Přítel a jeho minulost

Anonymní
19.10.22 13:00

Přítel a jeho minulost

Jsem jediná komu vadí že když byl přítel mladý tak hodně střídal holky? Prostě byl divoch.. mám strach že mu to bude chybět a tak dále.. zatím má úplně jiné zájmy než lovit ženský ale i tak.. občas si říkám jestli by si v minulosti přál takovou jakou má dnes.. ale asi jo když je semnou ve vztahu.. :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10251
19.10.22 13:18
@Anonymní píše:
Jsem jediná komu vadí že když byl přítel mladý tak hodně střídal holky? Prostě byl divoch.. mám strach že mu to bude chybět a tak dále.. zatím má úplně jiné zájmy než lovit ženský ale i tak.. občas si říkám jestli by si v minulosti přál takovou jakou má dnes.. ale asi jo když je semnou ve vztahu.. :think:

Ahoj,
jediná určitě nejsi, ale nechat do současného vztahu vstupovat minulost je dobrý základ k tomu, aby ten vztah nevydržel. Pokud Váš vztah funguje, jsi spokojená, tak radši tu energii věnuj současnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1100
19.10.22 13:32

Máš nízké sebevědomí. Buď si najdi někoho uťáplého bez vzrušující minulosti nebo to nech být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65184
19.10.22 13:44
@Anonymní píše:
Jsem jediná komu vadí že když byl přítel mladý tak hodně střídal holky? Prostě byl divoch.. mám strach že mu to bude chybět a tak dále.. zatím má úplně jiné zájmy než lovit ženský ale i tak.. občas si říkám jestli by si v minulosti přál takovou jakou má dnes.. ale asi jo když je semnou ve vztahu.. :think:

A co bys s tim asi tak chtela delat. Bud sis s nim nemela zacinat nebo to neřešit. Ale zpetne to vycitat je pekny nesmysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5703
19.10.22 15:10

A ty ses ho na tu minulost ptala? Lepší rozhodně nevědět :lol:. O vašem vztahu to nevypovídá nic, ale když mu to budeš vyčítat, nic dobrého to nepřinese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
19.10.22 17:17

Čím více se budeš v JEHO minulosti rýpat, tím dříve se na tebe příťa vys.ere :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3533
20.10.22 10:56

Počet sexuálních partnerů nevypovídá o tom, že to tak člověk musí mít celý život. Já mám, pro někoho, také vyšší číslo z mládí a jsem velice šťastná s mým manželem. Nic mi rozhodně nechybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí