Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím,
jsme s přítelem 3 roky. Jakž takž nám to ve vztahu klape, ale mám jeden problém. Můj přítel má často potřebu spávat u kamarádů. Nevadí mi, když někam zajde, ale nechápu proč by měl někde spávat. Bude mu už 30 let. Často se kvůli tomu hádáme. Chci poradit co mám dělat. Nechci se s ním rozejít, ale asi to nedokážu tolerovat. Jsme každý jiný. On má potřebu být často s kamarádama a já zas chci radši trávit čas s ním. Co si o tom myslíte? Máte to někdo stejně?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nemusíš (a ani nemůžeš) mít chlapa pořád u sebe a trávit s ním všechen čas.
Proč u těch kamarádů přespává? To jsou tak daleko? Nejezdí spoje domů? Nebo jen tak?
Jakž takž to klape, ale casto se hadate a chcete kazdej neco jinyho. Vztah je o kompromisu z obou stran. Jak často chodí za kamarády?
@PanenkovaMakova
Tak každý měsíc třeba na 2,3 noci. Když začal covid tak tolik nejezdil, ale pak zas začal.
@adamcoka
No on jezdí autem, ale samozřejmě si s něma dá alkohol..a když jsem mu řekla že pro něho zajedu tak nechce.
@Yvanna7 píše:
@PanenkovaMakova
Tak každý měsíc třeba na 2,3 noci. Když začal covid tak tolik nejezdil, ale pak zas začal.
Takže 2-3 noci v měsíci je pryč a 28 noci je s tebou? Bydlíte spolu ne? To není zas taková tragédie. Ty kamarády nemáš?
Můj to tak měl s rodinou. Jezdili jsme tam často a často tam přespávali a odjížděli až druhý den večer. Pak jsem začala jezdit autem já a teď nás vozím domů a když je to pánská akce, tak ho odvezu a pak si pro něj jedu. U nás to zabralo no, použila jsem něco jako: „Doma jsi tady, takže tady budeš jezdit po akcích a spát tady. Až budeme mít děti, tak taky nebudeš spát bůhví kde.“ A nějak to zabralo. ![]()
Co s těmi kamarády dělá? To musí 2-3× do měsíce jen někam pít? ![]()
Vztah je o důvěře. Proč se ti to nelíbí? 2-3 noci měsíčně nic není, ty mu v něčem nevěříš?
Diskuze o trávení času se mnou na věčné časy a nikdy jinak jsou tu denně. Není to pro vztah zdravé, každý potřebuje svůj čas pro sebe.
Udělej si na ty ' osamělé,, noci vlastní program, a přestane ti to vadit.
A třeba to zase bude vadit jemu ![]()
Příspěvek upraven 26.01.22 v 08:11
@JancaS84
No právě. Nemám kamarádku u které bych mohla přespat, nebo trávit tolik času. Většina kamarádek má děti, nebo bydlí daleko…
@adamcoka
Jo mám strach právě, že kdybysme měli děti tak se to nezmění. Jen kecají nevím co tam dělají..ale musí pít.
Mně by to vadilo. Radu nemám, ale myslím, že se nezmění ani s narozením případných dětí. Jestli mu i nabízíš odvoz, ale on trvá na přespání..nevím, je to divný. Něco jinýho je chodit s kamarádama pařit, to by mi nevadilo, každý má právo na kamarády. A ve třiceti je to fakt zvláštní. Ale tady ti většina velkorysých partnerek napíše, že je to ok a ty jsi stíhačka, protože jejich chlapi chodí pařit každej týden, neřeknou kam a s kým a ženy to ani nezajímá, protože si přece věří..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat