Chlastám a jsem furt vytočená...

Anonymní
19.12.14 02:06

Chlastám a jsem furt vytočená...

Asi toto téma moc nezaujme… Ale je tady někdo jako já? Probouzím se naštvaná, nic mě nebaví, na mateřské jsem už snad 100let, mám pocit, že jsem jen uklízečka a nic víc. I manžel už mě bere jako součást nábytku, pokud chci jít někam ven, hrozně se tomu diví :( Já nevím, jestli mám nějakou předvánoční depku, nebo se tak taky někdo z vás cítí???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
666
19.12.14 02:14

Zkus zajít někam vyrelaxovat. Mě pomáhá sauna, plavaní. Můžeš jít i s dětma nebo spíš někoho požádej o pohlídání. Druhý den mám chuť vstát a chuť do života. Jinak poslední 1-2 měsíce mám taky pocit, že mě nic nebaví, nic se mi nechce, jsem neustále naštvaná. Sváděla bych to na to počasí, málo sluníčka, tudíž lidi propadají depresi.

Manžel se k tobě chová takhle pořád nebo až poslední dobou? Třeba je taky přetažený..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.14 02:20

@angelsface Já už to házím do jednoho pytle, manžel je fajn, sám mi nabízí ať někam jdu, ale já nemám vůbec sílu, příjdu si úplně bez energie, jediné na co se těším je až děti usnou a já si dám panáka, to mě povzbudí :( připadám si fakt hrozně, jako nějaký alkoholik, ale jinak vůbec nepiju…

• Citovat
  • Upravit
666
19.12.14 02:24
@Anonymní píše:
@angelsface Já už to házím do jednoho pytle, manžel je fajn, sám mi nabízí ať někam jdu, ale já nemám vůbec sílu, příjdu si úplně bez energie, jediné na co se těším je až děti usnou a já si dám panáka, to mě povzbudí :( připadám si fakt hrozně, jako nějaký alkoholik, ale jinak vůbec nepiju…

Neboj se, mám to úplně stejně, jsem furt unavená. Ráno se fakt sotva vykopu z postele, pak práci, pak si jdu obstarat svoje čtyřnohý miláčky (koně) a přijedu domu a jsem úplně vyřízená. Už vidím jen tu postel a nic víc. Do toho mi začne zvonit telefon od kamaráda, zda nepůjdu posedět nebo se domluvím s přítelem. :think: A stojí mě to hodně přemlouvání. :pocitac:
Nakonec jsem se teď dvakrát přemluvila na sauny a plavání a teď se 2 dny cítím opravdu svěží. Chce se to k něčemu dokopat a změnit svůj streotypní život. Je to nedostatkem sluníčka, neustále ošklivý počasí. Až napadne sníh, začne jaro, bude svítit sluníčko. Energie i chuť přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.14 02:39
@angelsface píše:
Neboj se, mám to úplně stejně, jsem furt unavená. Ráno se fakt sotva vykopu z postele, pak práci, pak si jdu obstarat svoje čtyřnohý miláčky (koně) a přijedu domu a jsem úplně vyřízená. Už vidím jen tu postel a nic víc. Do toho mi začne zvonit telefon od kamaráda, zda nepůjdu posedět nebo se domluvím s přítelem. :think: A stojí mě to hodně přemlouvání. :pocitac:
Nakonec jsem se teď dvakrát přemluvila na sauny a plavání a teď se 2 dny cítím opravdu svěží. Chce se to k něčemu dokopat a změnit svůj streotypní život. Je to nedostatkem sluníčka, neustále ošklivý počasí. Až napadne sníh, začne jaro, bude svítit sluníčko. Energie i chuť přijde.

Tak jsem ráda, že to někdo chápe, já si fakt připadám jak úplný šmejd :( Nejraději bych jen furt spala a nic mě nebaví…

• Citovat
  • Upravit
19.12.14 03:59

Pořádně si zasu… A pak si dej na den dva oraz. Ale nejvíc pomůže pravidelný sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
19.12.14 04:08
@zhuleny.jelen píše:
Pořádně si zasu… A pak si dej na den dva oraz. Ale nejvíc pomůže pravidelný sex.

Hááááá vtipný, asi nemáš děti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
19.12.14 04:21
@Anonymní píše:
Asi toto téma moc nezaujme… Ale je tady někdo jako já? Probouzím se naštvaná, nic mě nebaví, na mateřské jsem už snad 100let, mám pocit, že jsem jen uklízečka a nic víc. I manžel už mě bere jako součást nábytku, pokud chci jít někam ven, hrozně se tomu diví :( Já nevím, jestli mám nějakou předvánoční depku, nebo se tak taky někdo z vás cítí???

tak jestli máš takový stavy, tak hlavně nepij…depka a chlast dohromady nejdou, můžeš si zadelat na velký problém :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
19.12.14 05:23

Tak to jsme na tom podobně (akorát mě nebaví pít samotnou, takže toho panáka si nedám, ale jinak…). Též si přijdu jako další spotřebič v domácnosti, mám pocit, že už nedělám nic jiného, než že uklízím, peru a vařím a že to není nikde vidět, páč sotva douklízím a sednu si ke kafi (aspoň to bych si ráda vypila v klidu) tak moje mladší dítko začne krámovat v koši (třídíme, takže oddělení s plastama je pro ni momentálně ta nejlepší hračka na světě :roll: ), takže za ní pořád běhám a beru jí to z ruky a pak hurá do koupelny :zed: :zed: :zed: No a když nekrámuje koš, tak mi vyndavá všechny věci ze šuplíků v kuchyni, takže pokud zrovna neuklízím vařečky a naběračky, nezametám vysypanou mouku a cukr, tak jsem s ní v pokojíčku (máme patrový dům) a hrajeme si, protože jí tam nemůžu nechat samotnou, ale to zas nic neudělám :zed: :zed: :zed: :zed: Někdy toho mám tak plný zuby, že ani neposbírám hračky a prostě to tu nechám jak to leží a když ve 4 vstávám, abych přiložila, tak to uklidím, aby to tu o půl sedmé vypadalo skoro stejně :pocitac: :pocitac: :pocitac: Do toho si hledám práci a nějak se nedaří, tudíž si fakt nepřijdu zrovna jako superžena :zed: Manžel mě sice posílá na bazén, nebo ať si jdu někam s holkama, ale já už na to nějak nemám sílu :nevim: Jsem tak vyšťavená, že si raději zalezu do postele a jdu spát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2575
19.12.14 05:29

…a máš pravdu v tom, že jsem vytočená skoro pořád :cert: :cert: :cert: Štvou mě i věci, které by mě za jiných okolností byly úúúúplně volné (zkusím ten sex jak tu někdo radil - manžel bude rád :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
19.12.14 06:07
@ivulinaM píše: …a máš pravdu v tom, že jsem vytočená skoro pořád :cert: :cert: :cert: Štvou mě i věci, které by mě za jiných okolností byly úúúúplně volné (zkusím ten sex jak tu někdo radil - manžel bude rád :mrgreen: )

Ještě bych doplnila magnézko, to taky dělá hodně. Kamarádka mi poradila Dologran, protože jsem byla s nervama po porodu v háji a skvěle pomohl, už nemám chuť toho mýho šestitýdenního někde vrátit a i se starší mám víc trpělivost ;)

• Citovat
  • Upravit
2575
19.12.14 06:24

@Bauli díky - magnésium beru + ještě selen a koenzym Q10, ale poslední dobou mi přijde, že to nějak přestává účinkovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
19.12.14 06:43

Taky to tak mam, ja se zas vecne nalejvam vinem. A sex nechci strasit, ale nepomuze, ten mame porad. Mne by stacilo se jednou poradne vyspat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.12.14 07:14
@Anonymní píše:

jsi na nejlepší cestě k alkoholismu.. na mateřské to často začíná. Najdi si jiného koníčka, než je chlast..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
19.12.14 07:29

Bude stebe alkoholik…nastiv rodinu s postizenym ditetem…koukni na matku co zvlada…a treba se zamyslis…jestli je to tak zle tak psycholog…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí