Schůzka se zadanou přes facebook

195
18.12.14 22:57

Schůzka se zadanou?

Ahoj dámy,

v neděli mám schůzku s jednou ženou, seznámili jsme se v zájmové skupině na Facebooku. Jen podle FB má slečna přítele, přesto se mnou jde na schůzku? Přijde mi to jen zvláštní, to si jako už nerozumí nebo jde opravdu jen v čistě kamarádském duchu?

Díky za postřehy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
419
18.12.14 23:02

Tak se jí na to zeptej? Tady to nikdo vědět nebude. Těch možností proč je na fb ve vztahu může být spousta. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
18.12.14 23:03

Neumím si představit slečnu, která jde na rande v „čistě kamarádskem duchu“ :nevim: Slečna patrně není spokojená ve vztahu, ale zároveň se bojí být sama, takže nechce ukončit stávající vztah, a už loví další… :nevim: Chtěl bys takovou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
18.12.14 23:05

Třeba má nějaké „důvody“, to se dozvíš až od ní :kytka: Já bych se jí teda ale zeptala ještě před schůzkou, abych když tak nemusela na zbytečné rande :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
18.12.14 23:10

Ahoj, je možné, že si s přítelem nerozumí, a „zatím“ má v plánu jít jen v kamarádském duchu :) těžko říct. A kdo koho na schůzku pozval?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
195
18.12.14 23:13

Já pozval ji.

Tak nějak stočím téma na schůzce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
18.12.14 23:14

@Mesec Ty děláš, jak kdyby první zadaná ženská šla na rande s cizím chlapem :mrgreen:.

Nevím, v jakém duchu jste se bavili, ale je také možné, že pokud jsi ji pozval Ty a jste spolu v zájmové skupině, tak třeba očekává jen přátelské posezení nad tím společným zájmem ;).

• Citovat
  • Upravit
Meha
18.12.14 23:15
@J_Doe píše:
Neumím si představit slečnu, která jde na rande v „čistě kamarádskem duchu“ :nevim: Slečna patrně není spokojená ve vztahu, ale zároveň se bojí být sama, takže nechce ukončit stávající vztah, a už loví další… :nevim: Chtěl bys takovou?

Takových lidí je podle mě hodně, bojí se být sami a skáčou ze vztahu do vztahu.

• Citovat
  • Upravit
182
18.12.14 23:18

A ví ona o tom, že to má být rande? Nebere to prostě jako setkání s někým se společnými zájmy, koho zná jen z netu a ráda ho pozná osobně? Jak psal @Meha?
Kdybych někoho znala čistě přes koníček a on navrhl setkání, asi by mě nenapadlo, že má na mysli rande.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94

Možná Ti na schůzce řekne že to byl čistě jen kamarádský záměr. Jestli jí řekneš že Ti to přijde zvláštní že jde s někým jiným na schůzku když je zadaná, tak se možná zeptá i Tebe proč jsi ji zval když je zadaná. Já nevím, to je těžké, do hlavy nikomu nevidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
@Meha píše:
Takových lidí je podle mě hodně, bojí se být sami a skáčou ze vztahu do vztahu.

Nevím, kolik jich je, já tohle nedělala. Přijde mi to nefér ke stávájícímu partnerovi. Ty jdeš na rande s tím, že bys chtěl být tím „stávajícím“ partnerem… :nevim: Do nejbližší změny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
18.12.14 23:19

Tohle já přímo nesnáším a taky se takovým schůzkám vyhýbám. Při představě, že mi to pak budoucí partnerka udělá za zády znovu.. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
18.12.14 23:20

@J_Doe Přesně tak… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
18.12.14 23:21
@J_Doe píše:
Nevím, kolik jich je, já tohle nedělala. Přijde mi to nefér ke stávájícímu partnerovi. Ty jdeš na rande s tím, že bys chtěl být tím „stávajícím“ partnerem… :nevim: Do nejbližší změny…

Já to také nikdy neudělala, ale znám to ze svého okolí.

• Citovat
  • Upravit
6578
18.12.14 23:23

Třeba už ve vztahu není, jen to na FB nezměnila… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat