ublinkávání

25
1.1.10 19:39

ublinkávání

Ahojky,moc děkuji všem co mi odpověděli na můj dotaz a všem přeji mnoho zdraví,štěstí,lásky v novém roce. Chtěla bych se zeptat prosím kdo máte zkušenost s ublinkáváním po kojení.Máme 21dní starou dceru a dnes nám začala dost ublinkávat po kojení ikdyž si dvakrát odříhla.A ještě bych rada našla nějakou kamarádku z okolí Poděbrad s mimčem k dopisování,procházkám,atd.děkuji za odpovědi.pa Pája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8297
1.1.10 19:47

certice, Matysek blil uz od porodnice, zbavoval se tak prebytku, ktere si nasosal. Trvalo to do cca 5m hodne, mel porad bryndak, abych mu nemusel prevlikat porad bodycka. Sice se to pak zmirnilo, ale ublinkava trosinku do ted, i kdyz prikrmy to hodne zlepsili.
Je mozne podavat Nutriton na zahusteni mlicka, rozmicha se to v MM, ale muze to zpusobovat zacpy, takze ja do toho nesla, bala sjem se te zacpy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
1.1.10 20:04

ahojky čertice , nám Honzík taky ublinkával a trvalo to tak do 4 měsíc,je to tím že mimča zkrátka nevědí kdy jsou dostatečně zasycené a tak se dost čast přepijí mlíčka a pak to jde ven.
Na ublinkávání se může dát onen zmiňovaný Nutriton ale co takhle vím,hodně potom mají mimča problémy s kakáním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
1.1.10 21:16

Tak Štěpán už od porodnice neublinkával, ale přímo blil. Už v porodce jsem ho tak desetkrát za den převlíkala, doma to bylo ještě horší. Nám teda ten Nutriton moc pomohl, malej začal alespoň přibírat. Ale dávala jsem ho jen dvakrát denně, dopoledne a večer před spaním. V noci, jak byl v klidu, tak nezvracel. Takže u nás to fungovalo tak, že jsem 2× denně odstříkala celou dávku mlíka, tu zahustila a krmila stříkačkou. Jinak Štěpa bude mít 7 měsíců a blindí pořád, i příkrmy. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
2.1.10 09:24

Ahojky, naše malá blinká taky docela dost. Je to nedovyvinutou záklopkou. Přejde to!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
2.1.10 14:28

ahojky,moc děkuji za odpověd.Také jsem to četla o té záklopce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
2.1.10 14:31

ahojky,děkuji za odpovědi,jen jsem se ujistila že je to normální,ublinkávání u dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
2.1.10 15:04

Malý ublinkával do zavedení příkrmů, ne sice nějak extra moc, ale pokud neměl bryndák, bylo to na převlečení. Doktorka tehdy říkala, že je to normální a neřešila to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
2.1.10 15:26

spaní

Ahojky,jak Vám spí v noci mimčo.Nám na dnešek nechtěla malá vůbec spát.Ve dne je to super,ale v noci hrůza.Snad se to srovná je jí 22dní.Nevím jak jí to přehodit,ale asi to nejde musí sama si to upravit,co.Jaké máte zkušenosti.pa čertice :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
14.1.10 14:35

ahoj,oni si to ty mimca ridi zatim podle sebe,mne kazdy rikal,ze mu mam nastolit hned rezim,ale ja z toho byla akorat nervozni,tak jsem ho nechala byt,spinkal pres den i v noci,pak zas nespal vubec,do dvou do rana bubnoval rucickama,to nam byly tak dva mesice,v sest se chtel muchlat,no bylo to vselijak,tak jsem se spis prizpusobila jemu,ve dne jsem si sla lehnout,v noci jsme spolecne bubnovali.Ted ma 3a pul mesice a jedem jak hodiny,vstava v 9rano,to mu dam UM,ve 12MM,v 15UM,v 18MM,kolem osme koupem,ve 21dostane posl.davku za denUM,ve 22spinka az do 6rano,to nakojim a jedem opet stejne,po kazdem jidle mi drime hodinu i pres den,tak fungujem treti tyden,jsem moc spokojena,ja teda davam UM,protoze jen z myho mel zloutenku,tak jedem na pul.Ty zacatky jsou podivuhodne:-),ale zvyknout si musi mama i mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová