Našel jsem bejvalku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2655
19.12.14 20:58
@Camael píše:
Když my máme nevýhodu těch změněných příjmení. Ale zajímá mě to stejně. :D

No právě. Podle mého současného příjmení mě nikdo nevyhledá. :think: I když spoléhám na spolužáky, které mám v přátelích, že by mě mohl najít někdo přes ně. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
19.12.14 21:07

Však to byla fuška. Já napřed zjistil její první vdaný jméno na spolužáci. cz, protože jsem si pamatoval kam chodila na gympl na jihu čech. Pak jsem věděl vejšku kterou dělala a z toho ústav kde pracovala a pak teda email a z emailu inzerát a z inzerátu mobil a adresu a z adresy IČO a IČO s adresou pak hodilo aktuální příjmení a aktuální jméno, příjmení a titul mi jí vyhodil na google/images a byla to profilovka v LinkedIn.

Hele takhle to vypadá hrozně, stačilo by to aby mi soud přikázal dištanc. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
585
19.12.14 21:11

@Virginian Tak to je slušný výkon :palec: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23973
19.12.14 21:12
@Virginian píše:
Však to byla fuška. Já napřed zjistil její první vdaný jméno na spolužáci. cz, protože jsem si pamatoval kam chodila na gympl na jihu čech. Pak jsem věděl vejšku kterou dělala a z toho ústav kde pracovala a pak teda email a z emailu inzerát a z inzerátu mobil a adresu a z adresy IČO a IČO s adresou pak hodilo aktuální příjmení a aktuální jméno, příjmení a titul mi jí vyhodil na google/images a byla to profilovka v LinkedIn.Hele takhle to vypadá hrozně, stačilo by to aby mi soud přikázal dištanc. :mrgreen:

Skvela prace :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
19.12.14 21:26
@Virginian píše:
Ne, to je fakt. Evidence pacošů dialetických center - snad se tomu česky tak říká.

dialyzační… :)

jinak abych nebyla off topic, tak jsem hledala jak některé bývalé, tak jsem projela i manžela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2940
19.12.14 21:35

@Virginian já hledám furt někoho, vždycky když mám rozněžnělou náladu. A teda kluci s kterýma jsem chodila jsou pěkně blé, starý, vrásčitý nechápu :mrgreen: jo a jeden moje fakt velká láska v druhý nebo třetí třídě jsem ho bránila před cikánama až jsem z toho měla otřes mozku. Celou základku jsem ho milovala, a když jsem ho na srazu viděla 8o a když jsem s ním mluvila 8o 8o většího debila jsem snad za svůj život nepotkala :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
19.12.14 21:41

Virginian - Já teda off topic budu - bejvalky mně nezajímají, ale když jsem viděla tu mapku, přepadla mne nostalgie…Lancaster, Reading, Harrisburg, York…jo, jo, už to bude téměř 10 let, co jsme se tam celý rok pohybovali - byli jsme skoro sousedi :mrgreen: (Carlisle PA). Snad se tam ještě jednou v životě podívám… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
19.12.14 21:46

Jo když se ode mne stěhovala, tak mi napsala na záchod: užij si tu a nejaký poznámky k sexu :)

Tož já si honil v posteli před spaním jako každej normální chlap ale dokresluje to celkovou situaci.

• Citovat
  • Upravit
Virginian
19.12.14 21:48

Já mam kamaráda v Gap, PA tak to tam znám. A v Lancasteru vařej dobrý pivo - Hopshog IPA.

• Citovat
  • Upravit
1222
19.12.14 21:51
@Virginian píše:
Já mam kamaráda v Gap, PA tak to tam znám. A v Lancasteru vařej dobrý pivo - Hopshog IPA.

To nevím, my tam chodili kupovat české pivo (teda Vyškovské), které se tam kupodivu dalo dostat v těch jejich spešl obchodech (ta „prohibice“ nás tam štvala :mrgreen: ), ale jinak jsme si to tam fakt užili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
20.12.14 13:45
@Lady Godiva píše:
To nevím, my tam chodili kupovat české pivo (teda Vyškovské), které se tam kupodivu dalo dostat v těch jejich spešl obchodech (ta „prohibice“ nás tam štvala :mrgreen: ), ale jinak jsme si to tam fakt užili.

Tohle je lokální pivovar. IPA je Indian Pale Ale, dost dobrej druh piva.

Jinak to platí i obráceně, mně chyběj Čechy a češi v podstatě furt.

• Citovat
  • Upravit
785
20.12.14 22:12

@Virginian Doma je tam, kde máš děti a ženu, kterou miluješ. Naše zrání má rub i líc. Poslední dobou se také více dojímám a více vzpomínám. Jako přání posílám refrém z písně od Johna Lenonna. A very merry Christmas.And a happy New Year.Let s hope it s good one without any fear. :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
21.12.14 13:24

Díky a krásný vánoce!

• Citovat
  • Upravit
600
21.12.14 13:37

Hm, takže je úplně v pořádku, že stále mám rád exmilenku i po roce, snažili se mi tu nakecat, že jsem divnej, že je normální ji pustit hlavy. Prostě přišla o chvilku později. To jediné se stalo.

Pěknej cyberstalking tu kvete :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
21.12.14 14:07
@Pajaxxx píše:
Hm, takže je úplně v pořádku, že stále mám rád exmilenku i po roce, snažili se mi tu nakecat, že jsem divnej, že je normální ji pustit hlavy. Prostě přišla o chvilku později. To jediné se stalo.Pěknej cyberstalking tu kvete :mrgreen:

Neber si to tak ;)
pokud jsi byl opravdu zamilovaný, tak to chvilku potrvá, než se vzpamatuješ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí