Přišla manželstvím nějaká změna?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Imane
20.9.13 19:28

Jo, například máme společné peníze :lol:.

• Citovat
  • Upravit
72725
20.9.13 19:28

@elišška jo, můj ex si myslel, že může všechno.. hned po svatbě otočil.. Však už je taky ex :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13183
20.9.13 19:41

No jelikož jsme se brali kvůli dítěti (byla jsme těhotná), tak se to změnilo k lepšímu, protože jsme byli oba nadšení a moc jsme se těšili :) Po porodu mi přišlo trochu líto, že s námi tolik není, ale už jsem si zvykla (má náročnou práci a do toho lítá kolem baráku). Vím, že je to ten nejlepší táta na světě. Každej den si najde aspoň chvilku, aby byl s námi. Ale obecně bych řekla, že po svatbě to bývá horší, protože chlapovi chybí čas trávený s kamarádama a ženský vadí, že si vzala morouse, co si furt stěžuje, jak je omezovanej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
20.9.13 19:41

Tak vzhledem k tomu, že jsme se brali po více jak 8 letém vztahu, tak se nezměnilo nic, jen moje příjmení :mrgreen:

Změna po narození dítěte u chlapa - přesně po narození ani ne, spíš až časem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
20.9.13 19:47

Jo, změna nastala. Manžel měl po svatbě dojem, že mu už ujel vlak, a rychle ho doháněl. Nastala krize, která skončila z mé strany rozvodem, šťastným. Děti jsme naštěstí neměli.

• Citovat
  • Upravit
653
20.9.13 19:50

Svatba ne. Dítě ano a kompletně. První rok navíc k horšímu. Teď už jsme ale zase ve starých kolejích. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
20.9.13 19:58

@elišška jo, najednou jsem měla jiné příjmení a musela jsem si změnit všechny doklady :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Po narození dítěte se změnilo to, že nás bylo o dalšího člena víc, musel se mu přizpůsobit denní režim, odjezdy na výlety nebo kamkoliv jsme stíhali tak s hodinovým zpožděním (nejdřív do toho vlezlo kojení, pak přebalení a nebo se to všechno nějak protáhlo) a jinak bylo vše při starém…

Jestli čekáš, že po svatbě se chlap změní a začne dělat i to, co dřív nedělal (nebo naopak) a nebo že po narození dítěte se stane zázrak a všechny problémy budou pryč, tak to nečekej… co bylo dobré předtím, to bude dobré i po svatbě, co bylo špatné, to bude možná ještě horší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
20.9.13 19:58

Co se vztahu tyce, tak ho nezmenila ani svatba, ani narozeni ditete ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
20.9.13 20:04

Ahoj, po svatbe jsme se cítili jako znovu zamilovani :D to jsme teda stale, ale bylo to znovu takovy poblazneni, jako na zacatku. Jsme svoji pres rok a je to krasny-myslim, ze ten vztah bereme vic vazne a nehadame se kvuli kazde kravine. A miminko mame teprve necely měsíc, ale rekla bych k tomu, ze manzel a nase dcera je to nejvetsi stesti, ktere mne potkalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.13 20:24

Hele holky, zeptejte se taky chlapů jestli mají pocit že se po svatbě u nich něco změnilo :think:. Ten můj byl již jednou ženat a mě si ani po 10 letech ještě nevzal, prý po svatbě se všechno změní :nevim: má s tím zkušenost. (podotýkám že si vzal holku s cca ročním děckem - nebyla jeho!, a moc dlouho předtím spolu nechodili, a už vůbec spolu předtím nežili :zed: ) Prý si mě jednou vezme… tož jsem mu řekal že „jednou“ mu na to kaká pes. :nevim: Se nebudu vdávat poprvé jako stará bába :P.

A k úvodní otázce… s prvním dítětem se nezměnilo nic, s druhým se změnil on, ale k lepšímu :)

inko L

• Citovat
  • Upravit
69235
20.9.13 20:32

Nám se nic nezměnilo po svatbě, brali jsme se po jedenácti letech z toho jsme šest jsme spolu žili, měli jsme spokojený a pohodový vztah, děti nezměnily nic, máme méně času, méně soukromí, nemáme postel sami pro sebe :mrgreen: máme víc práce, víc starostí a víc radosti. Co nám totálně změnilo způsob života, obrátilo ho naruby a dalo mu nechtěný řád, tak to je první třída naše prvorozené, nějak si na ten přesně daný režim nemůžeme zvyknout :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
20.9.13 20:40

No eventualne ano, zmenili jsme kontinent.

• Citovat
  • Upravit
4724
20.9.13 20:46

@elišška, svatbou se nezměnilo nic. Ale užili jsme si ten svatební pocit, že teď k sobě patříme zase o fousek víc a bereme to oba jako velký závazek a že jako máme jednou pro vždy vybráno, bez nároku na změnu ;) Narozením dítěte se změnilo téměř vše, říkala jsem, že je to ne jiná kapitola, ale další díl, který na ten první navazuje jen velmi volně a vlastně jen postavami. :mrgreen: Ale stojí to za to. Potěším tě, že narozením druhého se až tak moc už nezměnilo a návratem do práce se, myslím, začne první a druhý díl tak nějak postupně prolínat. A manželství se vyvíjí a mění pořád..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
20.9.13 20:48

Po svatbe to bylo stejny, ale kdyz se narodila mala, zmenilo se vsechno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
20.9.13 21:06

U nás se po svatbě nezměnilo nic, brali jsme se, když jsem byla v 7. měsíci, chtěli jsme tak nějak patřit všichni k sobě a taky jsme si svatbu chtěli užít „jen ve dvou“ (byla parádní). Po narození dcery se změnilo akorát to, že není všechen čas jenom náš, musíme plánovat a přizpůsobit se. Tohle pochopit trvalo delší čas manželovi, ale už se s tím srovnal a myslím, že druhý prcek už ho tolik nerozhodí. Takže teď máme pohodičku a spoustu srandy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí