Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Návštěvu bych zkrátila na 2 hodiny, babča může vozit kočár venku u vás třeba.
Doma bez tebe dcera taky nevydrží? Píšeš, že ke tchyni chodíte, takže to asi nemáte daleko. Doprovodila bych je tam, hodinku poseděla a pak si šla za nějakou svou zábavou nebo zpět domů s tím, že se pak sejdete doma. A postupně bych zkoušela odcházet dřív a dřív až bych došla k tomu, že s nimi vůbec nevyrazím. Samozřejmě nějak na střídačku i s delšími návštěvami jednou za čas.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, měla bych spíš takovou otázku na vás jestli. Každou neděli chodíme na 3-4 hodinky jak kdy k přitelovi mamce. Upřímně nebaví mě to a přijde mi jak kdybych tam malou donesla a já tam jsem aby malá byla v klidu. Dnes jsem řekla přitelovi že si muže klidně s malou jit sám a on začal říkat že ne že tam nevydrží beze mě a že kdyby vydržela tak by mě tam ani nebral.
Malé bude 10 měsíců tak mě zajímá jestli byste na těch pár hodin nechali.
Zamrzela by me veta „ze by me tam ani nebral“ ![]()
Proste at to jednou zkusi jit s dcerou sam a uvidite, jak to zvladnou.
Klidně, malá beze mě vydržela těch par hodin i daleko dřív. Nevidím v tom žádný problém, tatínek se spis nechce moc starat.
Odpovídám takhle hromadně, není to daleko, ale je to tak že pokaždé tam chodíme my, takže malou vždycky nachystam teď ona se občas vzteka v MHD a říkala jsem si že nechápu proč nepřijde ona a my chodíme jak poskoci, proto jsem i přišla s tím že by tam šli jenom oni spolu
Mimochodem mi přítel na to vždycky řekne že jeho mamka malou nevidí týden a že mam ještě problém i tam jit s nima
@Anonymní píše:
Odpovídám takhle hromadně, není to daleko, ale je to tak že pokaždé tam chodíme my, takže malou vždycky nachystam teď ona se občas vzteka v MHD a říkala jsem si že nechápu proč nepřijde ona a my chodíme jak poskoci, proto jsem i přišla s tím že by tam šli jenom oni spoluMimochodem mi přítel na to vždycky řekne že jeho mamka ⅜malou nevidí týden a že mam ještě problém i tam jit s nima
Na jednu stranu má pravdu, ale proč nejspíš celkem mladá tchýně nedorazí na střídačku k vám?!
@Anonymní píše:
Odpovídám takhle hromadně, není to daleko, ale je to tak že pokaždé tam chodíme my, takže malou vždycky nachystam teď ona se občas vzteka v MHD a říkala jsem si že nechápu proč nepřijde ona a my chodíme jak poskoci, proto jsem i přišla s tím že by tam šli jenom oni spoluMimochodem mi přítel na to vždycky řekne že jeho mamka malou nevidí týden a že mam ještě problém i tam jit s nima
Sama nejlépe vis jaké máš dítě a jestli bez tebe vydrží nebo ne.. Druhá věc je proc je problém se vidět společně? Já se ráda setkávám se svymi rodiči i s tchanovci není to nepříjemná povinnost, jsme rodina.
@Gita17 píše:
Bez ruska by som do MHD s deckom nesla
a proč myslíš, že jedou MHD bez ruška?
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, měla bych spíš takovou otázku na vás jestli. Každou neděli chodíme na 3-4 hodinky jak kdy k přitelovi mamce. Upřímně nebaví mě to a přijde mi jak kdybych tam malou donesla a já tam jsem aby malá byla v klidu. Dnes jsem řekla přitelovi že si muže klidně s malou jit sám a on začal říkat že ne že tam nevydrží beze mě a že kdyby vydržela tak by mě tam ani nebral.
Prostě tam nechce jít sám…nechce se mu starat se o dítě.
@Gita17 píše:
Bez ruska by som do MHD s deckom nesla
Rouška snad nebo předmětem diskuze
lidi už jsou úplně zblbly ![]()
Nevidím důvod proč nemůžete jít všichni, ale každou neděli to bych taky nechtěla.
A tobe tchyne vadi nebo jak? Ty nevydrzi jednou za tyden byt na delsi navsteve?
Nebo jak jako? Ona te kritizuje kdyz tam jste aneno spis ty se neumis s ni bavit a proto jsi tam navic?