Chlap a sex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Safrane
20.12.14 10:34
@Almira-Alm píše:
Trochu ho chapu, kdyz je porad pryc kamionem. Kdyz ty v nedeli reknes ne tak on ma smulu na cely tyden..

Opravdu tragédie.

• Citovat
  • Upravit
1267
20.12.14 11:09

Ze sve vlastni zkusenosti musim rict, ze to je o pristupu chlapa. Muj manzel je v tomhle milionovy. Kdyz jsem unavena a nemam na to naladu, namasiruje mi treba zada, nohy, napusti nam spolecne vanu, rozhodne me do niceho nenuti a nedorazi. A kolikrat me ty jeho praktiky okolo tak uvolnily a dostaly do takove pohody, ze jsem se na nej i pres unavu doslova vrhla. Kdyby se urazel a odchazel spat do jine mistnosti, asi by nebylo uz nikdy nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
20.12.14 11:12

@katty89 Myslím si, že je rozdíl v tom, když máš chlapa doma, nechce se Ti jeden den, tak holt druhý den.
Ale když někdo pracuje mimo domov, tak to je pak trochu problém.

• Citovat
  • Upravit
1267
20.12.14 11:33

@Meha U nas sice je doma chlap, ale zase jsem casto mimo domov ja. A nekdy jsem opravdu vycucnuta, neni mi dobre a proste nemam naladu. A kdybych v tu chvili slysela „ja chci“ a jeste se muj drahy urazil, asi bych ho opravdu mela po krk. Jak jsem psala, je to o pristupu chlapa. Muj muz to se mnou umi a dokaze to vetsinou zaridit tak, abych mela naladu i pres unavu. Ale kdyz ji proste nemam, tak se nic nedeje. Nikdo se neurazi, nechodi spat jinam, chovame se jako dospeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Meha
20.12.14 11:37

@katty89 Často mimo domov ale asi neznamená, že jsi doma jen jednou za dva týdny na víkend.
To já mám také poměrně často služebky, i manžel, ale pořád v tom je rozdíl.
Já toho chlapa prostě chápu, že chce sex, když přijede jednou za dva týdny domů, jen nechápu to jeho urážení a dětinské chování.

• Citovat
  • Upravit
3232
20.12.14 13:13
@Emilie píše: :roll: jak kdyby se buňky mozkové přestěhovaly kompletně tam dolů, co?

tohle je naprosto presna diagnoza, vsechny jeho mozkove bunky jsou stesnany v te male hlevicce dole :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
20.12.14 14:46
@Pesimista píše:
tohle je naprosto presna diagnoza, vsechny jeho mozkove bunky jsou stesnany v te male hlevicce dole :zed:

tak teď nevím, nerozumím, zda ironie, nebo souhlas. Ale v očích ženy to tak prostě vypadá. To chování chlapa. Já chci, a teď hned, a nic jinýho v tento moment neexistuje. Jako kdyby měl průjem nebo co. ženskou sice taky někdy svrbí, a hodně, ale taková ta echt nymfomanka, to je buď chlapů sen (a nebo noční můra).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
20.12.14 18:02
@Emilie píše: ironie, nebo souhlas. Ale v očích ženy to tak prostě vypadá. To chování chlapa. Já chci, a teď hned, a nic jinýho v tento moment neexistuje. Jako kdyby měl průjem nebo co.

to je oboji, popis reality formou ironie
uplne jasnou reci, plne souhlasim
libi se mi to srovnani s prujmem, je to presne a vystizne, vis jak se to take rika, ze mu „tlaci semeno na mozek“, coz je jinymi slovy totez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí