Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je to zcela jednoduché, chce být ponižován, ale rozhodně ne od vás, protože má oprávněné obavy, že by to mohlo narušit váš vztah. V mnohých případech se tak totiž stalo.
Ne, není to má zkušenost a zase předávám zkušenosti druhých, které byly někdy zaznamenané a zdokumentované. To jen šetřím čas některým zdejším rejpalům.
@Anonymní píše:
Zdravím,jsem opravdu už v koncích a tuto diskuzi otevírám zde z důvodu, že se mi nikde jinde nepodařilo nalézt odpověď. Všem, který to nezajímá se omlouvám, ale opravdu potřebuji poradit.
S přítelem máme krasny vztah, v poslední době se mi nechtěně přiznal, že chodi za dominou na lekce. Údajně je to něco, co já nikdy nepochopím a jeho reakce na to, ze bych byla ochotna se určitě veci naučit pro to, abychom byly spokojeni oba, je vždy pouhé “ty to nikdy nepochopíš”, nic víc. Mluvit se o tom s nim neda, údajně to nema nic společného s našim vztahem či sexuálním kontaktem mezi námi. Vztah jako takový musím znovu říci, že je krasny.
Prosím, pokud někdo prožívá/prožil podobnou situaci, prosím poraďte.
ne, tohle pro mě není krásný vztah, tohle je k poblití, nebyl by dále mým přítelem
Píšeš, že máte krásný vztah, tak nevím, co řešíš. A taky nechápu, proč Ti to vůbec říkal.
Když se chceš něco v té oblasti opravdu naučit, tak se nevaž na nej, ne? On tě taky u toho nechce, tak co
ale jít do toho jen kvůli tomu, ze si myslis, ze on za tou dominou přestane chodit a budeš mu stačit už jen ty, je poněkud mylná představa si myslím
tak to asi fungovat nebude.
Myslím, že je úplně v pohodě navštěvovat takové služby, ale jen za předpokladu, že se na tom partneři dohodnou. My s manželem jsme bdsm věcem naklonění a některé oblasti spolu objevujeme, ale vždy jen když se shodneme, žádný takový, že jeden dělá co se mu zachce a druhý to tiše trpí.
Co se mi u vás ani náhodou nelíbí je to, jak ti defakto vyčítá, že bys to nepochopila a dělá z tebe tu špatnou. Tady pozor, blikala by mi mega kontrolka, tohle není ok. Je naprosto legitimní, že ti to není po chuti, kór když tě postavil před hotovou věc.
Tak to máte těžké, jsou alkoholici, gambleři, huliči, workoholici… těch bez úchylky je opravdu málo. Podívejte, já třeba píši na emimino.
@stinga píše:
ne, tohle pro mě není krásný vztah, tohle je k poblití, nebyl by dále mým přítelem
@Anonymní píše:
Zdravím,jsem opravdu už v koncích a tuto diskuzi otevírám zde z důvodu, že se mi nikde jinde nepodařilo nalézt odpověď. Všem, který to nezajímá se omlouvám, ale opravdu potřebuji poradit.
S přítelem máme krasny vztah, v poslední době se mi nechtěně přiznal, že chodi za dominou na lekce. Údajně je to něco, co já nikdy nepochopím a jeho reakce na to, ze bych byla ochotna se určitě veci naučit pro to, abychom byly spokojeni oba, je vždy pouhé “ty to nikdy nepochopíš”, nic víc. Mluvit se o tom s nim neda, údajně to nema nic společného s našim vztahem či sexuálním kontaktem mezi námi. Vztah jako takový musím znovu říci, že je krasny.
Musíš vzít pásek od kalhot a zmalovat mu (_!_) tak, že na ní bude mít jelita! Když bude moc ječet, tak vytáhni z prádla použité kalhotky a nacpi mu je do pusy. Když to napoprvé nebude účinkovat, tak ho připoutej k topení a žrát mu dávej psí granule do plechové misky. Za týden ho roupy přejdou a bude za Tebou chodit jak poslušný čokl.
![]()
@Prostě Vodnář píše:
Tak to máte těžké, jsou alkoholici, gambleři, huliči, workoholici… těch bez úchylky je opravdu málo. Podívejte, já třeba píši na emimino.
A já sú formikofil!
![]()
No jo, ale to jen kvůli tomu žrádlu.
@jege píše:
Musíš vzít pásek od kalhot a zmalovat mu (_!_) tak, že na ní bude mít jelita! Když bude moc ječet, tak vytáhni z prádla použité kalhotky a nacpi mu je do pusy. Když to napoprvé nebude účinkovat, tak ho připoutej k topení a žrát mu dávej psí granule do plechové misky. Za týden ho roupy přejdou a bude za Tebou chodit jak poslušný čokl.![]()
A to dobrovolný, nebo je to tím horkým létem?
@jege píše:
A já sú formikofil!![]()
![]()
@Prostě Vodnář píše:
A to dobrovolný, nebo je to tím horkým létem?
U těch mravenců anebo u mě? ![]()
Zdravím,
jsem opravdu už v koncích a tuto diskuzi otevírám zde z důvodu, že se mi nikde jinde nepodařilo nalézt odpověď. Všem, který to nezajímá se omlouvám, ale opravdu potřebuji poradit.