Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Asi ne. Nic tam není. Jen velký natekly pupínek a krev z něj.
Jak říkají holky zarostlý chlup…s tím bych ted k doktorovi nechodila ![]()
Zarostlý chlup to určitě není. Dělává se mi to taky a i v místech, kde se neholím, ani tam chlupy nemám. Nevim co to je, trochu se to tváří jako nějakej nežid, cca za týden to praskne, půjde z toho hnis a krev a bude to bolet ![]()
Co to je netuším, nejsem schopná se s takovou „drobností“ dokodrcat k doktoru ![]()
Není. Partner to zkoušel rozdoubat i včera a není to zarostlý chlup. Dnes to nejde, prozatím, ani zmáčknout ![]()
Mě kdysi říkal lékař, že je to z holení a pokud se to bude dál objevovat tak mám ihned přijít. Proč nebo co to je, jsem se tehdá neptala. Na dlouhou dobu to přešlo. A asi před týdnem se udělalo toto dost větší a bolestivější…
Z fotky to nevypadá jako boulička, ale jako důlek?
JInak je to nějaký jak píše @Mar__tanka1983 nežiT.
Buď se sám vstřebá, praskne, nebo mu pomůžeš, ale riziko zavlečení infekce.
@Paralenka červená píše:
Tyhlety věci si preparuju sama (stydím)
já čekám až to vyhnije, pak vydesinfikuju a přelepím… (taky se stydim) ![]()
PS, za nežiTa se omlouvám, moc často tohle slovo nepoužívám ![]()
Když to moc bolí, tak preparuju, má to přesně tuhle barvu (krev s hnisem). Naštěstí mám tak 1-2 do roka.
Moc fajn téma po obědě ![]()
Dobrý den.
Mám poněkud zvláštní problém. Před pár dny mě začalo bolet při sezení v rozkroku. Zjistila jsem, že tam mám černou tečku nebo spíš pupínek. Vypadá to asi jako klíště. Ale není.
Tmavě černé, trochu dočervena a jde z toho krev. Nesetkala jste se s tím některá, prosím? Kdysi, když tyto tečky byly hodně malé a občas se objevily mi lékař řekl, že jsou z holení. Pokud se budou zvětšovat, což se teď stalo, je to tak půl cm, a nebo bude jít víc, tak mám přijít. Lékař je však už v důchodu a mám ženskou - lékařku. Samozřejmě, že k ní Zajdu, ale nevím kdy.
Pupínek je pořád stejný po několika dnech už tolik nebolí, ale krev jde sem tam pořád a hlavně nemizí.