Přítel a jeho telefon

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26
17.3.24 03:43

Pritel a jeho telefon

Ahoj holky, cekame s pritelem miminko a ja jsem od te doby chovanim uplne jina. Vsimla jsem si, ze si pritel hlida telefon, chodi s nim na zachod a kdyz si vezmu jeho telefon do ruky, hned mi ho vytrhne. Delal to i driv, ale svadel to na “rozbite” sklo a ze kdyz mu telefon spadne rozbije se. To se samozrejme stalo a ted uz ma jinej, ale jeho chovani se nezmenilo. Asi 2 mesice zpet uz jsem to nevydrzela a kdyz spal koukla jsem se co skryva. A ejhle, narazila jsem, ze je v kontaktu s matkou svy bejvalky. Coz to by bylo v pohode, ale ona mu statecne podava info o bejvalce, zve ho k sobe na vecere, laka ho dokonce i fotkama jidla a nemalokrat ji rano pred praci vozil kaficko z benziny az k ni domu. Tak jsem to nevydrzela a vybalila to hned na nej, nejak to okecal a s tim, ze kdyz mu bude znova nahodou psat, tak mi vse rekne. Jenze po 2 mesicich kdy o ni nerekl nic, ani kdyz jsem se ho ptala, jsem to nevydrzela a chtela se znova kouknout do telefonu. Jenze jsem narazila, on je najednou z messengeru odhlaseny zrejme abych se tam nedostala. Myslite si, ze v tom je neco vic? Ze treba ma nejaky pomer s matkou svoji ex? Ty zpravy, ktere jsem cetla me celkem znepokojily a absolutne nevim, co si o tom myslet. Tvrdil, ze na zadne vecere k ni nejezdil, priznal, ze kafe ji tam vozil, ale jen parkrat a ze ona se ho snazi jen jakkoliv nalakat a udrzovat si ho v kontaktu. Ale zase nechapu, proc by si zenska 50+ potrebovala udrzovat v kontaktu kluka, kteremu je sotva 30 a jeste ke vsemu ex svy dcery, ktera ma svuj zivot🤷🏻‍♀️od te doby co jsem tehotna si pripadam menecenna a tohle mi k tomu moc nepridava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15117
17.3.24 06:03

Troll, troll, trooolll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit