Přišla manželstvím nějaká změna?

elišška
20.9.13 18:43

přišla manželstvím nějaká změna?

Ahojte, ty z vás, co se vdaly… Nastala u vás po svatbě změna? Nastala změna v chování muže po narození dítěte?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
20.9.13 18:47

@elišška
zmeno po svatbe myslim zadna zasadni nebyla. ale s prichodem ditete se zmeni uplne vsechno :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
20.9.13 18:47

Ne a ne :kytka: Vzali jsme se, protože jsme chtěli být spojeni oficiálně, ale nebesa se nepohnula :lol: a s dětma se člověk musí víc otáčet po finanční stránce

• Citovat
  • Upravit
20.9.13 18:49

Svadbou sa nezmenilo nic, brali sme sa po polrocnej znamosti a zostahovali mesiac po svadbe :mrgreen: Krasne sme sa zzili za stavu totalnej zamilovanosti.
Tri roky po narodeni potomka co spusti hystericky zachvat raz do hodiny mam z pohodoveho chlapa nervaka :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33277
20.9.13 18:50

@cher Svatba nic nezměnila. A pokud očekáváš změnu k lepšímu, tak se raději snad ani nevdávej. :lol:
Dítě život změnilo, ve smyslu manželských a rodinných aktivit, denního režimu. Ale nezměnilo (zatím) vztah mezi mnou a manželem. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
20.9.13 18:50

Ne. Az s prichodem ditete se vse zmenilo. Jeste k lepsimu
A ja si casto uvedomuju, ze mam doma poklad :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
20.9.13 18:51

Zaplatbanbu se nezměnilo nic. Ty, které si myslí, že se něco změní k lepšímu, tak bývají zklamané, že se možná něco změnilo k horšímu. Víc se změnilo s dítětem - holt už není svobodný čas na pivka, kafíčka, leháro :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.9.13 18:53

@elišška s manželstvím jako takovým se toho až tolik nemění asi, ale myslím že to drží vztah více pospolu, ale spousta lidí ti určo napíše že papír není důležitý, záleží jak to máte vy dva, ale každopádně k manželství jako vůbec ho uskutečnit to chce trochu zodpovědnosti si myslím je to přeci jen víc zavazující než psí knížka
S dítětem…no tak to se změní samozřejmě totálně všechno, nejvíc pro ženu, a chlapi…některým to prospěje, něktřeí jsou an facku a musí pochopit že prostě si musí ukrojit ze svého volna a pohodlí víc než by se jim asi líbilo, to byl trošku někdy problém u nás, ale postupně to pochopil, že hold dítě má člověk nonstop a ne jen když má zrovna náladu si hrát a starat se tak to chce omezení a někteří chlapi to můžou hůř snášet ;)

• Citovat
  • Upravit
6942
20.9.13 19:00

Tak u nás se teda nezměnilo vůbec nic ani po svatbě, ani po narození prcka… pořád mám skvělého muže a pořád jsem šťastná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.9.13 19:00

Můj muž mi nedávno řekl, že s narozením dcery se u nás všechno zhoršilo. No co, musel si nějak omluvit, že si našel milenku :) Předtím totiž tvrdil opak - že mi připadá všechno stejné nebo lepší, že se nemusí omezovat, že ho přehnaně nezanedbávám apod. Když si ale našel babu, hned jsem byla ta nejhorší a že vlastně ani vůbec neví, proč si mě bral, prej snad proto, že si myslel, že se to po svatbě změní k lepšímu. Asi se to mělo zlepšit samo bez jeho přičinění :)
Naproti tomu já ho mám ráda pořád stejně, nikdy mi nepřišlo, že by se náš vztah s narozením dcery nebo po svatbě nějak změnil. Asi růžové brýle stále nosím :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.9.13 19:01

Po sňatku u nás žádná změna neproběhla, ale po příchodu dcery se změnilo všechno :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3234
20.9.13 19:01

Manželstvím se nezměnilo nic, narozením dětí všechno a bohužel nemůžu tvrdit, že to byla změna k lepšímu :( :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36224
20.9.13 19:09

Ženská doufá, že se chlap po svatbě změní a chlap doufá, že se ženská po svatbě nezmění..

Jo, změnilo se mi příjmení. Po porodu jsem víc nepříjemná a chlap víc takovej tatínkovskej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
20.9.13 19:24

…NE :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
20.9.13 19:26

Klidně mě všichni ukamenujte, ale od svatby je to konkrétně u nás mnoooohem lepší. Jako bychom si s manželem uvědomili, že teď už jsme fakt jen my dva. :mrgreen: Když jsme se brali, byli jsme spolu 8 let, z toho 7 a třičtvrtě jsme spolu žili. Jsme svoji půl roku a zatím jakoby pořád v líbánkách - předtím často Itálie 8) Po dítěti zatím nevím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí