Stydlivý nebo zásadový?

39
17.12.14 17:10

Stydlivý anebo zásadový?

Ahoj, poraďte, co si o něm mám myslet? Mám tři měsíce přítele. Jezdíme spolu na výlety, na víkendy přes noc, trávíme spolu večery, chodíme do kina… Po duševní stránce si velmi rozumíme, horší je to s intimní oblastí. Tvrdí, že mne chce jen jako kamarádku, protože chce založit rodinu (jsme vrstevníci, on děti zatím nemá, já mám dvě děti už dospělé a další asi i z biologického hlediska jsou velkou otázkou). Takže je takový spíš odtažitý - vyhýbá se kontaktu (vzít ho třeba za ruku, pohladit, jednou pršelo, tak jsem se do něj pod deštníkem zavěsila, ale cítila jsem, že je to pouze trpěné), maximálně se při loučení obejmeme a políbíme. Jinak mne zahrnuje drobnými dárky, je pozorný, galantní…Skoro se mi zdá, že hledání mladší ženy je spíš záminkou než skutečným důvodem. Ale nevím. Zažila jste některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
17.12.14 17:12

@ereva no jabych rekla, ze te chce pouze jako kamaradku, protoze chce zalozit rodinu. Proc mu to jednoduse neveris? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.12.14 17:13

@ereva bere Tě jako kamarádku, však Ti to řekl..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
17.12.14 17:27

Je možné, že si to potřebuje rozmyslet, ale když ti to řekl.. :nevim: Asi nechce překročit hranici přátelství :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
17.12.14 17:38

No podle popisu bych řekla, že tě má jen jako kamarádku a z intimností je nesvůj, protože má pocit, že chceš překračovat hranice přátelství. Ale na druhou stranu je rád, že má aspoň někoho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3168
17.12.14 17:58

No tak on ti řekl, jak to má a podle toho se i chová. Tak co je ti divného? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
17.12.14 18:08

Bere tě jako kamarádku, chce založit rodinu - v tom není, že s tebou. Takže proto je takový odtažitý, vždyť jsi to napsala, tak ti to asi řekl - nevídím v tom problém. Očekáváš víc než on ti může a chce nabídnout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
17.12.14 18:19

A na cio se ptáš? Vždyť ti sám řekl, jak to vidí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3249
17.12.14 18:33

Taky bych řekla že nemáš přítele, ale kamaráda, čekáš od něj víc než chce on, i přes to, že ti to narovinu řekl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
17.12.14 18:47

Souhlasím s ostatními. Je to kamarád, ne přítel (tohle slovo nemusím…raději používám partner). Protože přítel je mnohem víc než kamarád, ale většinou samotné přátelství tak nějak vylučuje sex. Samozřejmě pokud nejde o přátelskou výpomoc, což zde nikde nepadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
17.12.14 18:47

Vypadá to, že máš jen kamaráda :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3140
17.12.14 18:52

Nebo prostě mezi vámi nepřeskočila jiskra (nebo aspoň z jeho strany)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
231
17.12.14 18:52

Je to kamarat, blokujete se vzajemne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
17.12.14 19:44
@me2dova píše:
Nebo prostě mezi vámi nepřeskočila jiskra (nebo aspoň z jeho strany)…

No bohužel přeskočila oboustranně, sám to i říkal. A že to brzdí. Ale třaská to mezi námi dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí