Společné bydlení s přítelem, nechce se mnou bydlet

Anonymní
2.3.20 11:15

Společné bydlení s přítelem,nechce se mnou bydlet

Zdravím,
chtěla bych slyšet názor cizích osob co si o tom myslí. S přítelem jsme spolu 10 let, v podstatě od mých 17ti ale nechce se mnou bydlet.Mel mnoho jet problémy co se týkali soudu, teď když je konečně po všem tak musí splácet velký dluh a já už jsem z toho zoufalá. Do toho podniká a přijde mi, že jakmile jeden problém skončí objeví se další. Dost se kvůli tomu trápím, chtěla bych už normální život, rodinu atd. a bydlet s rodiči už nezvládám. Práci mám, mohla bych bydlet i sama, jenže mi to přijde dost smutné, být po tolika letech nakonec na vše sama.Co mám dělat?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1229
2.3.20 11:19

Na tvém místě bych bydlela sama a hledala jiného partnera. Tento se nezdá perspektivní a ty si ušetříš trápení, pokud ho pošleš do oběhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
2.3.20 11:20

Na jednu stranu je to dobře, že spolu nebydlíte. Jestli má velký dluh, můžou se doma jednou objevit exekutoři a vzít tvoje věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
2.3.20 11:20

Najít si chlapa pro život… :nevim: bohužel, ne každý je na to stavěný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
2.3.20 11:21
@Anonymní píše:
Zdravím,
chtěla bych slyšet názor cizích osob co si o tom myslí. S přítelem jsme spolu 10 let, v podstatě od mých 17ti ale nechce se mnou bydlet.Mel mnoho jet problémy co se týkali soudu, teď když je konečně po všem tak musí splácet velký dluh a já už jsem z toho zoufalá. Do toho podniká a přijde mi, že jakmile jeden problém skončí objeví se další. Dost se kvůli tomu trápím, chtěla bych už normální život, rodinu atd. a bydlet s rodiči už nezvládám. Práci mám, mohla bych bydlet i sama, jenže mi to přijde dost smutné, být po tolika letech nakonec na vše sama.Co mám dělat?

A proc s nim chces dobrovolne sdilet jeden problem za druhym? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4903
2.3.20 11:23

Myslím, že je na čase si po 10 letech problémů najít chlapa bez problémů a dluhů. Buď ráda, že ses do toho nenamočila s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17307
2.3.20 11:24

Tohle nebude klapat. Ženy potřebují někoho vlastnit, komandovat a kontrolovat, což takhle zpovzdálí nejde. Dříve nebo později tě to přestane bavit a začneš hledat skutečnou loutku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
2.3.20 11:34

@zoidberg :mrgreen:

No to je fakt, jeste by mu mohla zacit resit finance, aby se z tech milionovych dluhu vyhrabal a treba by ho diky ni a spol. bydleni ani nezavreli, ale on to dobrodini odmita prijmout.
Nechapu, co je to za prizemniho hlupaka! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
2.3.20 11:36

@zoidberg jasně, takze bydlet ve 27 s rodici a mit 10 let pritele s dluhy je v pořádku. Máš svatou trpělivost. Najdi si chlapa, co ti bude v životě oporou, ne problémem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
2.3.20 11:38

Začni žiť sama. Toho sa neboj. Náhodou, už tu jedna diskusia o tom bola a všetci sme sa vtedy zhodli na tom, že to boli najkrajšie roky života. Mať 10 rokov jedného chlapa a neposunúť sa ďalej…tak to asi význam nemá. Určite sa nájde niekto, s kým začneš napredovať raketovou rýchlosťou a budeš si potom nadávať, že si stratila najkrajšie roky, s niekým s kým si len jednoducho stagnovala. Veď si mladá, usporiadaj si život podľa seba… aj keď pôjdeš len do prenájmu… určite to bude stáť za to. Ako žiť v 27 rokoch s rodičmi a občas sa vídať s okukaným frajerom, ktorý vie robiť akurát tak dlhy. Si odpovedz… myslíš že by sa vedel postarať o rodinu, deti, o teba??? vedel by ti zabezpečiť bezpečný domov??? ak si na všetko odpovedala nie, tak nieje o čom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.20 11:43
@Leillinka píše:
Na jednu stranu je to dobře, že spolu nebydlíte. Jestli má velký dluh, můžou se doma jednou objevit exekutoři a vzít tvoje věci.

Jo jenže ten dluh je tak velký, že ho stejně bude splácet minimálně 10let…

• Citovat
  • Upravit
14630
2.3.20 11:48

Buď ráda, lepší než za rok brečet v polepeným bytě. Hledej chlapa pro život, ne generátor problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
2.3.20 11:52

Jaký důvod uvádí proto, že s Tebou po 10ti letech nechce bydlet? Chápala bych to, kdyby Vám bylo 20, ale ve Vašem věku a po tolika letech vztahu? Máš tedy svatou trpělivost-bydlet ve 27 letech s rodiči a to jen kvůli tomu, že on nechce…?
Asi bych udělala radikální řešení..pokud finance dovolí, v první řadě bych se osamostatnila a odstěhovala od rodičů. (Taky bys na na něj mohla čekat třeba do 30 a stále bydlet ve svém dětském pokoji). A následně promyslela co dál. Ono možná až se posuneš (rozuměj konečně odstěhuješ a osamostatníš), nebude už tak těžké udělat i jiné změny a přiznat si, že Tvůj partner není ten správný pro život. Nebo úplně naopak, partner bez nátlaku pochopí, že chce v tom Tvém bytě vlastně bydlet s Tebou a bude po problému. Kazdopadne tak jako tak, postav se už na vlastní nohy a nečekej „na někoho“. Je to Tvůj život, je Ti 27 a je na čase se posunout :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
2.3.20 12:00

Chce to se odstěhovat a najít si chlapa pro život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20905
2.3.20 12:14
@Anonymní píše:
Jo jenže ten dluh je tak velký, že ho stejně bude splácet minimálně 10let…

10 let splácí a dalších 10 let bude. To je regulérní barák nebo byt. Dál od něj, není to chlap pro život. Budete celý život jen v bídě a s hrozbou exekucí apod. za rohem. Věčné hádky o peníze apod. Zkazíte si tím život a pak už bude pozdě a budete nad tím brečet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí