Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Když chce spát u dcery a dělat uraženého ať spi
já bych se tím rozhodně netrápila. Taky bych nemohla denně a ženská není stroj aby na povel rozhodila ![]()
Zkoušela jsi s nim o tom mluvit? Že tě to štve..
Když to zkusim tak se ohani tim co bylo. Předtim než jsme měli malou ja měli jsme čas. Ale ted to nechape. už si taky řikam ať si trhne, ale pak je dusno a zbytečně. a pak mi řekne že jsem unavena pořad. přitom mame sex dalo by se řict ob den když je na delši dobu doma.
Z toho co píšeš mi přijde tvuj muž jak malej Jarda JÁ CHCI, JÁ CHCI.. Pokud nedokáže pochopit tak nezbyvá nic jiného než aby trucoval. Samozřejmě pokud by domů přijel po dlouhé době na pár dnů tak bych se přemohla i kdybych nechtěla. Ale takto
on je to asi trochu začarovaný kruh, a ty se tím jen trápiš.
Jakmile jde o sex tak ano. Jinak je milionevej. Všechno klape, ale v tomhle prostě si neda řict on chce a hotovo. když přijede na vikend tak ano sama se těšim ale teď bude doma pomale 3 tydny a nedej bože abych jeden den řekla ne..a to už to zkouši v poledne když jde mala spat mame vseho nechat a sup ja chci ted a vecer taky a mam se rozkrajet.
Trochu ho chapu, kdyz je porad pryc kamionem. Kdyz ty v nedeli reknes ne tak on ma smulu na cely tyden..
No v tomto je těžké radit, to musíš ty vědět jak to chceš. A záleží i na tom jak to podá muž. Pokud by sváděl a ta situace vyplynula nějak přirozeně asi by to bylo jiné, než kdyby přišel a řekl tak jdem na to mámo.. Možná je i problém v předehře.
Každopádně byste se měli respektovat oba ![]()
No když přijede nárazově domů, je úplně jasný, že je… ehm… plý chuti. Přetlakovanej. Musí to ven. Navíc pro ně odmítnutí je snad ještě horší než samotný sex. A zřejmě se s odmítnutí nabídky kvalitního sexu neumís rovnat jinak než uražením.
Takže když dorazí po týdnu domů, asi bych se nějak vzmužila a nějak to vydržela. Ale je fakt, že celých 14 dní to nedáš. Normálně mu to řekni, že prostě nemáš takovou potřebu. On se urazí stejně, ale mělo by mu utkvět v hlavě, že to odmítnutí není osobní, že neodmítáš jeho takového - což jak jsem napsala, je pro chlapa neskutečná potupa.
PS. Já to znám dobře. A to nemám kamioňáka. Ale chlapa, který by nejradši dvakrát denně a dva dny vynechat, to je důvod pro hádku, ikdyž na úplně jiné téma.
jak kdyby se buňky mozkové přestěhovaly kompletně tam dolů, co?
Taky mi přijde že mysli jen tim.ano když přijede po tydnu neřeknu ne.ale on přijde kdyż a proste jdeme kdyz reknu ne tak je zle.ja mu rikam ted ne. vysvetlim mu ze to prece neznamena ze me nepritahuje atd ale v tu chvili mysli jen na to a hotovo. vseho nech a hotovo.to me stve ze nerekne dobre zitra si to vynahradime nebo cokoli.ne on se urazi a ja jsem ta co mu ubližuje.
Tak by mě zajímalo, jak to řeší při svých cestách kamionem, když neumí zkrotit své pudy. ![]()
Zakladatelko, není to tak zlé.
Asi bych se jednou za ten čas obětovala.
Píšu to z mého pohledu. Jsem v situaci, že jsem ráda za sex jednou měsíčně, protože tomu manžel nepřikládá velkou důležitost. ![]()
@Anonymní píše:
Taky mi přijde že mysli jen tim.ano když přijede po tydnu neřeknu ne.ale on přijde kdyż a proste jdeme kdyz reknu ne tak je zle.ja mu rikam ted ne. vysvetlim mu ze to prece neznamena ze me nepritahuje atd ale v tu chvili mysli jen na to a hotovo. vseho nech a hotovo.to me stve ze nerekne dobre zitra si to vynahradime nebo cokoli.ne on se urazi a ja jsem ta co mu ubližuje.
