Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Začít si hledat nějaké vlastní (spolu)bydlení, zejména proto, že žiješ s dost problematickým žárlivcem.
Smarja lidi trollete aspoň nejak kvalitně. Tohle se nedá číst
@Mika.ella1 píše:
No a sama bydlet nemuzes proc?
Nemám nasetreno na kauci a vybavení do bytu a půjčku mi nedají sem ve zkušební době ![]()
@Anonymní píše:
Nemám nasetreno na kauci a vybavení do bytu a půjčku mi nedají sem ve zkušební době
Tak si najdi spolubydlení…
@Anonymní píše:
Nemám nasetreno na kauci a vybavení do bytu a půjčku mi nedají sem ve zkušební době
Tak se nemaluj a začni šetřit…
@Anonymní píše:
Pohádala sem se s přítelem kvůli hlouposti
On mi pak řekl ze ho podvadim a řekl mi ze se msm po práci zbalit a vypadnout z jeho bytu
Jenže já nemám kam-nemám nikoho
Pak mi řekl ze jestli sním chci byt nebudu se malovat do práce
To je právě to ja proste nejsem sama sebou když nejsem namalovana ☹️️ Nevím co dělat![]()
Zkus trochu zagooglovat, jestli nejsi moc náročná, tak se nějaké bydlení - třeba aspoň přechodné - najde. Zeptej se lidí v práci, kamarádů, na FB (jestli máš).
Jinak s takovým ***** být fakt nechceš - nenamalová, neučesaná, oblečení po babi a z baráku budeš moct vyjít jen do práce, po práci hned domů. Nebuď hloupá.
@Anonymní píše:
On mi pak řekl ze ho podvadim a řekl mi ze se msm po práci zbalit a vypadnout z jeho bytu
To je právě to ja proste nejsem sama sebou když nejsem namalovana ☹️️ Nevím co dělat![]()
Tak s ním zůstaň ale řekni mu že si do práce nebude čistit zuby ani se mýt a na deodorant ať taky zapomene.
@j.a.n.i1 píše:
Tak se nemaluj a začni šetřit…
Chtěla jsem napsat úplně to samé ![]()
Tak se namaluj až v práci a než půjdeš domů tak se odlic, malovala můžeš mít schovaná v práci a přitom zadní šetřit a pak odejdi od takového debila.

To je právě to ja proste nejsem sama sebou když nejsem namalovana ☹️ Nevím co dělat