Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vzdycky jsem rikala, ze se vdavat nechci, na co nejaky blby papir. pak poznala mojeho budouciho manzela. mel to stejne, zadna svatba. po 2 letech chozeni jsem si zacala uvedomovat, ze bych se vdavat chtela. postupne jsem se smirovala s tim, ze se to nikdy nestane. ale prekvapil me, vzali jsme se (to jsme spolu uz pres 3 roky bydleli) a po roce se nam narodilo mimco. s manzelstvim zadna zmena nenastala, teda krom vyrizovani papiru, to bylo hrozne. s ditetem ano, oba jsme vice unaveni, zatim:-)vzdycky jsem vedela, ze mam doma super chlapa, ale ted se to zdvojnasobilo.
Žádná velká změna nepřišla, jen jsem si sakra nemohla zvyknout na jiné příjmení ![]()
ke změnám dochází, ale to není tím nebo jiným, je to prostě vývojem…
My jsme spolu 13 let, první rok na dálku, jen sem tam společný víkend, pak hned společné bydlení na VŠ koleji… za těch 13 let jsme toho zažili a prožili hromadu, vzali jsme se až minulý rok, to už měla první dcerka rok a půl… teď máme druhou a je to jiné, ale né lepší nebo horší ![]()
Hlavně si najít chlapa pořádnýho, to je základ!!!
…ale jako náš svatební den byl super! Fakt jeden z nejkrásnějších vůbec, moc rádi vzpomínáme a i bysme zopákli
Takže bych možná řekla, že to není o manželství, ale o tom dni, který je jen a jen váš ![]()
Tak já budu mít negativní zprávy. Chodili jsme spolu dva roky. Po týdnu od seznámení jsme se k sobě sestěhovali. Takže relativně dva roky společného bydlení…Vztah, nekecám. Jak z červené knihovny a dodnes všichni i já vzpomínáme, jak to byl vzácný vztah a překrásný. Romantický, vášnivý, pozorný, ohleduplný…Prostě idea. Svatbou se u nás změnilo hodně k horšímu
Zvrat to byl celkem ze dne na den
Plánovali jsme miminko, které se za dva měsíce podařilo a já doufala, že miminko nás zas vrátí do stavu před svatbou. Byla jsem bláhová. Ani to se nestalo, ba těhotenství přineslo další problémy a děťátko je nyní bez tatínka
VÍM, ŽE UŽ SE NIIIKDYYY NEVDÁM, NECHCI. NĚKTEŘÍ CHLAPI TO TAK MAJÍ JAKO TEN MŮJ.„MÁM TĚ JISTOU, A JEŠTĚ K TOMU TĚHOTNOU, NEMUSÍM SE UŽ SNAŽIT“ a opravdu je nikdo a nic nedonutí, aby se snažili