Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj.
Mám takový dotaz a tím bych se chtěla i dozvědět, jestli to máte stejně jako já.
Už skoro 2 roky žiju v permanentním stresu. Ztráta partnera a rozpad mé rodiny a prostě jeden karamobol za druhým. Před půl rokem jsem se seznámila s jedním mužem. Moc se láskujeme, ale jsme bohužel jen milenci, ale vlastně máme vztah jako normální partneři pomáhá mi pořád i o synovu výchovu se dělíme. Ačkoliv bychom byli nejraději jen spolu. Tak nemůžeme, no nebudu to rozebírat. Moc ho miluju, strašně se mi jako chlap líbí. Do teď to v sexu bylo super a hezky jsme se sehráli. On dokonce už ani nepamatoval, že by mě sex dvakrat posobě a se mnou to tak má pořád. Líbí se mu to se mnou ![]()
Jenže je to tak týden co mě nastal problém a dost delikátní… Takže : Minulí měsíc jsme meli několikrat sex, pak jsem dostala mykozu, tu sem přeléčila, pak hned nastoupila MS a jak MS skončila tak jsem se radovala, že zase můžeme zahájit naše radovánky
. Jenže ja i když sex chci…, tak nevlhnu tak jak jsem vlhla. U mě je to tak, že když jsem vzrušená tak jsem opravdu hoooodně mokráááá a příteli se to moooc líbí
. Jenže teď nic moc teda… Kdyby to bylo u mě sem tam tak si řeknu jo, tak v pohodě, za chvilku se to zpraví, jenže to není normální. A já tuším, že je to mojí hlavou. Tím vypětím, stresem, smutkem, že on není můj a že musím snášet to všechno co se mi děje. Syn mě taky týrá psychicky- jsou mu 3 roky. Jsem na vše sama, bez rodiny, přátel, normálního života. jsem smutná, nemám radost ze života a nejraději bych šla prdět do hlíny
. TO už nikdy nebudu šťastná?
. A teď ještě ta poslední kapka…Nedokážu se vzrušit…
Já vím, že řešení je Lubrikační gel… ale to už nejsem já… KDyž nejsem vzrušená tam dole vlastním přičiněním tak si připadám už úplně na hovno.
Holky, setkali jste se s tím taky osobně? Mám tenhle problém před ním rozebírat, nebo jen tiše čekat až se zpravím? ![]()
A proc nemuzete byt spolu? to by me asi trapilo vic, nez ze nejsem vlhka ![]()
@kitty123 píše:
A proc nemuzete byt spolu? to by me asi trapilo vic, nez ze nejsem vlhka
Ahoj. Tak je to teď v tuto chvíli neřešitelný problém, on má v OP ženatý. Víme, že chceme být spolu, ale teď to ještě nejde…
@Nana12 píše:
Ahoj. Tak je to teď v tuto chvíli neřešitelný problém, on má v OP ženatý. Víme, že chceme být spolu, ale teď to ještě nejde…
Ja si to rikala
no k te zalezitosti asi neporadim.. nemam stim problem
ale rozhodne se nestresovat a neprdet do hliny, mas tu jeste ditko ![]()
No jestli tě to uklidní, tak je spousta žen, které ten lubrikáč používat musí i když jsou vzrušené, třeba já.
Pokud se ti to jinak líbí, tak to nemusíš řešit.
@delice píše:
No jestli tě to uklidní, tak je spousta žen, které ten lubrikáč používat musí i když jsou vzrušené, třeba já.Pokud se ti to jinak líbí, tak to nemusíš řešit.
Aha
Já myslela, že zákonitě musíš i zvlhnout, když je ženská vrušena… ![]()
Já tu pomoc gelu nezatracuju, ale když vím, jak fungovalo ještě do nedavna moje tělo a teď mě dělá tohle… ![]()
@Nana12 píše:
Jen v OP, nebo se ženou i žije?
Edit: nechci rýpat, ale tohle bývá hodně o psychice - pokud Ti třeba sliboval, že se to do dvou let vyřeší, a pokračuje to dál, tak Ti třeba tělo dává najevo, jak moc jsi byla přesvědčená, že bude s Tebou na plný úvazek.
Příspěvek upraven 19.01.14 v 23:16
@delice píše:
No jestli tě to uklidní, tak je spousta žen, které ten lubrikáč používat musí i když jsou vzrušené, třeba já.Pokud se ti to jinak líbí, tak to nemusíš řešit.
Já taky. POkud si to jinak užijete, namažete a jede se. Zpočátu mě to taky trápilo, ale už jsme na to oba zvykli a v pohodě.
Nikde není psáno, že za to může jen psychika, já bych vsadila i na ty potvory kvasnice…
@kitty123 píše:
Ja si to rikalano k te zalezitosti asi neporadim.. nemam stim problem
ale rozhodne se nestresovat a neprdet do hliny, mas tu jeste ditko
Já vím, že máš pravdu, jenže ono se to lehce řekne a těžko dělá, ze dne na den být v poho a nad věcí ![]()
Dala bych si do poradku zivot a pak resila ze nevlhnu. Me to prijde jako malichernost vzhledem k.tomu, co jinak pises
@Lajka09 píše:
Já taky. POkud si to jinak užijete, namažete a jede se. Zpočátu mě to taky trápilo, ale už jsme na to oba zvykli a v pohodě.
Nikde není psáno, že za to může jen psychika, já bych vsadila i na ty potvory kvasnice…
Takže navštívit gyndařku a poradit se ještě tam?
@pikola píše:
Dala bych si do poradku zivot a pak resila ze nevlhnu. Me to prijde jako malichernost vzhledem k.tomu, co jinak pises
Tak možná to je malichernost. Do pořádku život se snažím dát už hodně dlouho, ale když už to zasahuje do milostnýho života ( do aspoň jediný slasti ) tak co mám dělat
.
Šiš, to je zase výživny téma. ![]()
Sloh jako od puperťačky. Řeší, že nevlhne, ale s přítelem se moc „láskují“ jen je tu ta chybička, že je ženatý.
Je to teď nějaká moda, nacházet si ženaté/ vdané, milence/ milenky… ![]()
Tak já se přišla vypovídat a nevěděla sem že dostanu potěr
. Kamarádky fuč a s nikým si o takových věcech nemůžu promluvit. Asi sem fakt zoufalka.
A jinak, mel by se prelecit i parner, jinak si tu mykozu muezete predavat do aleluja (s manzelkou)