Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Driv jsem koukala ale už nekouksm, sex mam jen z povinnosti a tak to radši nehci ani vidět
a manžel kouká proto já nekoukám
@Marry11 píše:
Můj kouká to vím jeho to baví sledovat
No právě vím, že ho to taky baví nebo tedy bavilo. Štve mě to strašně moc a připadám si strašně škaredá. On mi na to řekl, že jsem paranoidní ![]()
Mne by zase vadilo kdyby na me celou dobu ziral
Mame to tak nejak stridave, pritel ma chvilemi otevrene oci, chvilemi zavrene a ja tez, nejak me nenapadlo to resit, nebo si myslet, ze mysli na jinou
Koneckoncu at si mysli na co chce, hlavne kdyz ja neprijdu zkratka ![]()
Já spíš koukám, on většinou ne, nikdy mě nenapadlo, že by to mohlo znamenat, že si představuje kdoví co. ![]()
@Anonymní píše:
No právě vím, že ho to taky baví nebo tedy bavilo. Štve mě to strašně moc a připadám si strašně škaredá. On mi na to řekl, že jsem paranoidní
Prijde mi zbytecne resit takovou banalitu
Pokud je jinak vztah a sex funkcni, tak si pridavas zbytecne trapeni ![]()
Já i „kamarád“ koukáme je to hlavně před koncem moc vzrušující ![]()
Mám takový dotaz a byla bych ráda za upřímné odpovědi. Má váš muž či partner při sexu zavřené oči nebo se na vás kouká? Klidně pište i anonymně, ale hlavně pravdivě není třeba se vychvalovat…víte jak to myslím.
snižuje mi to sebevědomí a vadí mi to mám pak z toho prd a nebaví mě to 
U nás to je novinkou už dlouhodobější, ale dneska mě to dorazilo když jsem byla na něm a on celou dobu se zavřenýma očima sem tam kouknul na prsa a zase zavřený. Tak si asi něco představoval