Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem přes FB hledal svou lásku z mateřské školy.. našla jsem vícero adeptů toho jména, tak jsem všem napsala zprávu, jestli chodili do mš tam a tam tehdy atehdy… no a našla jsem ho, měla jsem nutkání mu sdělit, že byl mou první láskou a všechny křečky, které jsem v dalších letech měla, se jmenovali po něm : vojta dvořák
![]()
@Virginian píše:
Já to myslel jako že máš šanci
aha ![]()
tak já tu všechno nechám, a pojedu do Bulharska ![]()
Jestli pracuje ve firmě s podobným zaměřením jako před léty, tak bych třeba mohla jet ![]()
Nojo, napadlo mě nechat mu na FB vzkaz, jen jméno firmy, kde jsme kdysi dělali, možná by mě podle fotky poznal…ale nevím, jestli to má cenu…
Navíc psanou němčinu už moc neovládám… ![]()
@Virginian píše:
No to teda ne, a některý člověk potká pozdě a nebo je z blbosti nechá.
Ja potkala Lasku ve 24 (zije taky v Americe) a pak az ve 44. Asi nejaky dvacetiletky nebo co. Vsechno mezitim, vcetne dvou manzelu, bohuzel, byli jen prevoznici.
@Arturie píše:
Ja potkala Lasku ve 24 (zije taky v Americe) a pak az ve 44. Asi nejaky dvacetiletky nebo co. Vsechno mezitim, vcetne dvou manzelu, bohuzel, byli jen prevoznici.
převozníci?
![]()
@momi33 píše:
převozníci?![]()
![]()
No, jasne, nekdo s kym jses, ale vis, ze neni ten pravy. Smutny, ale hodne lidi to tak ma.
@Arturie píše:
No, jasne, nekdo s kym jses, ale vis, ze neni ten pravy. Smutny, ale hodne lidi to tak ma.
hezké, výstižné…i když smutné…a znám, taky jsem měla.
Stara laska nerezavi… my si i po 10letech obcas napiseme, zalichotime… je to fajn a rada vzpominam…
Mně by taky zajímalo, jestli mě někdo takhle přes google nehledal. ![]()
@Virginian píše:
Hele převozník se mi líbí. [/citaceJsou i prevoznice. Pisu z iPadu, tak sorry za diakritiku.
Mě jednou věštkyně řekla láska sedmikráska co se dotkla srdce a šla…
Jinak ten muj byl American a zije ted nekde v Iowe. Taky jsem ho nasla pres google. Odepsal mi a prvni dite cekal s manzelkou az v jejich 43!. Amici, no.
@Krrysa píše:
Já jsem přes FB hledal svou lásku z mateřské školy.. našla jsem vícero adeptů toho jména, tak jsem všem napsala zprávu, jestli chodili do mš tam a tam tehdy atehdy… no a našla jsem ho, měla jsem nutkání mu sdělit, že byl mou první láskou a všechny křečky, které jsem v dalších letech měla, se jmenovali po něm : vojta dvořák![]()
@micha.bello píše:
Mně by taky zajímalo, jestli mě někdo takhle přes google nehledal.
Když my máme nevýhodu těch změněných příjmení. Ale zajímá mě to stejně. ![]()