Jak říkám, buňky mozkové se přesunuly a prostě mu to přestane myslet, respektive - myslí jen na to jedno. Chlap no.
Tak snad je jasné, že když přijede jen na víkend, že o víkendu chce sex.
Já se mu nedivím a chápu ho.
Samozřejmě by na Tebe měl brát ohledy a neurážet se, ale Ty bys na něj měla brát ohledy také, nebo si to začne při cestách vynahrazovat jinak.
Aby ses pak nedivila, že až přijede a nebude chtít nic
.
A co dělá, když přijede a máš zrovna menzes? To je taky uraženej???
![]()
Já si myslím, že to je normální věc. Prostě když chlap příjede po týdnu domů a je nadržený tak proč si sex taky neužít? Přece jenom on je v tom autě pořád sám a ruka fakt nestačí. Raději bych to přežila i kdybych u toho usínala jen pro ten pocit, že se mu to bude líbit. A navíc…na světě je plno jiných ženských co mu můžou dát hlavně někde na cestě
takže bych možná byla ráda, že si pořád raději vybere mě a čeká než přijede domů
. Ale urážet by se fakt nemusel. Chápu ho…kdybych já takhle přijela chci to 2× za den ![]()
Zakladatelko, můj manžel taky jezdí s kaminonem a je pravda, že když je pak 2-3 dny doma, tak je to honička. Já se teda snažím si to maximálně ulehčit. Děti máme, přesto se ale snažim mít všechno nachystané a pak si ty společné dny maximálně užívat. Dárky mám nakoupené, ani by mě nenapadlo je shánět, když je doma. Než přijede, tak uklidím, vyperu a vyžehlím, abych mu mohla nabalit čisté věci a vyprat jenom to, co je nezbytně nutné, zbytek pak až odjede. Mám vždy rozmyšlené, co budu vařit, nachystané maso v mražáku. Manžel přijede, někdy jedeme na nákup, ale snažím se mít i nakoupeno. Pomáhá pak s věcmi, které já sama nezvládnu (kola na autě, pokácení stromu). Jinak se sanžím, abychom ten čas strávili s dětmi, na výletech, nebo v klidu u pohádek. Večery pak trávíme spolu, pokud seženeme hlídání, jdeme do kina, na véču, pak sex.
Takže rada ode mě - snaž se uspořádat si čas tak, abys měla na manžela klid a čas, pak budete víc v pohodě.
Jinak ale chápu, že jsi na něj naštvaná, nechová se zrovna nejlíp ![]()
Prosím o zachování anonymity, nemusí každý vědět, jak to u nás chodí ![]()
Ahoj je to pro mě citlive tak anonym. Máme rok a pul dceru. manžel jezdi s kamionem. A když přijede na vikend je to hekticke. vyprat, vyzehlit atd. Vždy když přijede tak mame sex samozřejmě, že se na to těším taky.Ale nedejbože abych v neděli řekla že jsem unavena.To mi to otlouka o hlavu naštve se a jde spát k dceři do pokojičku. Jinak nam vše klape. i v sexu neni problem.Ale nesmim řict dnes ne.Ted přijel na 14 dni přez vanoce domu. včera jsme od rana litali shaněli jsme darky.pak jsme šli večer na vanočni večirek a v noci když jsme dorazili on byl plny elanu ale ja uplně mrtva.co se nestalo…opět naštvanej, blbi kecy a spi u dcery. Neřikam že jsem frigida co to nechce.Ale nemusim každy den. A když začne s těma kecama tak si připadam jak nějaka ku…co to ma přikazano a prostě musi. Nevim jak mu vysvětlit, že třeba 6× tydně stači. a ne každej den. Jinak je užasnej, ale jakmile dojde na sex a na slovo ne je u nas zle.