Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Má už třetí příjmení, hehe ![]()
Nojono, asi jsem fuckt jen zvědavej.
Včera jsem našla svou velkou lásku…platonickou.
Je to víc jak 13 let, byl to ředitel firmy ve které jsem pracovala.
Bylo mu 28,mě 21.
Byl to Němec, a měl krásný velký hnědý oči, a asi věděl, že se mi líbí…byly tam hluboké oční kontakty, ale nikdy k ničemu nešlo ![]()
Našla jsem ho na FB jeho ženy ![]()
@Virginian píše:
Je to normální? V práci jsem se dneska otravoval a s pomocí Googlu a toho co si pamatuju jsem našel dnes slečnu, tedy dnes už dámu, s kterou jsem chodil před 24 lety.Šíbe mi alebo čo? Nebo testosteron začíná prohrávat bitvu s estrogenem? Jsem na ní jen byl zvědavej, ale stejně ve mně hrklo když na mne mozilla vyplázla fotku.
kolik ti bylo před 24 lety? ![]()
Tož to by mne zajímalo, kdo si mne kdy gůglí, jestli vůbec někdo. Ono je to vlastně lichotivý, ne?
@Virginian píše:
A nic, mám to k ní přes moře takže nehrozí vůbec nic.
já taky ![]()
Taky občas někoho hodím do vyhledávače a čekám, co na mě vykoukne ![]()
Jinak svou bývalou lásku mám v přátelích na FB, takže se můžu koukat co mi hrdlo ráčí ![]()
a občas teda mrknu, rozešli jsme se v dobrém, takže když se sem tam potkáme, tak i pokecáme…
Je to normální? V práci jsem se dneska otravoval a s pomocí Googlu a toho co si pamatuju jsem našel dnes slečnu, tedy dnes už dámu, s kterou jsem chodil před 24 lety.
Šíbe mi alebo čo? Nebo testosteron začíná prohrávat bitvu s estrogenem? Jsem na ní jen byl zvědavej, ale stejně ve mně hrklo když na mne mozilla vyplázla fotku.