Mám o něj bojovat?

Anonymní
16.12.14 12:26

Mám o něj bojovat?

Ahoj holky, potřebuji poradit možná povzbudit nebo ja už ani nevím co možná se jenom vypsat. Každá vaše zkušenost rada možná rypaní mi pomuže si nějak ujasnit myšlenky jestli bojovat nebo raději se odpoutat a jít dál. S maželem jsme asi 8let máme dvě krásné děti 8 a 5… Děti jsou užasné a naše manželství taky…nebo spíše jsme si to myslela…S manželem se nehádáme vychováváme děti v jedné rovině…Taková idealka která je proměněná v takový stereotyp..Práce děti práce děti…sem tam seženem hlídaní a vyrazíme někam ale toho času který strávíme jen my dva je málo. Před 3m mi manžel oznámil že mě už nemiluje..Docela mi to vyrazilo dych..první co mě napadlo bylo to že někoho má ale dušuje se že to tak není..vím každý aby prostě si to nějak vyjasnil tak mi napíše že za tím je ženská…přisahal na děti což je u něho posvatné…Jen prostě má teď krizi s kterou už bojuje rok že prostě chvilku mě potřebuje potom zase ne..a že ted jako to obejmutí chycení za ruku mi prostě nejde nemuže a ani neví sám proč co tak nastalo. Trošku jsem z toho zmatená protože 3m zpátky mi tvrdil jak mě nemiluje..psal mi hezké smsky a tak a ted zas mě nemiluje a že je semnou jenom kvuli dětem…Ja vím první na co to ukazuje je že ma milenku…ale věřím mu..asi jsem blbá ale opravdu by ani neměl kdy být s tou milenkou protože pracujem naproti sobě…jezdí vyzvedávat děti a večer je doma…a na mobilu taky nevysedáva. Je možné že se city vytratí jen tak? Je možné prostě někoho přestat milovat když všechno doposud fungovalo? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2734
16.12.14 12:30

Nemusí mít milenku, ubíjí ho stereotyp.. Navrhl nějaké řešení? Nebo ti prostě jenom říká, že tě nemiluje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
16.12.14 12:34
@Anonymní píše:
Ahoj holky, potřebuji poradit možná povzbudit nebo ja už ani nevím co možná se jenom vypsat. Každá vaše zkušenost rada možná rypaní mi pomuže si nějak ujasnit myšlenky jestli bojovat nebo raději se odpoutat a jít dál. S maželem jsme asi 8let máme dvě krásné děti 8 a 5… Děti jsou užasné a naše manželství taky…nebo spíše jsme si to myslela…S manželem se nehádáme vychováváme děti v jedné rovině…Taková idealka která je proměněná v takový stereotyp..Práce děti práce děti…sem tam seženem hlídaní a vyrazíme někam ale toho času který strávíme jen my dva je málo. Před 3m mi manžel oznámil že mě už nemiluje..Docela mi to vyrazilo dych..první co mě napadlo bylo to že někoho má ale dušuje se že to tak není..vím každý aby prostě si to nějak vyjasnil tak mi napíše že za tím je ženská…přisahal na děti což je u něho posvatné…Jen prostě má teď krizi s kterou už bojuje rok že prostě chvilku mě potřebuje potom zase ne..a že ted jako to obejmutí chycení za ruku mi prostě nejde nemuže a ani neví sám proč co tak nastalo. Trošku jsem z toho zmatená protože 3m zpátky mi tvrdil jak mě nemiluje..psal mi hezké smsky a tak a ted zas mě nemiluje a že je semnou jenom kvuli dětem…Ja vím první na co to ukazuje je že ma milenku…ale věřím mu..asi jsem blbá ale opravdu by ani neměl kdy být s tou milenkou protože pracujem naproti sobě…jezdí vyzvedávat děti a večer je doma…a na mobilu taky nevysedáva. Je možné že se city vytratí jen tak? Je možné prostě někoho přestat milovat když všechno doposud fungovalo? :nevim:

Mně by zajímalo, proč ti to říká, že tě nemiluje??? jaké je z toho resumé pro tebe???
Moje první reakce by byla. a proč mi to říkáš???

• Citovat
  • Upravit
1957
16.12.14 12:36
  1. má babu, třeba jen vyhlédnutou a platonicky milovanou

b) je schizofrenik
c) není to chlap, ale „baba“ a vymýšlí pseudoproblémy, protože má moc času nazbyt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874

Nebojuj, nevnucuj se, dělej na svém. Dej mu děti na hlídání, vyraž si ven, utřiď si myšlenky.
Anebo nastav zrcadlo - napiš mu taky, že jej nemiluješ. Mám pocit, že tě má muž moc jistou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Ja vím že je to divný příspěvek ale nedokážu ani pořádně popsat co se stalo protože tomu nerozumím. momentálně náš vztah je takový že spolu uplně v pohodě komunikujem kvuli dětem..chvilku se rozcházíme pak zas jsme „spolu“ jako že si dáme čas pouzu ale nic z toho uplně tak nejak nefunguje jak by mělo protože i sex už od toho co jsme si řekli že je konec proběhl..ale spíše do ložnice jsem ho nalákala ja..i když jednou to bylo i z jeho strany…Říka že mě nemiluje ale funguje semnou normálně komunikuje a dokonce i žárli a jeho signáli jsou tak zmatené že ja nevím co dělat…u nás nějak rozchod na chvilku ani není možný jsem na něm zavislá s pomocí děti. Nemáme tady nikoho kdo by je vyzvedl ze školy a školky musíme se starat sami a tak ten kontakt je každý den je to taková složitěší situace…zapoměla jsem napsat že bydlí u svého tatky a jezdí k nám domu jako do hotelu. Jednou tu spí pak zas ne..prostě jak mu to vyhovuje nebo spíše jak potřebujem…Děti miluje a říka že jen oni ho drží u toho proč být spolu jinak nic…nevím jestli ho prostě pustit at teda žije nebo se ještě o něco pokusit…zachránit…ale nevím jestli to není zbytečné i když kvuli dětem není nikdy nic zbytečné…

• Citovat
  • Upravit
8996

Jo to se může stát. Jen těžko poradit co s tím - citům neporučíš. :nevim: Můžeš tak maximálně u něj zkusit vzbudit vášeň - hned ráno se v koupelně nalíčit a upravit, koupit si sexy spodní prádlo, posílat mu do práce nemravné smsky a večer až děti usnou mu to prádlo na sobě ukázat a zašeptat mu do ucha takový sprosťárny až se začervená. Prostě ho zkusit svést. Pokud tohle nezabere, tak už nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
16.12.14 12:39
@Anonymní píše:
Ja vím že je to divný příspěvek ale nedokážu ani pořádně popsat co se stalo protože tomu nerozumím. momentálně náš vztah je takový že spolu uplně v pohodě komunikujem kvuli dětem..chvilku se rozcházíme pak zas jsme „spolu“ jako že si dáme čas pouzu ale nic z toho uplně tak nejak nefunguje jak by mělo protože i sex už od toho co jsme si řekli že je konec proběhl..ale spíše do ložnice jsem ho nalákala ja..i když jednou to bylo i z jeho strany…Říka že mě nemiluje ale funguje semnou normálně komunikuje a dokonce i žárli a jeho signáli jsou tak zmatené že ja nevím co dělat…u nás nějak rozchod na chvilku ani není možný jsem na něm zavislá s pomocí děti. Nemáme tady nikoho kdo by je vyzvedl ze školy a školky musíme se starat sami a tak ten kontakt je každý den je to taková složitěší situace…zapoměla jsem napsat že bydlí u svého tatky a jezdí k nám domu jako do hotelu. Jednou tu spí pak zas ne..prostě jak mu to vyhovuje nebo spíše jak potřebujem…Děti miluje a říka že jen oni ho drží u toho proč být spolu jinak nic…nevím jestli ho prostě pustit at teda žije nebo se ještě o něco pokusit…zachránit…ale nevím jestli to není zbytečné i když kvuli dětem není nikdy nic zbytečné…

On s vámi nebydlí??? 8o pak bych vsázela jednoznačně na to, že se vzhlédl někde jinde (nemusí s ní přímo chodit). Tohle je typické chování.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.12.14 12:40

Lynette: takhle jsem ho sváděla…a vášeň se probudila sex jsme měli a máem užasný…plný vášně a všeho…proto nechápu jak se muže člověk semnou takhle milovat a nic necitít…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.12.14 12:42

Přisahal na děti že ani platonicky ani nijak nikoho nemá ani nehledá ani zatím nebude…

• Citovat
  • Upravit
8996
16.12.14 12:47
@Anonymní píše:
Lynette: takhle jsem ho sváděla…a vášeň se probudila sex jsme měli a máem užasný…plný vášně a všeho…proto nechápu jak se muže člověk semnou takhle milovat a nic necitít…

No tak ho zkus takhle svést třikrát týdně a za měsíc se ho zeptej jak to s jeho city k tobě je. Pokud řekne že nemiluje tak si najdi někoho jinýho. To už by pak bylo jak házet perly sviním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
16.12.14 12:48

Víš, promiň, ale takhle podobně přísahá v podobné situaci každý…
Já bych se mu nevnucovala, odtáhla bych se (žádné svádění, rozebírání citů atd.!!!), spíše bych mu dala najevo, že tedy počítám s tím koncem a že mě ta láska už taky přechází. Prostě bych mu svým příjemným, ale odtažitějším chováním dala najevo, že rozhodně nehodlám sedět v koutku, trápit se a čekat, jak on se rozhodne.

• Citovat
  • Upravit
4316
16.12.14 12:50
@Anonymní píše:

Protože je to chlap. Proč s vámi nebydlí? Co na to děti? Vy v tom vztahu máte teda s prominutím pěknej binec. Myslím, že by bylo fajn to rozseknout, ať můžete jít dál buď spolu, nebo bez sebe. Tohle mi přijde jako opakované oživování mrtvoly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.12.14 12:50

Komunikace s ním je hrozně těžká..když jsem se ho ptala proč..takže už to tam necití…a na otázku proč nebo co..nevím…on se mi neotevře nikdy nebyl takový typ co by nějak extra mluvil o pocitech ty vždy sobě tutlal takže ja nevím co se mu přesně odehráva v hlavě a kde je ten problém…rozvádět se nechce jen chce na chvilku se rozejít…ale tohle mi řešení jako nepřijde…Bud zkusíme spolu nějak zabojovat a nějak budovat něco co možná ještě má smysl mluvit a mluvit o všem co chceme a čekáme od druhého ale řešení se rozejít mi přijde jako konečné..najít si k sobě cestu když se nějak rozdělíme..nevím. Máme barák na hypotéku problém je i v tom že jsme se rozhodli ho prodat nějak to finančně nedáváme takže od ledna dáme barák do realitky a po prodeji oba pudem svoji cestou…

• Citovat
  • Upravit
8996
16.12.14 12:55
@Anonymní píše:
Komunikace s ním je hrozně těžká..když jsem se ho ptala proč..takže už to tam necití…a na otázku proč nebo co..nevím…on se mi neotevře nikdy nebyl takový typ co by nějak extra mluvil o pocitech ty vždy sobě tutlal takže ja nevím co se mu přesně odehráva v hlavě a kde je ten problém…rozvádět se nechce jen chce na chvilku se rozejít…ale tohle mi řešení jako nepřijde…Bud zkusíme spolu nějak zabojovat a nějak budovat něco co možná ještě má smysl mluvit a mluvit o všem co chceme a čekáme od druhého ale řešení se rozejít mi přijde jako konečné..najít si k sobě cestu když se nějak rozdělíme..nevím. Máme barák na hypotéku problém je i v tom že jsme se rozhodli ho prodat nějak to finančně nedáváme takže od ledna dáme barák do realitky a po prodeji oba pudem svoji cestou…

Z toho co píšeš už nemá vůbec zájem. :( Bydlet s váma nechce a nenápadně navrhuje rozchod protože nemákoule říct to narovinu. Myslím, že už nemá cenu se jakkoliv snažit. Svou energii směřuj tam, kde to má smysl - do nového vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí