri dny?? Ale mozna je to blbost… Kazdopadne jsem na to nenasla ani jedinou negativni recenzi. Vsem fungoval fakt spolehlive, tak snad na tom neco bude. Nekde jsem teda cetla, ze tech zelenych dni je dost malo, nekdo psal ze je malo zase naopak tech cervenych, tak nevim. Ale tak holt v tech cervenych se budeme chranit jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
29.10.12 11:18

Oni píšou, že málo červených dnů je u žen s pravidelnou menses, u těch s rozházenějším cyklem je červených víc..
Beru to jako metodu nejšetrnější k tělu a pro toho, komu by holt nevadilo, kdyby se vešel do těch 0,7% selhání a bylo mimčo. Ale co si budem povídat, nic není 100%, ani chemie.
Ještě do toho ukecat manžela. Už jsem mu to ukazovala, ale kvůli ceně nesouhlasí. Nejde mi ho ukecat ani argumentama o pozdější návratnosti investic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2165
29.10.12 12:34

No je to drahy. Muj manzel se zase boji, jestli je to fakt spolehlivy. Ted bysme dalsi miminko jeste nechteli. Ja se taky bojim, ale zase ani pilulky nejsou 100% a u tohohle je pry riziko otehotneni jeste mensi. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.11.12 13:50

Ahoj holky, taky uvažujeme s manželem nad tímto počítačem, ale stále se nemůžeme nějak rozhoupat…peníze nejsou problém, spíš potřebuju mít jistotu, že OPRAVDU neotěhotním :twisted:, další mimčo nepřipadá v úvahu… :roll: Prosím o podporu a radu těch, kteří s tím mají jakékoli zkušenosti…má to SMYSL POŘIZOVAT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí