Přítel je nervák

vanill
20.1.14 08:45

přítel je nervák

Ahoj holky, nevím, jak to napsat, ale už nějakou dobu bydlím s přítelem, ze začátku to bylo moc pěkné. Byl romantik, celkem hodný, nepije, nekouří, prostě jsem si říkala, že to je ideální partner. Jenže pak se zadlužil a my začali přežívat a někdy jsme si museli půjčit, abychom vůbec vyžili. Všechno se nám ve vztahu zkomplikovalo, ale i přesto jsem s ním zůstala. Máme spolu jedno dítě a někdy je to opravdu moc těžké, páč přítel začal být nervní a já jsem díky němu taky zlá. Začal chodit s práce a komandovat, jak malého, tak i mne. Přestal mi pomáhat a není schopen si po sobě umýt ani hrnek, všechno je pořád na mne. Začal mne i ignorovat, když chci něco řešit, sedne ke kompu, nasadí si sluchátka s hlasitou hudbou a nic neřeší, ještě mi řekne, že mne nemíní poslouchat. Jsem z toho potom na nervy a věčně se hádáme. Vadí mi to a nejraději bych od něj odešla, páč se hádáme opravdu často a myslím si, že za to může i naše finanční situace a to, že přítel mne už asi nemiluje, jinak si neumím vysvětlit, že mu pořád něco na mne vadí. Nejraději bych odešla k rodičům, páč jinou možnost nemám, jenže moje matka je schizofrenička a mám obavy, aby se něco špatného nepřihodilo…a finance na to, abych mohla žít s malým sama nemám.:-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
20.1.14 08:52

@vanill nakopala bych ho do zadečku.. protože tohle chování odnáší hlavně vaše dítě… a klidně bych bydlela u mamky. Když ji znáš, tak víš, čeho je schopna, čeho ne :think: minimálně dočasně, než vyřídíš alimetny pro dítko atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
20.1.14 09:09

Tak když nechce nikdy poslouchat, tak jako první větu bych mu řekla, že s ním chci mluvit. Druhá hned vzápětí by byla, že je to o rozchodu. A podle toho by se vidělo, ne? Asi by měl aspoň tušit, že máš s ním problém tak vážný, že uvažuješ o rozchodu. A informuj se na azylové domy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
20.1.14 11:23

málo konkrétních onformací pro vyjádření

Máme tu poměrně málo koknrétních informací. Vlastně jen, že „máte dluhy“ (nevíme od kdy, kolik a hlavně proč došlo k zadlužení) a pak že on „začal chodit do práce“ (nevíma za kolik dělá, jestli je schopen splácet, jakou tam má popřípadě buzeraci, atd atd). Od toho se k nějakým kompetentním vyjádřením moc odrazit nedá. Prostě nevíme zda důvody jeho nálad nejsou do určité míry opodstatněné. Nebo jsou naopak jeho nálady skutečně zbytečné. Nevíme nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
20.1.14 11:54

@Heinich
tak ono se to často napíše tak, aby vyznělo to nejhorší, že ano :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15887
20.1.14 12:00

@Heinich sorry, ale to, že se zadlužil a neudrží nervy na uzdě není opodstatnění pro to, aby byl hnusný na dítě :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
20.1.14 12:09

nj

@locika píše:
@Heinich sorry, ale to, že se zadlužil a neudrží nervy na uzdě není opodstatnění pro to, aby byl hnusný na dítě :pocitac:

Nj tak ho zastřelíme, jak ten tvůj smajlík a bude pokoj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
20.1.14 12:36
@Heinich píše:
Máme tu poměrně málo koknrétních informací. Vlastně jen, že „máte dluhy“ (nevíme od kdy, kolik a hlavně proč došlo k zadlužení) a pak že on „začal chodit do práce“ (nevíma za kolik dělá, jestli je schopen splácet, jakou tam má popřípadě buzeraci, atd atd). Od toho se k nějakým kompetentním vyjádřením moc odrazit nedá. Prostě nevíme zda důvody jeho nálad nejsou do určité míry opodstatněné. Nebo jsou naopak jeho nálady skutečně zbytečné. Nevíme nic.

To je jedno… tazatelka si přečte, jakej je to hajzl a místní expertky upustí páru překotným odsuzováním na fóru a nebudou pak doma protivný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
20.1.14 13:18
@Heinich píše:
Nj tak ho zastřelíme, jak ten tvůj smajlík a bude pokoj..
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tý jo, to jsem se „upsala“, chtěla jsem tam dát tento smajlík: :zed:…tak na to by šlo napsat, že ho utlučeme o zeď :twisted:
Zkrátka si myslím, že prostě žádný důvod není dostatečný proto, aby někdo byl hnusný na dítě…já samozřejmě chápu, že člověk se dostane do situace, kdy je s nervama v háji, všechno se se. e a je to tak na bouchnutí do stolu…ale za to to dítě přece nemůže…a taky není řešení si dát sluchátka na hlavu a nechtít nic řešit ne? :think: (další věc samozřejmě je, jakým způsobem s ním tazatelka komunikuje, páč jestli po něm držkuje, sotva přijde domů, tak to pak bych se taky zavřela někam sama a nechtěla nic řešit, to nepopírám :think: )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
20.1.14 13:20

Zkusila bych si s ním ještě v klidu promluvit, a pokud by tě ignoroval, odešla bych k mamce a uvidíš, jestli mi za to budete stát začít na sobě pracovat.

• Citovat
  • Upravit
Everyone
20.1.14 13:21

A jinak ano, odnáší to hlavně vaše dítě :,(

• Citovat
  • Upravit
984
20.1.14 13:30

Asi bych za ním přišla a hezky mu řekla:,, Já vím, že máš problémy, že tě něco žere, ale nemysli si, na mě je toho taky moc. Nevěnujeme se jeden druhému, pořád se hádáme a ubližujeme sobě i našemu malému. Je to tak špatny, kdaž chci, aby vše bylo jako dřív. Chci, aby jsme si zase rozuměli, vše spolu v klidu probrali a třeba nám to pomůže a taky chci, aby jsi se víc věnoval našemu dítěti, jestli nás máš ještě rád, tak pojďme s tím něco udělat, protože takhle to nebude mít dlouhého trvání." Já bych to řešila takhle, pokud by odmítl poslouchat v klidu bych mu řekla ať se teda na mě nezlobí, ale že od něj odcházíš, ať se jde rozloučit s malým. Zabalila bych si věci a pak odešla za mamkou. Potom bys zjistila na čem seš. Buď přijde a bude vás chtít zpět a nebo budeš volná a začneš lepší život se svým synem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí