Příšerná povaha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nepřihlášená
25.8.12 11:29

Tohle dělá moje mladší sestra… můžu ti říct, že je tvoje velké plus, že si to uvědomuješ a chceš s tím něco dělat…
Sestra ne, argumenty hází za hlavu a já s ní už raději udržuji jen nutný kontakt proto, že kdyby to nebyla moje sestra tak s takovou holkou se stýkat nebudu.
Myslím, že si moc sebestředná a napjatá, držím to palce at se uvolníš k lepšímu.

• Citovat
  • Upravit
31594
25.8.12 11:30
@Anonymní píše:
HA beru :think: Když by mi někdo ukázal nahrávku, tak bych se strašně styděla :oops: To vím…Takže taková léčba šokem, že by? :lol:

Pokud bereš HA, tak to vážně může být vedlejší účinek a může přijít kdykoliv, ne jen na začátku braní. Mě se ulevilo už několik dnů po vysazení, najednou jsem šla a věci, které mě vytáčeli do vrtule, mi byli úplně fuk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
25.8.12 11:36
@saracenka píše:
Jenny. fields se tímto zabývá a určitě by jí nevadila tato zmínka ..zkus se s ní spojit :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:

Také jí doporučuji, mě namíchala super směs, sice na jiné problémy, ale zabralo to nádherně :palec:

Jinak já znám jednu holčinu a ta je tím pověstná, že se vždycky kvůli nějaké naprosté banalitě naštve, neviděli jsme se půl roku a já mezitím dost zhubla, no když jsme přijeli tak se s námi nebavila, protože jsem zhubla :nevim: Co jsem slyšela tak u nich v rodině se jí kdokoliv bojí něco říct, ale ona má nějaký pokažený gen který to dělá. Tím chci říct, že ty ještě takový extrém nejsi. :hug:

Každopádně by se měla řešit i příčina, zkus si sednou a rozpomenout si v jakých situacích přesně se ti to stává a najít spouštěč, pak na tim zapracovat. Ale už jsi udělala nejdůležitější krok a to je uvědomění si tvého problému a nesvalování viny na ostatní, za to ti tleskám :potlesk: Vím jak je to někdy těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6532
25.8.12 11:38

S tou HA to je fakt. Já měla „nemoc šílenejch krav“ v pubertě, když jsem začala brát. Za prvé, telecí léta, za druhé, HA. „Nejlepší“ kombinace :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
25.8.12 11:39
@MeloryNox píše:
S tou HA to je fakt. Já měla „nemoc šílenejch krav“ v pubertě, když jsem začala brát. Za prvé, telecí léta, za druhé, HA. „Nejlepší“ kombinace :D

To musel být fičák, ty jo když já si vzpomenu na sebe tak je mi stydno :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
25.8.12 11:40
@MeloryNox píše:
S tou HA to je fakt. Já měla „nemoc šílenejch krav“ v pubertě, když jsem začala brát. Za prvé, telecí léta, za druhé, HA. „Nejlepší“ kombinace :D

ještě že si na to nepamatuju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
25.8.12 11:42

Já si myslím, že by to mohlo být spojeno i s tím sebevědomím, jak tu psala saracenka. měla jsem to podobně vždycky v obdobích, kdy jsem se sebou nebyla moc spokojená. Kdyby se mi stala stejná situace, jako ty popisuješ, když jsem byla těhotná (přibrala jsem 30 kilo, takže sebevědomí na nule :oops: ), asi bych z toho byla špatná ještě týden :lol: A třeba ted, když se cítím skvěle, že jsem to všechno shodila, by mě to naprosto nemohlo rozházet. Takže radím: zkus na sobě zapracovat (vím, vzhled je povrchní, ale se sebevědomím dělá záááázraky), ale pak tě nic tolik nerozhodí (a myslím, že taky přítel by si odpověď se sexy kočkou po boku určitě víc rozmyslel :D)
pokud už dost sexy jsi a máš jen problém se vztahovačností, tak asi vol toho psychologa nebo prodýchávání :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
25.8.12 11:47

Čoveče já mám vyšší sebevědomí ikdyž jsem silnější než předtím..vnitřně na tom zapracuj, máš to v hlavě, otevři se více lásce, přírodě, ono to půjde :hug:

• Citovat
  • Upravit
25.8.12 11:56
@saracenka píše: Čoveče já mám vyšší sebevědomí ikdyž jsem silnější než předtím..vnitřně na tom zapracuj, máš to v hlavě, otevři se více lásce, přírodě, ono to půjde :hug:

ano ano, já tím nechtěla říct, že musíme být všechny hubený blond prsatý :) byl to jen příklad, jak získat sebevědomí (u mě funguje, asi jsem povrchní). stačí se něco naučit, najít si novýho koníčka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.12 11:57

Zakladatelko, taky mám k tomuhle sklony, ale řešila jsem to homeopatiky (ale chce to homeopata a konstituční homeopatika). Mně hodně pomohly. Není to bez práce, ale když s tím člověk chce pracovat a aspoň trochu má náhled, tak to jde skvěle. Vždycky jsem měla smysl pro humor, ale v takovýchto okamžicích mě opouštěl a já jsem prostě byla jen zahlcená emocí a přestávala jsem myslet racionálně. Dneska se už v takovýchto okamžicích neberu tak vážně a dokážu si udělat legraci jak ze sebe, nebo i celkově z té situace. Mnoho štěstí, myslím, že jsi na dobré cestě :palec:

• Citovat
  • Upravit
saracenka
25.8.12 12:27
@baruska.provazek píše:
ano ano, já tím nechtěla říct, že musíme být všechny hubený blond prsatý :) byl to jen příklad, jak získat sebevědomí (u mě funguje, asi jsem povrchní). stačí se něco naučit, najít si novýho koníčka…

novýho chlapa a tak..já ti rozumim, taky to tak mám :hug: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.8.12 14:08

Marcela Nerváček

Zakladatelko nejsi náhodou beran jako já :lol:,nebo ještě býci tohle mají v povaze. Já jsem totiž také taková povaha jako ty.No obdivuji okolí, že má semnou trpělivost, já se za své výbuchy a náladovost, někdy nennávidím, ale i když se snažím ovládat, někdy to prostě nezvládnu a vybuchnu, nebo se nafouknu a nemluvím s dotyčným co mě naštve třeba i několik dní :roll: :roll: .Jsem otřesná já vím :,( :,( :zed:

• Citovat
  • Upravit
43
28.8.12 08:55

Zakladatelko, já dřív bývala nachlup to samý. Taky jsem si pak vyčítala že jsem za vola, okolí na mě hledělo divně, stačilo málo a už jsem byla napučená.
Myslela jsem, že s tím nedokážu nic dělat, ale paradoxně se to změnilo až s dalším partnerem - doslova léčbou šokem.
S novým přítelem to byl ze začátku pořádnej nářez. Má takový ten „stupidní“ humor, kdy někam příjdeme a on si pak dělá „srandu“ jak se mě celou cestu snažil setřást, ale nepodařilo se mu to. Nebo jdu z práce domů a on mi volá že sedí se známýma tam a tam a že by byl rád kdybych za nima došla, já dorazím na místo a on přede všema s debilním úsměvem na rtech „co tady zase strašíš“.
To jen příklady, já to dřív strašně blbě nesla, strašně se urážela, to bylo něco na mě, ale on si z toho nic nedělal, neřešil mě a pěkně mě v tom nechal vyždímat. A časem jsem si sama v sobě vypěstovala „sebeobranu“ a naučila jsem se odpovídat mu stejně, nebo při podobné otázce být pohotovější.
Zakladatelko, třeba v té situaci, kterou jsi popisovala, bych už asi předvídala co by odpověděl ten můj a ještě rychleji než on bych odpověděla: „My dva? Ne, já toho pána vůbec neznám.“
Ten můj hajzlík se vyloženě pásl na tom, jak jsem se vztekala, jak jsem byla v rozpacích, ale je fakt, že po takové době už dokážu předvídat a fakt se mi tím „šokem“ jaksi podařilo trošku obrátit.
Myslím, že to příjde s časem, ale taky si myslím, že je to i dost ve tvém chlapovi. Pokud se ti bude omlouvat, hladit tě a páčit z tebe co se vlastně stalo, rozebírat, tak to lepší nebude. V tomhle je asi fakt lepší aby si dupnul, rozčílil se a uvidíš, že i ta tvoje psychika se potom víc uklidní.

To není rada, jen názor, co v tomhle pomáhalo mně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
llilla
28.8.12 12:10
@Nepřihlášená píše:
Tohle dělá moje mladší sestra… můžu ti říct, že je tvoje velké plus, že si to uvědomuješ a chceš s tím něco dělat…
Sestra ne, argumenty hází za hlavu a já s ní už raději udržuji jen nutný kontakt proto, že kdyby to nebyla moje sestra tak s takovou holkou se stýkat nebudu.
Myslím, že si moc sebestředná a napjatá, držím to palce at se uvolníš k lepšímu.

Presne takhle to mam s moji mamou. Kdokoliv co rekl bylo spatne a namireno proti ni. Takze velmi casto hrozne sceny… Dopadlo to tak, ze mama nema zadne kamaradky ani zname a ja s bratrem s ni udrzujeme jen nutny kontakt. A ver, ze jsme ji to rikali mnohokrat a v dobrem. Nene, zase to bylo namireny proti ni…

Zakladatelko, ber jako ohromne plus, ze si to uvedomujes a chces na to pracovat. Jen tak dal :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.9.12 22:04
@saracenka píše: Čoveče já mám vyšší sebevědomí ikdyž jsem silnější než předtím..vnitřně na tom zapracuj, máš to v hlavě, otevři se více lásce, přírodě, ono to půjde :hug:

Díky :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí