Přítel, tchýně a návštevy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11308
31.10.20 18:19
@Leo44 píše:
A tobe tchyne vadi nebo jak? Ty nevydrzi jednou za tyden byt na delsi navsteve?
Nebo jak jako? Ona te kritizuje kdyz tam jste aneno spis ty se neumis s ni bavit a proto jsi tam navic?

Tak občas zajít může, ale 4 hodiny času bez mimca může využít jinak a tatínek s babičkou si to můžou užít s dítětem i sami, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
866
31.10.20 18:25
@jita22 píše:
Tak občas zajít může, ale 4 hodiny času bez mimca může využít jinak a tatínek s babičkou si to můžou užít s dítětem i sami, ne?

Ne vsichni vhlapi to s detmi umi. Ale ja se ptam co za problem ma zakladatelka jit na návštěvu k tchyni? Neni to 3× za zyden ale 1× za tyden? S kamoskama by se taky schazela na x hodin…
Chapu jestli ji tchyne vadi, ale pokud maji dobry vztah tak by to mela brat jako plus a mela by to brat jako rodinou navstevu. Ja jsem u tchyne skoro obden na x hodina vzdy si to paradne užívám. Takze kdybych mela jit 1× za tyden na 4 hodinytak se tam tesim a dost.
A co? Je tolik maminek co nemaji cas na sebe a nemaji klid. Ale s tim kazda zena musi pocitat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11308
31.10.20 18:28
@Leo44 píše:
Ne vsichni vhlapi to s detmi umi. Ale ja se ptam co za problem ma zakladatelka jit na návštěvu k tchyni? Neni to 3× za zyden ale 1× za tyden? S kamoskama by se taky schazela na x hodin…
Chapu jestli ji tchyne vadi, ale pokud maji dobry vztah tak by to mela brat jako plus a mela by to brat jako rodinou navstevu. Ja jsem u tchyne skoro obden na x hodina vzdy si to paradne užívám. Takze kdybych mela jit 1× za tyden na 4 hodinytak se tam tesim a dost.
A co? Je tolik maminek co nemaji cas na sebe a nemaji klid. Ale s tim kazda zena musi pocitat.

Tak kdyby si to tak užívala, tak se asi neptá, jestli by šlo tam nechodit :think:
Edit: A chlap se to s dítětem může naučit, je taky jeho, navíc bude i s babičkou. A to že některé ženy nemají čas pro sebe, neznamená, že by ho nemohla mít ona.

Příspěvek upraven 31.10.20 v 18:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
31.10.20 18:28

Já k tchyni taky nechodím. Můj muž k mé rodině taky ne. Oba dva prostě vezmeme dítě a jdeme ke své rodině. Dítě bez matky vydrží stejně dobře, jako bez otce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
31.10.20 18:33

Kojíš? Malá je na tebe hodně fixovaná?
Přítel si malou nikdy nebere/nehlídá sám ani kratší dobu?

Většina dětí by to měla zvládnout, nebo zkrátit návštěvu na dvě hodinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
31.10.20 18:36

Určitě bych je nechala, ať to minimálně zkusí. Nevidím důvod, proč by dítě nemohlo bez tebe těch pár hodin vydržet. Taky by mě nebavilo trávit s tchyní každou neděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
31.10.20 18:38

Pri predstave te pravidelnosti kazdou nedeli se mi delaji osypky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.20 18:57

Ja se teda omlouvam, ale mit nalajnovanou kazdonedelni navstevu tchyne bych nezvladla :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.10.20 18:58

Takze dite vysli s chlapem a tecka. Taky muzes mit cas sama pro sebe.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
31.10.20 18:58
@Leo44 píše:

Ne s tím opravdu každá žena počítat nemusí :roll:.Ty třeba máš čas a chuť vysedávat obden x hodin u tchýně pro někoho jiného je to nepředstavitelné i přestože jsou vztahy dobré. Já bych tolik času nechtěla trávit ani s kamárádkou pokud by to teda nebyl nějak aktivně prožitý čas. A vůbec nevidím důvod nemít čas na sebe jenom proto, že „musím“ sedět půlku dne každý týden u tchyně a plkat o ničem. Teda pardon pokud na té návštěvě provozujete něco jiného. A jak, že to chlap s dětmi neumí 8o??? Tak snad máme 21. století a nežijeme v Iránu ne??? Se to hezky rychle naučí, jenom ho chtít k tomu pustit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4653
31.10.20 19:04

Hned po šestinedělí jsem chodila cvičit a plně kojené miminečko to s tatínkem ty 2,5 hodiny krásně zvládali. Ale u nás to tatínek chtěl zvládnout a nevymlouval se, že si s prckem neporadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
31.10.20 19:07

@prokr Přesně tak…jak neumí s dítětem? ženská to taky neuměla když měla první dítě, musela se to naučit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106616
31.10.20 19:09
@Anonymní píše:
Odpovídám takhle hromadně, není to daleko, ale je to tak že pokaždé tam chodíme my, takže malou vždycky nachystam teď ona se občas vzteka v MHD a říkala jsem si že nechápu proč nepřijde ona a my chodíme jak poskoci, proto jsem i přišla s tím že by tam šli jenom oni spoluMimochodem mi přítel na to vždycky řekne že jeho mamka malou nevidí týden a že mam ještě problém i tam jit s nima
Proč se tedy ne domluví na nějaké návštěvě?
@Alušáček píše:
Sama nejlépe vis jaké máš dítě a jestli bez tebe vydrží nebo ne.. Druhá věc je proc je problém se vidět společně? Já se ráda setkávám se svymi rodiči i s tchanovci není to nepříjemná povinnost, jsme rodina.

Ale oni ji zjevně berou jen jako obsluzny doprovod dítěte, viz to co ji přítel řekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106616
31.10.20 19:14
@Leo44 píše:
4 hodiny sedět někde, kde je o tebe zájem jen jako doprovod dítěte? Tak to jsi dobrá.
@Leo44 píše:

Tchýně tě tak často zve nebo se tam cpes sama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.20 19:21

Jde mi o to že já si tam udělám tu cestu místo toho abych byla doma a případně by dojela ona, když tam jsme přítel leží, tchyně si ji vezme ale po chvíli mi ji da, tak si říkám že už je pro mě byt lepší doma a oni dva ať se postarají

Jinak tchyně pracuje kousek od nás a docela často si dává s přítelem sraz po práci, ale za malou nepůjde to taky trochu nechápu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky