Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
..to je asi špatně, že??Dala jsem mu trošku cukru do Beby..
A proč jsi to dělala?
Já myslím, že víc stejně jíst nebude, pokud to byl ten důvod.
Halka
Nebudu hodnotit, jestli je to dobře nebo špatně. To je na tobě. Podle mě je to zbytečný, zatěžuje to organismus miminka, na zuby to taky není dobrý. Navíc když si dítě zvykne na sladkou chuť tak pak nic jiného nechce…atd. Dávat cukr miminku je podle mě zbytečný.
No dobře to zrovna není
A proč jsi mu ji přislazovala,on jí jinak nepil?Pokud jí odmítal,tak bych spíš zkusila změnit UM než přislazovat,třeba Hami mléka jsou oproti jiným sladší…
jj,vůbec to najednou nechce..z ničeho nic..už jsem nevěděla co..tak jsem tam dala trochu cukru a něco upil,nic moc…A neni ten přechod mezi UM blbej??
Ahojky,
cukrik nedavej,pak nebude chtit jine nez sladke mlicko a pozdeji nebude papat ani ostatni.Zkus mlicka stridat - ruzne znacky.Nam to tak radila i dr.Nekdy se stane, ze mimi se toho proste preji a uz mu to tak nechutna, vytrvej, dite az ma fakt hlad, tak si to urco vezme, nebo kup jinaci znacku a zkousej. Rozhodne to mlicko nicim nevylepsuj,to nemusis.Nekdy ma mii i takove nepapaci obdobi.My to tak meli, nekdy holt treba 2 dny papala hur, ale pak zas dobre.Neboj, mimi spapa to co mu das ty, ale nemusis nic pridavat, vezme si jak bude mit hlad, uvidis. ![]()
terko:někdo radí UM nestřídat,ale myslím,že to neuškodí.já teda začala na nutrilonu,ale potom měla malá zácpu,tak jsem zkusila bebu,ta ji vůbec nechutnala,takže jsem koupila hami a ten jí jede.Takže jsem mu zůstala věrna.Někdo dokonce střídá UM podle toho,které je momentálně v akci,takže to asi až takový vliv nebude mít.
Teri, presne jak rika Davmi.Nase mala jednu dobu chtela jen Nutrilon, z porodnice nam dali Bebu ale po ni nas zlobilo brisko,zkusili jsme i sunar, pak jsem zacala zkouset i levnejsi znacky…pani lekarnice nam rekla, zee ty mlicka jsou dnes vsechny na skvele urovni, vetsina se vyrabi v Rakousku a ze to je jen o cene, kvalita je ale srovnatelna.Vzdy se najde nekdo kdo nadava na Hami,sunar,hipp,bebu…kazde ditko je totiz jine.Takze se neboj zkouset i klidne levnejsi, jen se drz urceneho stupne podle veku mimi a nepridavej nic, fakt to neni potreba.
no neboj určitě ti neumře, ale já bych to nedělala bo ti bude plakat od bolesti bříška a to dost… I UM je sladký dost a neboj dobrovolně hlady nezemře ![]()
ja tedy cukr do UM nedavala nikdy,taky mi mala vypila vzdy vse, kazdou znacku.cukru trosicku pridam do kasicky na vecer aby to mela sladsi protoze velmi malo ji(prikrmy,kase atd)a opravdu jak jsem ji tam dala ctvrt kavove lzicky cukru snedla te kase o mnoho vice.pritom nic jineho neprislazuju.myslim ale ze cukr do UM kterou davas casto je blbost.to uz radeji nejakou s prichuti(banan)