Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Milá anonymní, pokud myslíš mě, tak já nemoralizuji, neboť dobře vím - dáš za to cokoli, ať bolí to nebolí, Danajskej dar nedar, chemie osoby aneb láska je kur-a každýho sundá. Spíš tvrdím, že role milenky byla, je a bude nevděčná a málokterá ženská to dlouhodobě snáší. Je v lidské přirozenosti chtít mít pro sebe toho, koho miluješ. Když to nejde tak to prostě bolí. Navíc, nebolí to jenom milenku, ale i manželku, chlapa a možná i děti. Zakladatelka si stěžovala na stres, na to, že s chlapem nemůže být pořád, že není dostatečně vlhká, což svědčí o tom, že se kvůli tomu všemu asi trápí, tudíž jsem psala, aby jí to nestáhlo na dno úplně.
@JedenTypan píše:
hmm, to rika snad kazdej zenac a divil jsem se, ze by tomu nejaka milenka verilaAle evidentne i veri.
To říkávají všichni, souhlas ![]()
@zagora píše:
To říkávají všichni, souhlas
Ničíte zakladatelce iluze. ![]()
@Ambriel píše:
Proč se schováváš za anonym?Nemáš k němu absolutně žádný důvod. Snad nám tě odtajní ať víme, která hrdinka neumí říct svůj názor.
![]()
Chtěla bych jen reagovat na to, že tě syn týrá.
Celý příspěvek se rozplýváš nad chlapem, jeden smajlík za druhým a jedna věta o synovi, hnusná.
To mi nepřijde v pořádku.
A co se týká @JedenTypan hlášky, tak všichni moji milenci doma s manželkami spali, i když už měli vztah „rozbitý“ ![]()
@Anonymní píše:
Teď už jsi možná nervózní z toho, že bys měla být vzrušená a nejde to, pak je to ve smyčce, uklidni se, uvolni se a nemysli u sexu na to, že určitě nezvlhneš.No a jinak k těm moralistkám tady… chybí mi v této diskuzi ještě pár nicků, které by tě taky určitě odsoudily, se divím, že tu nejsou. Vždycky ví, co je správné, co by nikdy neudělaly, ale zásadně je vidím v diskuzích, kde se řeší sex, nevěra, délka penisu apod.Takže asi jim doma něco chybí, a tady si hrajou na pokrytce. Tyto ženy neřeš. Každý má svůj život, a ať si ho zařídí po svém.
Zajímavé, že vždy, když žena projeví svůj názor, že nevěra není správná, hned z ni ty druhé uvolněnějších mravů dělají moralistky a pro jistotu ještě anonymně.
Ja taky nejsu vlhka zacalo mi to co se mi zacaly objevovat zanety bartolinky to s tim primo souvisi s tim zvlhcenim, ale je to na prd ![]()
@Katchus píše:
Chtěla bych jen reagovat na to, že tě syn týrá.
Celý příspěvek se rozplýváš nad chlapem, jeden smajlík za druhým a jedna věta o synovi, hnusná.
To mi nepřijde v pořádku.A co se týká @JedenTypan hlášky, tak všichni moji milenci doma s manželkami spali, i když už měli vztah „rozbitý“
Souhlas..tady je cizí chlapa šuka. ka důležitější než dítě