Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak mu „upusť páru jinak“
..nebo to mu nestačí? No, s tím to příjít za těhotnou
..ale zas hezký, je tak upřímný
..ikdyž tak blbě ![]()
Asi fakt potřebuje upustit..když příjde s tím to ![]()
Je to tedy od něj poněkud sobecké, ale co třeba takhle nekoitální praktiky vás obou? Snad to jde i jinak než vaginálním stykem…
V takové situaci jsou tisíce holek a žen, ale jen málokterá má doma takovýho i. diota, aby jí to chodil vyprávět.
? A jinak je normální? Existují i jiné sexuální praktiky, nemluvě o tom, že bych se ho zeptala, kdyby byl dočasně po nějakém úraze či vážnější nemoci, jestli by mu taky nevadilo, kdyby sis našla milence. Částečně to chápu tam, kde jde opravdu třeba o roky trvající problém s tím, že druhý partner ze zdravotních důvodů nemůže, ale těhotenství? Všichni ví, že je to jen dočasný stav. Zdá se, že máte vztah založený pouze na sexu a ne na vzájemném respektu a lásce.
A pomoci mu rukou, pusou… to jsi zkoušela? přece jen chlap sex potřebuje ![]()
ale pokdu mu aspoň částečně jsi ochotna vyhovět a jeni je to málo, tak je to debil, se kterým sji ani otěhotněl neměla
když není schopen pár měsíců vydržet jiné alternativy sexu, tak to není chlap pro život ![]()
@Deníííí se obávám, že jiné metody už mu nestačí, to praktikuje už dlouho i sám…
no mám z toho tak trochu zkažené vánoce
hlavně z toho důvodu, že tohle jsem si fakt sama nevybrala a nijak to neovlivním… ![]()
A s takovýmhle pitomečkem ty čekáš dítě?! ![]()
Já bych ho hnala hned!
Drž se!
Ten je ale sobecký, asi bych mu dala facku. Nebude přece podvádět těhotnou přítelkyni.. ![]()
@histep ano, rozhodně to jde i jinak ![]()
Předpokládám, že praktikujete i ty zmiňované nekoitální praktiky a příteli to nestačí. Co ale nedokážu pochopit je, že ti o tom říkal
Chápu, že tě to trápí a vlastně ani nevím, co poradit - co vlastně čekal? Že mu požehnáš? Pak je sobec. Nastav to tak, že dítě je vaše společné, nosíš je i pro něj a taky máš potřeby, které nemůžeš uspokojit, tak ať se nechová jak malej a vydrží. A když nevydrží, ať aspoň mlčí.
Tak upřímně, než ho povinně denně kouřit, tak bych ho raději poslala za profesionálkou. Ale každý to máme hozený jinak.
Nabídla bych alternativní způsoby uspokojení a pokud by stále otravoval s milenkou, tak bych ho kopla do zadní části, protože tohle by asi tedy nebyl muž, o kterého se lze ve složitější situaci opřít. Správný je argument, co tu někdo napsal výše: takže až on nebude z jakéhokoli důvodu moci, tak si najdeš taky milence??? Hmmm jinak je hustý panáček a jediné, co by ho možná lehce omlouvalo by byl stav, kdy odmítáš dlohodobě i alternativní způsoby a chce Tě trochu nakopnout k činu, to bych pochopila. Ale to si musíš odpovědět sama.
Tak mu přetáhni hubu latí. Tohle je staršný, pak mu ještě nakopej rozkrok.
@terinka4444 píše:
Tak mu přetáhni hubu latí. Tohle je staršný, pak mu ještě nakopej rozkrok.
Dej mu pod stromecek nafukovaci Ancu
. Tvuj pritel je i.iot. Zkuste jine praktiky; teda ja bych uz s nim asi naladu neco zkouset nemela
.
Doufám, že všichni chápete anonym.
Začnu tím, že jsem těhotná a to 24tt. Dnes přišel přítel s tím, že by chtěl milenku. Prvně mi to přišlo jako hloupý vtip, ale ted mám pocit, že to myslí celkem vážně. Jde o to, že spolu skoro nespíme. Od otěhotnění mám stále nějaké zdravotní potíže a sex mám úplně zakázaný. Jedná se hlavně o krvácení a to i ve 2 trimestru.
Přítel říká, že potřebuje „upustit páru“, já ho chápu, ale nechci nic riskovat a třeba pak skončit v nemocnici… Ovšem z představy, že vleze na cizí ženskou je mi nanic, tohle asi fakt nezvládnu. Řekla jsem mu, že tohle fakt ne, ale jde o to, že to klidně může udělat a stejně o tom nebudu vědět. Co byste mi poradili? Byl někdo v podobné situaci?