Přirozená antikoncepce Lady-Comp

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2964
21.3.13 07:13

@Zola Nejen to měří teplotu, ale porovnává to měření s 700 tisíci předprogramovanými cykly, takže dokáže odhalit i měření mimo mísu - např. při nemoci nebo z nevyspání. Spolehlivost je v tom, že narozdíl od člověka se to, jak se to jednou cyklus uživatelky naučí, těžko sekne. Jak na těchhle diskusích psaly ženy, které dřív zaznamenávaly a počítaly, tak pro ně to po těch letech sešitků a počtů tu cenu toho pohodlíg naopak mělo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
21.3.13 08:42

Pokud se nepletu, tak pokud je při STM jedno měření „jiné než obvykle“, tak se taky nebere v úvahu. Ale je jasný, že s tímto přístrojem je to pohodlnější. Já jen, pokud má někdo zájem, ale nemá tolik peněz, tak že je i jiná (hodně podobná) metoda, která je zadarmo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
23.3.13 19:01

Tak to je super, že máš s tímto přístojem dobrou zkušenost a že to funguje už skoro rok, to je dobré znamení :)Děkuji za reakci a hodně štěstí při plánování, ale věřím, že to výjde bezproblémů :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rennfri
24.3.13 19:29

Zdravím, používala jsem 4 roky bez nehody, když jsem měření flákala bylo holt víc červených/ žlutých dnů, za mě spokojenost. Jinak následné načasování otěhotnění vyšlo efektivněji než jsme čekali, takže si taky nemůžu stěžovat :-) určitě jsou i jiné levnější metody, ale já jsem ráda, že mašinku máme..

• Citovat
  • Upravit
xpisk03
24.3.13 19:42
@rennfri píše:
Zdravím, používala jsem 4 roky bez nehody, když jsem měření flákala bylo holt víc červených/ žlutých dnů, za mě spokojenost. Jinak následné načasování otěhotnění vyšlo efektivněji než jsme čekali, takže si taky nemůžu stěžovat :-) určitě jsou i jiné levnější metody, ale já jsem ráda, že mašinku máme..

děkuji za názor, čim víc čtu recenzí, tím víc se začínám připravovat na diskuzi s manželem, kterýmu oznámím, že chci 12 000,– na antikoncepci (blbě se mi bude vysvětlovat, že to je ejdnorázová investice na x let dopředu, prostě ta částka je do očí bijící :( )

někde jsem četla, že si tim některá žena dokázala dokonce určit pohlaví mimča, máte některá zkušenost? a jak na to??

• Citovat
  • Upravit
2165
25.3.13 01:04

@xpisk03 ja mam pocit, ze to se da urcit az u te drazsi varianty Baby-Comp :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
25.3.13 20:22

Levnější alternativa?

Ahoj,
existuje levnější alternativa tohoto přístroje, kromě Pearly?
Případně koupím bazarový LadyComp, u kterého je možné vyměnit teplotní čidlo a vymazat paměť.
Děkuji za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xpisk03
25.3.13 21:39

@alhena a dá se vůbec sehnat bazarový ladycomp? pokud ano, za kolik cca? já jen jestli se to vůbec vyplatí :nevim: abys neušetřila třeba jen pár stovek a ve výsledku nezjistila, že ej nefunkční - nevíš, jak se s ním zacházelo..

• Citovat
  • Upravit
2964
25.3.13 22:02
@alhena píše:
Případně koupím bazarový LadyComp, u kterého je možné vyměnit teplotní čidlo a vymazat paměť.

Nebude k tomu záruka a nevím, jestli ti jediný distributor provede servis, když to není koupené u něho :nevim: Ale o jednom případu, kdy to měli z bazaru (německé aukro) jsem četla - možná hlouběji v téhle diskusi nebo v té druhé .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
25.3.13 22:08

@Marjanka Děkuju ;) No, ani nevím, kde ty inzeráty hledat. Navíc jsem četla něco o problematičtějším čtení výsledků v případě onemocnění štítné žlázy, zeptám se na to ještě na endokrinologii. Asi spíš pro začátek investuju do dobrého teploměru a pak se uvidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
25.3.13 22:15

http://www.otehotnet.cz/…8006350.html našla jsem teď tohle, ale účel je přesně opačný… k antikoncepčnímu účelu by to bylo zřejmě nespolehlivé, nebo ne?
EDIT: „Nejvyšší spolehlivost dvojité kontroly: Cyclotest baby je jediný v Evropě povolený počítač pro výpočet cyklu, který je schopen při svých výpočtech zohlednit dvě charakteristiky plodnosti (teplotu & zároveň hladinu hormonů nebo výsledky pozorování cervikálního hlenu).“ To se mi na tom líbí tedy… A cena už je přijatelnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
25.3.13 22:37

Jo, to je přesně ono!

Tak tohle se mi hodně líbí http://www.otehotnet.cz/…-2-plus.html :palec: A cena je o dost příznivější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
25.3.13 22:59

Z netu: Cyclotest má Pearly index 1-3, měří pouze v 2hodinových intervalech, spát musíte 5h z toho vyplývá že tam musí být i méně nahraných cyklů.. zlatý Ladycomp, Pearly :palec:
chlapy tomu sice nevěří, ale u pravidelné uživatelky píší, že pak jsou nadšení i chlapy :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xpisk03
26.3.13 07:56

@Petis05 Pearly index 1–3 je dost teda! Ladycomp má 0,7

• Citovat
  • Upravit
5
26.3.13 07:58

Právě :-)

• načítám...