Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj dámy,
v neděli mám schůzku s jednou ženou, seznámili jsme se v zájmové skupině na Facebooku. Jen podle FB má slečna přítele, přesto se mnou jde na schůzku? Přijde mi to jen zvláštní, to si jako už nerozumí nebo jde opravdu jen v čistě kamarádském duchu?
Díky za postřehy.
Tak se jí na to zeptej? Tady to nikdo vědět nebude. Těch možností proč je na fb ve vztahu může být spousta. ![]()
Neumím si představit slečnu, která jde na rande v „čistě kamarádskem duchu“
Slečna patrně není spokojená ve vztahu, ale zároveň se bojí být sama, takže nechce ukončit stávající vztah, a už loví další…
Chtěl bys takovou?
Třeba má nějaké „důvody“, to se dozvíš až od ní
Já bych se jí teda ale zeptala ještě před schůzkou, abych když tak nemusela na zbytečné rande ![]()
Ahoj, je možné, že si s přítelem nerozumí, a „zatím“ má v plánu jít jen v kamarádském duchu
těžko říct. A kdo koho na schůzku pozval?
@Mesec Ty děláš, jak kdyby první zadaná ženská šla na rande s cizím chlapem
.
Nevím, v jakém duchu jste se bavili, ale je také možné, že pokud jsi ji pozval Ty a jste spolu v zájmové skupině, tak třeba očekává jen přátelské posezení nad tím společným zájmem
.
@J_Doe píše:
Neumím si představit slečnu, která jde na rande v „čistě kamarádskem duchu“Slečna patrně není spokojená ve vztahu, ale zároveň se bojí být sama, takže nechce ukončit stávající vztah, a už loví další…
Chtěl bys takovou?
Takových lidí je podle mě hodně, bojí se být sami a skáčou ze vztahu do vztahu.
A ví ona o tom, že to má být rande? Nebere to prostě jako setkání s někým se společnými zájmy, koho zná jen z netu a ráda ho pozná osobně? Jak psal @Meha?
Kdybych někoho znala čistě přes koníček a on navrhl setkání, asi by mě nenapadlo, že má na mysli rande.
Možná Ti na schůzce řekne že to byl čistě jen kamarádský záměr. Jestli jí řekneš že Ti to přijde zvláštní že jde s někým jiným na schůzku když je zadaná, tak se možná zeptá i Tebe proč jsi ji zval když je zadaná. Já nevím, to je těžké, do hlavy nikomu nevidíme.
@Meha píše:
Takových lidí je podle mě hodně, bojí se být sami a skáčou ze vztahu do vztahu.
Nevím, kolik jich je, já tohle nedělala. Přijde mi to nefér ke stávájícímu partnerovi. Ty jdeš na rande s tím, že bys chtěl být tím „stávajícím“ partnerem…
Do nejbližší změny…
Tohle já přímo nesnáším a taky se takovým schůzkám vyhýbám. Při představě, že mi to pak budoucí partnerka udělá za zády znovu.. ![]()
@J_Doe píše:
Nevím, kolik jich je, já tohle nedělala. Přijde mi to nefér ke stávájícímu partnerovi. Ty jdeš na rande s tím, že bys chtěl být tím „stávajícím“ partnerem…Do nejbližší změny…
Já to také nikdy neudělala, ale znám to ze svého okolí.