Přítel a sprcha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
417
6.8.23 08:25

Oni to chlapi berou jinak. Uleví si takto prakticky kdekoliv a kdo z nich si pak jde umýt ruce? Z mých kamarádů a známých nikdo, a to to jsou všechno inteligentní lidi, mnohdy s prestižní prací a jinak čistotní. Společnost to bere jako normální, ale když se zamyslím, je to nechutný.
Neobhajuju ho, co udělal, je přes čáru, ale dovedu si představit, že jemu to, ještě pod vlivem, tak strašné nepřišlo.

No ale chápu i tebe. V tu chvíli bych si připadala ponížená. Facka asi nebyla nejlepší řešení, ale nevidím to zase tak tragicky. Omluvila bych se, vysvětlila svoje pocity v tu chvíli. Ale omluvu bych čekala i z druhé strany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
6.8.23 09:14

Moč mu tekla po ruce říkáš, ale podle mě to zveličuješ, byli ste v tekoucí sprše. Prostě měl předtím v ruce pipíka, no bóže. Kdybys jen tušila, co dalšího dělává, když tě hladí po vlasech (minutu předtím se podrbal na koulích :mrgreen: ). Byl uvolněný, nedělala bych z toho vědu a rozhodně mu za to nedávala facku. Rada na závěr, s opilým nemá cenu něco řešit, lepší ho nechat vyspat a ráno se tomu zasmát. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25138
6.8.23 09:23

Myslím, že by ses měla omluvit za tu facku a zároveň příteli sdělit, ať v opilosti před tebou nemočí a nesahá na tebe špinavýma rukama. Nebo, pokud to neumí, ať nepije. :nevim: Za mě takto problém vyřešen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
6.8.23 09:27

Já bych mu teda rozhodně facku nedal. Já bych mu vyrazil zuby. Opilej, neopilej, je to nevychované prase. Kdyby si dovolil opáčko, už by letěl jak namydlenej blesk. Kdepak omluvy. Facka byla zcela na místě.

Zajímavé jak to tady ženské „obhajují“. Zrovna od nich bych čekal nepochopení takového jednání.

Příspěvek upraven 06.08.23 v 09:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13320
6.8.23 09:29
@MermaidMotel píše:
Moč mu tekla po ruce říkáš, ale podle mě to zveličuješ, byli ste v tekoucí sprše. Prostě měl předtím v ruce pipíka, no bóže. Kdybys jen tušila, co dalšího dělává, když tě hladí po vlasech (minutu předtím se podrbal na koulích :mrgreen: ). Byl uvolněný, nedělala bych z toho vědu a rozhodně mu za to nedávala facku. Rada na závěr, s opilým nemá cenu něco řešit, lepší ho nechat vyspat a ráno se tomu zasmát. :lol: :lol:

OT - pindík je pipík? :mrgreen:
Až zakladatelku počůrá při přebalování vlastní chlapeček, tak mu asi taky nejspíš střihne…
Jinak teda v porovnání moč versus vaginální sekrety, ta moc bude asi čistější…a on taky svýho pipíka do ní strká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.8.23 10:17

Řešila bych to stejně. Ta ruka by mi vylítla bez přemýšlení. Takový věci patří do vztahu jen po vzájemné dohodě. Opravdu nepovažuju za normální, aby po mě partner močil a ještě mi pochcanou rukou sahal na obličej. Brala bych to jako nechutný ponížení. Buď v klidu, to čuně si to zasloužilo. A koukám, kolika lidem víc vadí letmá facka, která padla z vrcholnýho rozhořčení a znechucení, než čuně, co patlá druhýmu moč po obličeji….

• Citovat
  • Upravit
414
6.8.23 10:47

Nevím, jestli je to tím, že komentují spíš lidi, ve kterých to vyvolává emoce, tj. kterým to vadí… Ale já nějak dle zdejšího vzorku názorů v diskuzích zjišťuju, že pokud jde o tělesné projevy v dlouhodobém vztahu, tak jsem asi opak puritána :mrgreen: Když si ho tou rukou držel, tak si asi nechcal na ruku, ne? A že se ožrala jednou vyčůrá do sprchy, no to by mě nechalo úplně chladnou. Kdyby mi to dělal běžně, tak bych ho usměrnila. Pro mě je zase nepřekročitelná hranice facka a nepřijde mi to adekvátní v žádné situaci. Kdyby mi přítelovo chování vadilo, vyjádřila bych nesouhlas, klidně ze sprchy odešla a řešila to s ním druhý den za střízliva. Ženská flákne klidně chlapovi, ale chlapům se říká, že holky se nebijou. Kdyby ti ji vrátil, tak je násilník. Toto se prostě nemá dít ani z jedné strany a ne že holka vrazí facku a spoléhá na to, že ji chlap nemůže vrátit. To je pak divení, když to nějakej udělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
6.8.23 11:00
@Lexter píše:
Já bych mu teda rozhodně facku nedal. Já bych mu vyrazil zuby. Opilej, neopilej, je to nevychované prase. Kdyby si dovolil opáčko, už by letěl jak namydlenej blesk. Kdepak omluvy. Facka byla zcela na místě.

Zajímavé jak to tady ženské „obhajují“. Zrovna od nich bych čekal nepochopení takového jednání.

Příspěvek upraven 06.08.23 v 09:30

Kdyby to udělala holka tobě, taky bys ji vyrazil zuby?
Není to žádná obhajoba, i když ti to přijde nechutné, je neakceptovatelné vztahovat ruku na protějška. Po jedné jediné facce bych takovému “partnerovi” sbalila kufry a vykopla ze svého života. A ještě ji přijde, že nic hrozného neudělala? No ta je už úplně vymleta. Kdyby on ji facku vrátil, to by bylo kvičení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
6.8.23 11:00

K facce se vyjadřovat nebudu… ale jeho močení by mi taky vadilo. Bývalý přede mnou prděl a já to nemám ráda, i v dlouhodobém vztahu můžeme mít stránky, které si neukazujeme. Bral to jako ohromnou zábavu a kolikrát to dával k pobavení u kamarádů, jak si prdnul a jak já reagovala. Je to obrovská neúcta a buranství. Dnes už prdí jiné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16008
6.8.23 11:02

Stejně největší ujeťárna je založení téhle diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4311
6.8.23 11:03
@Janli píše: Řešila bych to stejně. Ta ruka by mi vylítla bez přemýšlení. Takový věci patří do vztahu jen po vzájemné dohodě. Opravdu nepovažuju za normální, aby po mě partner močil a ještě mi pochcanou rukou sahal na obličej. Brala bych to jako nechutný ponížení. Buď v klidu, to čuně si to zasloužilo. A koukám, kolika lidem víc vadí letmá facka, která padla z vrcholnýho rozhořčení a znechucení, než čuně, co patlá druhýmu moč po obličeji….

Jakou moč po obličeji, co to meleš? Zaprve, nemočil na ni, nikde o tom nepíše. Zadruhé, držel pindika pod tekoucí sprchou, tak buď je umělec který u toho zvládne čurat i na ruku nebo zakladatelka je pohadkarka.
A doufám, že kdyby ti manžel vrazil facku z rozhořčení, taky byses ho obhajovala, miláček za to nemůže :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
6.8.23 11:08

Jak si mohl pri drzeni pincka pomocit ruku? On ho ma deraveho? :D

Jak byl opily, tak se mu asi zdalo, ze jste u more a tebe zahla meduza, tak te chtel zachranit. :lol:
Ja bych na nej tak maximalne zarvala a vyhodila ho ze sprchy a uz s nim do ni nelezla. Fackou bych to neresila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
6.8.23 11:18
@someargue píše:
Jakou moč po obličeji, co to meleš? Zaprve, nemočil na ni, nikde o tom nepíše. Zadruhé, držel pindika pod tekoucí sprchou, tak buď je umělec který u toho zvládne čurat i na ruku nebo zakladatelka je pohadkarka.
A doufám, že kdyby ti manžel vrazil facku z rozhořčení, taky byses ho obhajovala, miláček za to nemůže :srdce:

Co to meleš ty? Vycházím z toho, že zakladatelka píše, že jí tu moč matlal po obličeji. To vy si domýšlíte, že to bylo pod tekoucí sprchou. A jo, kdybych dělala partnerovi něco tak nechutnýho, tak bych tu facku čekala. Tohle vám přijde normální?

• Citovat
  • Upravit
414
6.8.23 11:24
@Janli píše:
Co to meleš ty? Vycházím z toho, že zakladatelka píše, že jí tu moč matlal po obličeji. To vy si domýšlíte, že to bylo pod tekoucí sprchou. A jo, kdybych dělala partnerovi něco tak nechutnýho, tak bych tu facku čekala. Tohle vám přijde normální?

I kdyby mě s prominutím pochcal od hlavy až k patě, pardon my french, tak pro mě facka je nepřijatelná reakce za jakýchkoliv okolností. My neříkáme, že se jí to má libit, ale že to lze řešit jinak, než fyzickým násilím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8709
6.8.23 11:31

Mě teda nejvíc z celé diskuze fascinuje to, že si ten chlap při močení pochcal ruku 8o bych nechtěla vidět toaletu u nich doma :mrgreen:

Příspěvek upraven 06.08.23 v 11:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria