Ztráta kamarádů ...

Anonymní
17.12.14 14:26

ztráta kamarádů ...

Hezké odpoledne. Maminky asi se jen potřebuju vykecat. přiblížím vám svou situaci.Byla jsem třináct let vdaná. Manželství ze začátku normální. máme s ex tři děti, momentálně ve střídavé péči. Zatím to funguje.Pak se to začalo kazit, problémy, nerozuměli jsme si atd. Nastoupila jsem do zaměstnání a našla jsem si tam přítele. manželovi jsem to po pár týdnech řekla, on se odstěhoval. Nato já jsem s přítelem otěhotněla, přítel se k nám nastěhoval a jsme spolu. V manželství jsme měli spoustu známých. Byli jsme taková parta čtyř rodin. Jezdili jsme na víkendy, každý týden sedánek u někoho z nás doma. Slavili jsme spolu vše co se dalo. A pak jak se manž. odstěhoval, jako bych nebyla. Nikdo z nich se neozval, nenapsal, třeba jen, jak se mám. Bydlíme od sebe kousek, takže není problém zajít na kafé, nebo se někde potkat.Ze začátku jsem to neřešila. Ale ted jak se blíží vánoce, je mě to hrozně líto. Zvláště když vím, že s ex se normálně vídají a funguje to uplně stejně. Já po nich nic nechci, ale byli jsme vlastně taková rodina.Jak se narodil malý, tak jsem si říkala, že se třeba staví. A nic. nedávno jak jsem měla slabou chvilku jsem napsala holkám jak vlastně vše bylo (ted řešíme s ex i nějaké fin. problémy, dluhy, které jsem nadělala) atdpodotýkám, že to nebylo pro mou potřebu, ale prostě jsme nevycházeli. a byla jsem na vše sama. A ani jedna z nich neodepsala. Myslíte, že jsou prostě jen naočkované druhou stranou, nebo si mám opravdu myslet, že to asi nebyli opravdoví kamarádi. Vždyt ty kamarádky věděli co se u nás děje, kolikrát mě říkali, že mě obdivují jak to s manž. vydržím. je to možná napsané zmateně, malý mě tu poskakuje na klině:-))

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
17.12.14 14:30

Byli to dřív jen jeho kamarádi, nebo jste je našli až spolu? ONo to tak bývá, že se přikloní na jednu stranu, neuděláš nic. Skuteční kámoši zůstanou, „známí“ se vyselektují a ztratí v davu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3276
17.12.14 14:32

Asi to bude oboje naočkovaný a určitě to takové kamarádky nebyly, když ani neodepíšou. To je smutný, ale já bych řekla, že to tak většinou je, když se lidi rozejdou tak ty kamarádi zůstanou spíš chlapovi než ženský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.14 14:34

Někdo byl jeho kamarád a někdo muj, a tak nějak to vzniklo, že se z toho utvořila parta.Jako ty chlapy beru, jsou to kámoši drží basu, ale spíš mě mrzí ty manželky. Budu se s tím muset smířit, opravdu se to hodně protřídilo, a kolikrát pomohli ti, co bych to ani nečekala.

• Citovat
  • Upravit
1210
17.12.14 14:35

Když se přítel rozváděl, taky koukal, jak se mu protřídili kamarádi (a dokonce i někteří sourozenci :( ).
Je jedno, jestli jsou naočkovaní nebo ne - myslím, že kdyby o to „stáli“, poslechli by si i druhou stranu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.14 14:36

Já jsem třeba jednu z nich potkala. Říkala jsem jí at se staví. A ona že neví co na to řekne ta druhá, a ta třetí že neví co na to řekne její chlap.Jak malé holky.

• Citovat
  • Upravit
3276
17.12.14 14:38
@Anonymní píše:
Já jsem třeba jednu z nich potkala. Říkala jsem jí at se staví. A ona že neví co na to řekne ta druhá, a ta třetí že neví co na to řekne její chlap.Jak malé holky.

To je trapný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
17.12.14 14:38

Co se ti stalo, je bohužel časté. Taky asi staří „přátelé“ by nevěděli, jak se chovat k tvému současnému. Netruchli, přijdou noví přátelé a čas a zážitky je zase protřídí. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.12.14 14:39

Nikoho nutit nemůžu. Alespon vím jak to chodí a jsem poučená. Já ted mám i strach chodit mezi lidi. Kdykoliv potkám někoho z vesnice kde ex bydlel, tak když vidí ty pohledy, mám sto chutí jim něco říct. Nikdo s náma nebydlel, tak nikdo nemůže vědět jak to u nás bylo.Ale já jsem si našla chlapa, kvuli mě jsou problémy, tak jsem hlavní viník.

• Citovat
  • Upravit
11565
17.12.14 14:42

Tak ono je to blbé, žejo. Kdybyste s mužem vycházeli, můžou vás „mít“ oba. Takhle to chce si vybrat - a Ty jsi ta, co nadělala dluhy, Ty jsi ta, co si našla jiného… divíš se jim, že si vybrali jeho (může bejt dobrej kamarád, i když třeba jako manžela by ho nechtěly a divily se, že to sneseš)?

Hele, máš novýho muže, nový dítě, tak si holt najdi nový kamarády. Je to blbý, ale podle mě jediný řešení; nemá cenu se babrat v tom, jestli byli „dobří“, nebo jsou „naočkovaní“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@lenk píše:
Co se ti stalo, je bohužel časté. Taky asi staří „přátelé“ by nevěděli, jak se chovat k tvému současnému. Netruchli, přijdou noví přátelé a čas a zážitky je zase protřídí. :hug:

já vím, že to tak je, jen se s tím nějak neumím vyrovnat. s některýma jsme se znali už od střední.

• Citovat
  • Upravit
3509
@Anonymní píše:
Nikoho nutit nemůžu. Alespon vím jak to chodí a jsem poučená. Já ted mám i strach chodit mezi lidi. Kdykoliv potkám někoho z vesnice kde ex bydlel, tak když vidí ty pohledy, mám sto chutí jim něco říct. Nikdo s náma nebydlel, tak nikdo nemůže vědět jak to u nás bylo.Ale já jsem si našla chlapa, kvuli mě jsou problémy, tak jsem hlavní viník.

No tak se nediv, když je to všechno kvůli Tobě. :cert: Srandaaa. :mrgreen: Holt je chlap zrazenej a zklamanej a pomlouvá tě kudy chodí no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
@Anonymní píše:
Nikoho nutit nemůžu. Alespon vím jak to chodí a jsem poučená. Já ted mám i strach chodit mezi lidi. Kdykoliv potkám někoho z vesnice kde ex bydlel, tak když vidí ty pohledy, mám sto chutí jim něco říct. Nikdo s náma nebydlel, tak nikdo nemůže vědět jak to u nás bylo.Ale já jsem si našla chlapa, kvuli mě jsou problémy, tak jsem hlavní viník.

Pokud si myslíš, že jsi nic neprovedla, a nic špatného neděláš, tak se podle toho chovej, jakože trochu hrdě, podravíš, usměješ se a jdeš dál a nestaráš se o reakce. časem je to přestane bavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
17.12.14 14:43

Jak to snáší děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
994
17.12.14 14:44

Jsi ta špatná, vybrali si jeho…ty si to zkazila a oni to ví, pokud už uběhl nějaký čas a nic se nezměnilo (žádný pokus o navázání kontaktu z jejich strany), tak se bavit prostě nechtěji, bohužel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí