Odchod z domova a stest

Nb
155
16.12.14 20:13

Odchod z domova s stest

Ahoj, nevěděla jsem do jaké kategorie mám téma zařádit tak se za to předem omlouvám. Jsem s přítelem 5 let čekáme miminko. Včera jsem se nastěhovali do domečku, který jsme stavěli 2 roky, a stěhovali jsme se když jsem začínala 5 měsíc těhotenství. Ale problém je v odchodu z domova a to, že se mi stýská. S rodiči jsem měla vždy skvělý vztah, a dneska jsem si uvědomila, že mi to bude strašně chybět jako takové ty rutinní věci. Jako třeba to, že když přijel táta z práce tak jsme se všichni sešli u stolu a společně si povídali. každodenní hovory s mámou. Trávili jsme spolu veškerý čas. A teď mi prostě dochází, že se mi stýská. Mám ještě 5 sestru a prostě jen si vzpomenu na někoho z nich tak je mi do pláče. Přijde mi, že mě nemůže tenhle osamocený život naplnit, když je přítel celý den v práci a já doma sama. Myslíte, že mě ten stesk přejde? :,( A budu šťastná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2734
16.12.14 20:14

A jak daleko od sebe teď bydlíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
16.12.14 20:16

A co si zvolit pro začátek nějaký zvykací režim, že jednou budeš u vašich a jednou u sebe doma…nebo časté návštěvy :nevim:
Nebo si třeba najít nějakého koníčka, co ti pomůže přestát ten čas zvykání si.
Jinak moc gratuluji k miminku, taky jsem teď začala pátý měsíc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.12.14 20:16

@Nb přejde.. budeš mít sviště a ten Tě zaměstná.. osobně tedy nechápu, že jsi doteď bydlela doma :think: Ale zvykneš si, však za rodičema můžeš jezdit, no ni? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2411
16.12.14 20:17

Vcera si se stehovala dneska citis stesk? Promin, ale tohle asi budou hormony…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
16.12.14 20:24

Taky se mi stýská po domově. Ani ne tak po rodičích, ale hlavně po rodném městě. Odešla jsem za přítelem - teď už manželem asi před čtyřmi lety padesát kilometrů od domova. A čím déle bydlím mimo, tím se mi stýská více. Jak si zvyknout - nevím. Tam kde jsme teď nás drží hlavně práce :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nb
155
16.12.14 20:26

Jsem teď v poslední době hodně přecitlivělá.
Jinak abych odpověděla na to proč jsem do teď bydlela doma, protože se stavba baráčku dokončila až teď. Bydlíme od sebe asi 15 km, ale nechci to dát před přítelem najevo, že se mi stýská

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
16.12.14 20:30
@ne-silenamatka píše:
Vcera si se stehovala dneska citis stesk? Promin, ale tohle asi budou hormony…

Já na tom nevidím nic zvláštního… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
16.12.14 20:30
@Nb píše:
Jsem teď v poslední době hodně přecitlivělá.
Jinak abych odpověděla na to proč jsem do teď bydlela doma, protože se stavba baráčku dokončila až teď. Bydlíme od sebe asi 15 km, ale nechci to dát před přítelem najevo, že se mi stýská

Ale tak zase si nehraj na hrdinu. Nevim, zda chodis do prace ci jsi doma, ale klidne bych jezdila casteji na navstevy, idealne v dobe, kdy je partner v praci. Casem se to upravi. Ted se ti patrne ani tak nestyska, jako na tebe dolehlo to definitivni stehovani neboli vyrazne omezeni vztahu. Pokud neni vzdalenost velka ci casove narocna, tak proc sedet doma, kdyz chces byt nekde jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nb
155
16.12.14 20:31

Dokud mám co dělat tak je to v pořádku, ale jak si sednu a začnu přemýšlet nad tím co bylo a už nebude tak mam takového strašáka v hlavě, že jsem doma byla nejvíce ve svém živlu a honí se mi hlavou všelijaké myšlenky. I po mě 5 leté sestře se mi strašně stýská a i ona to nese špatně, máma mi říka že občas pláče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35798
16.12.14 20:35

Jsi dospela, cekas dite a kazdy zacatek je tezky. Nejsi od nich pres pul sveta, prece by jsi s nima nebydlela do duchodu, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30971
16.12.14 20:38

@Nb Mas auto? JAk je cesta casove narocna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
16.12.14 20:40

@Nb Ahoj,já to mám hodně podobně jako @Pajka89 .Také jsem odešla za přítelem před 4 lety 50 km od našich a pořád si nějak nemůžu zvyknout :think:.Určitě jsou to hormony, já tom byla hrozně po porodu :(.Malá byla dost nespavé a uplakané miminko, přítel v práci a já myslela, že se zblázním, kdykoliv jsem si vzpomněla na naše a vůbec na celou rodinu :mrgreen:,řvala jsem jak tur :nevim: :lol:.Teď už je to lepší, hodně za našima jezdím jak se dá a taky plánujeme do budoucna přesun někam poblíž, jestli se nám to poštěstí ;).
Chápu Tě jak se cítíš, ale 15 km není hodně, já bych tam byla každý den :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nb
155
16.12.14 20:41

Mám auto ale v době kdy mi začínají vycházky tak za krátko se vrací přítel z práce a nechci mi vysvětlovat, že mám potřebu tam furt jezdit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nb
155
16.12.14 20:46

@pikola Sice dospělá jsem, ale na to, že mám novostavbu, čekám dítě a s přítelem jsem 5 let. Tak mi je zatím pouhých 21 takže si myslím, že to není až taková tragédie, že jsem se stěhovala teď spousta lidí se stěhuje i ve vyšším věku než jsem já. Myslím si, že je to ovlivněno i malou sestrou měla jsem jí za to jak kdyby byla moje vlastní a když mi říká máma, že když se jí zasteskne tak i pláče tak mi to moc nepřidá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí