Priserny strach z dovolene

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1735
6.1.23 20:44
@Anonymní píše:
Dekuju holky. Asi nejakyho psychologa zvazim. On je problem asi mnohem hlubší. Ja musim mit i vsechno nalajnovany, a hned, jinak jsem strasne ve stresu. Treba ted se budou resit u manzela v praci dane, a ja s tim byla schopna otravovat uz zacatkem prosince. Ohledne moji prace taky uz otravuju ted, co a jak bude. Pritom nastupuju az za pul roku…proste nechapu proc jsem takova. :zed:

To já musím mít taky, změny v předem daných datech a celkově i časech mě děsně stresují. Pomáhá si to opravdu dobře naplánovat, hlavně připravit na změny i děti. Na letadlo, že je to něco jiného a co a jak se bude dít. My poletíme v létě s dvojčaty, kterým ještě nebude 2,5 roku. U mě je jediný rozdíl, že jsem zvyklá létat. Kdybys chtěla, klidně napiš SZ. :) Já budu práci řešit za rok a půl a řeším to už teď. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.1.23 20:45
@ivašot. píše:
měla by ses trochu „otužovat“, občas vyrazit do civilizace a nepěstovat si takové hrozné úzkosti

Ano mas pravdu. Byla jsem temer dva roky zavrena s detmi sama. A az ted zacinam trochu chodit mezi lidi. Ale určitou paniku jsem zazivala i ve vetsim obchodě, kde bylo vetsi množství lidi. :roll: Ted co jsou deti vetsi, uz je to lepsi jak se oťukavam :)

• Citovat
  • Upravit
2236
6.1.23 20:57
@Petula306 píše:
Já bych s dětmi do Afriky nejela, ale já bych tam nejela ani tak. Sedla bych do auta a jela Řecko, nebo Polsko :)

Autem do Řecka?? Tak to bych v životě nejela a že toho mám najezdeno dost :lol: Jako dítě jsem tam jela autobusem a umím si představit lépe strávených 30 hodin (x2).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10851
6.1.23 20:59
@dickys píše:
Autem do Řecka?? Tak to bych v životě nejela a že toho mám najezdeno dost :lol: Jako dítě jsem tam jela autobusem a umím si představit lépe strávených 30 hodin (x2).

Taky nechápu, jak někdo dobrovolně stráví tolik hodin v autě a ještě si to vychvaluje. Pro mě absolutně promarněný čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12602
6.1.23 21:44

Inu, je načase vystoupit že svý ulity a podívat se do světa, pak se nebudeš bát dnes už naprosto běžných situací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.1.23 21:52

Nesnesu ani druhé patro, ale letadlo mi kupodivu vůbec nevadí :mrgreen: a pokud jedete s cestovkou, tak se opravdu není čeho bát.. lítám sama s holkou i do “Afriky” a pravda je taková, že ve většině hotelu co jsme byly na nás mluvili česky a občas zahrajou i českou písničku u bazénu. Takže tam ti opravdu moc nebezpečí nehrozí :mrgreen: opravdu to není žádná nebezpečná exotika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
6.1.23 21:53

Věř, že během letu do Tunisu s dvěma takhle malými dětmi fakt nebudeš mít čas na takové blbosti jako je zvracení ze strachu :lol: :lol: Tunisko je poměrně daleko a cesta pro ně bude taaak dloooouhá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.23 18:43
@Popokatepetla píše:
Věř, že během letu do Tunisu s dvěma takhle malými dětmi fakt nebudeš mít čas na takové blbosti jako je zvracení ze strachu :lol: :lol: Tunisko je poměrně daleko a cesta pro ně bude taaak dloooouhá :nevim:

2,5 hodiny letadlem, 30 min busem…to jeste jde :think:
Premyslim o tom psychologovi, ale trochu se bojim aby se mi nevysmal… :)

• Citovat
  • Upravit
3139
8.1.23 15:39
@Anonymní píše:
Premyslim o tom psychologovi, ale trochu se bojim aby se mi nevysmal… :)
řeší i fóbii z knoflíků (fakt existuje), tak proč by se smál strachu z neznáma a načekaného
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40414
8.1.23 15:57
@Anonymní píše:
Premyslim o tom psychologovi, ale trochu se bojim aby se mi nevysmal… :)

A kdy tam letíte?

Nech si napsat neurol, zkus ho na sobě dopředu, někomu stačí i půlka nebo čtvrtka a bude to v pohodě.

Byla jsem v Tunisu s dcerou, všichni byli hlavně v resortu a chodili hotel - bazén - pláž.
Nějaké výlety byly v nabídce, po okolí na vycházky jsem chodila snad jen já, mi přišlo, ale to bylo z nudy, ono tam nebylo moc co vidět.

Hlavní nebezpečí…snad jen hlídat si věci na pláži, místní děti tam chodili krást, takže pozor na fotáky atd., pak se nespálit (děti mazat, klobouky, UV trička ) a dost lidí kolem nás dostalo tu jejich s. račku :)

Mně to tam stačilo jednou, ale nejsem typ, který vydrží ležet na pláži půl dne, ale znám dost lidí, co tam lítá opakovaně a je to pro ně nejlepší dovča.
Tak uvidíš, třeba se Ti tam zalíbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario