Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jsem jediná komu vadí že když byl přítel mladý tak hodně střídal holky? Prostě byl divoch.. mám strach že mu to bude chybět a tak dále.. zatím má úplně jiné zájmy než lovit ženský ale i tak.. občas si říkám jestli by si v minulosti přál takovou jakou má dnes.. ale asi jo když je semnou ve vztahu..
Ahoj,
jediná určitě nejsi, ale nechat do současného vztahu vstupovat minulost je dobrý základ k tomu, aby ten vztah nevydržel. Pokud Váš vztah funguje, jsi spokojená, tak radši tu energii věnuj současnosti.
Máš nízké sebevědomí. Buď si najdi někoho uťáplého bez vzrušující minulosti nebo to nech být.
@Anonymní píše:
Jsem jediná komu vadí že když byl přítel mladý tak hodně střídal holky? Prostě byl divoch.. mám strach že mu to bude chybět a tak dále.. zatím má úplně jiné zájmy než lovit ženský ale i tak.. občas si říkám jestli by si v minulosti přál takovou jakou má dnes.. ale asi jo když je semnou ve vztahu..
A co bys s tim asi tak chtela delat. Bud sis s nim nemela zacinat nebo to neřešit. Ale zpetne to vycitat je pekny nesmysl
A ty ses ho na tu minulost ptala? Lepší rozhodně nevědět
. O vašem vztahu to nevypovídá nic, ale když mu to budeš vyčítat, nic dobrého to nepřinese.
Čím více se budeš v JEHO minulosti rýpat, tím dříve se na tebe příťa vys.ere ![]()
Počet sexuálních partnerů nevypovídá o tom, že to tak člověk musí mít celý život. Já mám, pro někoho, také vyšší číslo z mládí a jsem velice šťastná s mým manželem. Nic mi rozhodně nechybí.