Přítel chodí za dominou

Anonymní
24.7.23 21:48

Přítel chodí za dominou

Zdravím,

jsem opravdu už v koncích a tuto diskuzi otevírám zde z důvodu, že se mi nikde jinde nepodařilo nalézt odpověď. Všem, který to nezajímá se omlouvám, ale opravdu potřebuji poradit.

S přítelem máme krasny vztah, v poslední době se mi nechtěně přiznal, že chodi za dominou na lekce. Údajně je to něco, co já nikdy nepochopím a jeho reakce na to, ze bych byla ochotna se určitě veci naučit pro to, abychom byly spokojeni oba, je vždy pouhé “ty to nikdy nepochopíš”, nic víc. Mluvit se o tom s nim neda, údajně to nema nic společného s našim vztahem či sexuálním kontaktem mezi námi. Vztah jako takový musím znovu říci, že je krasny.

Prosím, pokud někdo prožívá/prožil podobnou situaci, prosím poraďte.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Prostě Vodnář
24.7.23 21:57

Je to zcela jednoduché, chce být ponižován, ale rozhodně ne od vás, protože má oprávněné obavy, že by to mohlo narušit váš vztah. V mnohých případech se tak totiž stalo.

Ne, není to má zkušenost a zase předávám zkušenosti druhých, které byly někdy zaznamenané a zdokumentované. To jen šetřím čas některým zdejším rejpalům.

• Citovat
  • Upravit
76616
24.7.23 21:57
@Anonymní píše:
Zdravím,

jsem opravdu už v koncích a tuto diskuzi otevírám zde z důvodu, že se mi nikde jinde nepodařilo nalézt odpověď. Všem, který to nezajímá se omlouvám, ale opravdu potřebuji poradit.

S přítelem máme krasny vztah, v poslední době se mi nechtěně přiznal, že chodi za dominou na lekce. Údajně je to něco, co já nikdy nepochopím a jeho reakce na to, ze bych byla ochotna se určitě veci naučit pro to, abychom byly spokojeni oba, je vždy pouhé “ty to nikdy nepochopíš”, nic víc. Mluvit se o tom s nim neda, údajně to nema nic společného s našim vztahem či sexuálním kontaktem mezi námi. Vztah jako takový musím znovu říci, že je krasny.

ne, tohle pro mě není krásný vztah, tohle je k poblití, nebyl by dále mým přítelem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
24.7.23 22:01

Píšeš, že máte krásný vztah, tak nevím, co řešíš. A taky nechápu, proč Ti to vůbec říkal.

• Citovat
  • Upravit
113
24.7.23 22:02

Normální to není, ale chození do Showparku by bylo horší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14605
24.7.23 22:07

Když se chceš něco v té oblasti opravdu naučit, tak se nevaž na nej, ne? On tě taky u toho nechce, tak co :lol: ale jít do toho jen kvůli tomu, ze si myslis, ze on za tou dominou přestane chodit a budeš mu stačit už jen ty, je poněkud mylná představa si myslím :lol: tak to asi fungovat nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Parninas
24.7.23 22:18

Myslím, že je úplně v pohodě navštěvovat takové služby, ale jen za předpokladu, že se na tom partneři dohodnou. My s manželem jsme bdsm věcem naklonění a některé oblasti spolu objevujeme, ale vždy jen když se shodneme, žádný takový, že jeden dělá co se mu zachce a druhý to tiše trpí.
Co se mi u vás ani náhodou nelíbí je to, jak ti defakto vyčítá, že bys to nepochopila a dělá z tebe tu špatnou. Tady pozor, blikala by mi mega kontrolka, tohle není ok. Je naprosto legitimní, že ti to není po chuti, kór když tě postavil před hotovou věc.

• Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
24.7.23 22:24

Tak to máte těžké, jsou alkoholici, gambleři, huliči, workoholici… těch bez úchylky je opravdu málo. Podívejte, já třeba píši na emimino.

@stinga píše:
ne, tohle pro mě není krásný vztah, tohle je k poblití, nebyl by dále mým přítelem
  • Citovat
  • Upravit
4383
24.7.23 22:26

Pokud byste měli krásný vztah, nechodil by za jinou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36055
24.7.23 22:29
@Anonymní píše:
Zdravím,

Musíš vzít pásek od kalhot a zmalovat mu (_!_) tak, že na ní bude mít jelita! Když bude moc ječet, tak vytáhni z prádla použité kalhotky a nacpi mu je do pusy. Když to napoprvé nebude účinkovat, tak ho připoutej k topení a žrát mu dávej psí granule do plechové misky. Za týden ho roupy přejdou a bude za Tebou chodit jak poslušný čokl. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36055
24.7.23 22:30
@Prostě Vodnář píše:
Tak to máte těžké, jsou alkoholici, gambleři, huliči, workoholici… těch bez úchylky je opravdu málo. Podívejte, já třeba píši na emimino.

A já sú formikofil! :pankac: :oops:

:jazyk: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
24.7.23 22:36

No jo, ale to jen kvůli tomu žrádlu.

@jege píše:
Musíš vzít pásek od kalhot a zmalovat mu (_!_) tak, že na ní bude mít jelita! Když bude moc ječet, tak vytáhni z prádla použité kalhotky a nacpi mu je do pusy. Když to napoprvé nebude účinkovat, tak ho připoutej k topení a žrát mu dávej psí granule do plechové misky. Za týden ho roupy přejdou a bude za Tebou chodit jak poslušný čokl. ;) :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
Prostě Vodnář
24.7.23 22:37

A to dobrovolný, nebo je to tím horkým létem?

@jege píše:
A já sú formikofil! :pankac: :oops::jazyk: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
36055
24.7.23 22:47
@Prostě Vodnář píše:
A to dobrovolný, nebo je to tím horkým létem?

U těch mravenců anebo u mě? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
24.7.23 23:39

U mravenců je jasné, že rádi nosí vajíčka.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky