Přítel a mé děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14
19.7.10 23:55

přítel a mé děti

Holky, prosím poraďte mi, žiji se svými dětmi s přítelem, otec se na nás vykašlal.. a já teď si nejsem úpně jistá jestli jsem ten nový vztah začla úplně dobře. O co jde.. jde o tom, že já svého přítele moc miluji a on mě také, ale dětisvé zatím nechce, a ty mé děti přijal a dobře si myslím, vaří nám, sem tam si i pohraje s klukama…vyrobil pro kluky houpačku… vymaloval v pokoji.. ale nemám odvahu mu říct, jestli by je pohlídal… je to složitější v tom, že děti s ním nevydrží, začnou po hodině hlídání plakat… jasně přestanou zas, ale přítel z toho má hlavu jak pátrací balón… pochopila jsem že hlídat prostě nechce…a já mu prostě podruhé už o hlídání neřeknu… jsme víceméně kvůli sobě spolu ne kvůli dětem… ale já jsem to sama takhle chtěla… protože i já opuštěná žena se dvěma dětmi.. mám prostě nárok na příjemné věci… takhle to cítím já… mám to prostě tak, že ty děti nejsou jeho, takže žádnou povinnost k nim nemá… když mu řeknu o tom hlídání, tak je pohlídá, ale nadšenej z toho nebude…rozumíte mi ? Pořád ho uklidňuju, že děti vyrostou a bude líp…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14
20.7.10 00:02

ještě dodatek..ten pravý otec tak trochu funguje, alespoň o víkendu,takže to beru tak, že ten nový otec hraje roli takového kamaráda… spíše než otce a to je asi podle mě zdravý názor, co myslíte ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
janibubi
20.7.10 05:49

Ahoj,
nejsi napsala jak mas stare deti,ale podle me to chce cas,aby si deti a tvuj pritel nasli k sobe cestu,deti jsou nejvic zvikle na tebe ,asi jim jen trosku trva,nez si na nej zvyknou. :kytka: 

• Citovat
  • Upravit
8935
20.7.10 07:20

Pokud přítel děti namá,tak ani neví,jak by se ke tvým dětem měl chovat.A pokud spolu nejste ještě dlouho,tak se to zatím nenaučil.Spousta chlapů nemá vrozený dar si hrát a rozumnět s dětmi.To se učí teprve až když ty děti má.Nevím,jak jste spolu dlouho,ale chce to čas.Asi by bylo vhodné,aby si vymýšlela aktivity společné,kdy budete hrát třeba karty,stolní hry,měli společný výlet…a situace se zlepší.Nelámala bych to nyní přes koleno a dala tomu volný čas.Nic není černobílé,takže nelze říct,že to dobré nebude,nebude je hlídat-vše až časem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
20.7.10 08:52

Emmo, podle mě se to vyvíjí dobře :palec: Jen to chce čas :wink: Holt si musíš poradit bez hlídání. Ale užívej si přítele i to, že se o kluky stará.

PS: Já si taky našla chlapa s dětma (tedy jen na víkend) a kdyby mě požádal, abych je hlídala, byla bych tehdy dost vyděšená :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
290
21.7.10 21:00

Taky si myslím, že to je normální. Jak přítel, tak děti si časem zvyknou. Jen to chce toho času hodně :wink: . A i kdyby to tak zůstalo, tak si myslím, že to je OK. (Spoustu pravým tatínkům se taky nedá svěřit dítě na hlídání :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí