Zavřené oči při sexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Safrane
20.1.14 12:40
@Anonymní píše:
Nic ve zlem, ale co si o tom s nim promluvit? Treba zacit zertovne co ja vim. Tady ti nikdo neporadi, protoze do hlavy tobe ani tvemu partnerovi nevidi.

A o čem? Není soukromí partnera vůbec a natož při milování opravdu jeho výsostně soukromá věc? Typická diskuze, kde by se spíše hodil název-Jak vyrobit problém i tam, kde není. Nedovedu si představit, že bych měl vedle sebe partnerku, která by mi byť i vlídnou formou připomínala, že jsem se včera nedíval a proč. Není to směšné?

• Citovat
  • Upravit
20.1.14 15:22
@Anonymní píše:
Mám takový dotaz

Východní směry doporučují, aby měl muž obvzláště při ejakulaci oči zavřené, protože tím zabrání ještě větším ztrátám energie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
20.1.14 15:58
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@Therminal Earth píše:
Východní směry doporučují, aby měl muž obvzláště při ejakulaci oči zavřené, protože tím zabrání ještě větším ztrátám energie.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.1.14 18:29
@Heinich píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

V zimě by měla být ejakulace tabu.Na ledviny to má blahodárný vliv. Málo se mluví o fenoménu nadměrného sexu. Žena je daleko lépe chráněná vůči energetickým ztrátám při sexu nežli muž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
20.1.14 18:32
@Therminal Earth píše:
V zimě by měla být ejakulace tabu.Na ledviny to má blahodárný vliv. Málo se mluví o fenoménu nadměrného sexu. Žena je daleko lépe chráněná vůči energetickým ztrátám při sexu nežli muž.

Ale jenom při úplňku, naopak když je měsíc v novu, je ejakulace doporučená pro každého muže s křestním jménem začínajícím na „P“.

• Citovat
  • Upravit
20.1.14 19:00
@Virginian píše:
Ale jenom při úplňku

Klidně si z toho dělejte legraci, mě to nevadí. Napsal jsem jen pár osobních zkušeností s tao a částečně s tantrou, jejichž zákonitosti fungují celá tisíciletí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
20.1.14 19:28

Kdo si dělá legraci? Tohle je vědecky ověřené, stejně jako tvoje zkušenosti s tantrou.

• Citovat
  • Upravit
MarkétkaBeruška
20.1.14 19:29

@Virginian ha tantra, nevím sice co jste tu řešili ale tantra je super. :D

• Citovat
  • Upravit
24257
21.1.14 18:13
@Therminal Earth píše:

A kam jde ta energie? Preda ji aspon partnerce?

Jinak my jsme na sebe pres oci napojeni, a nedovedu si predstavit, ze by je partner zacal najednou zavirat. Oko brana do duse, verim tomu. A naopak, u ex jsem se mu posledni leta pri sexu do obliceje vubec nedivala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
22.1.14 09:52

legrace a fakta

Tak je fakt, že ztráta energie u muže, popisovaná tantrou, má reálný základ. Ale podle mě k ní dochází při ejakulaci a né při otevřených očích. Tuhle ztrátu energie zná většina mužů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virginian
22.1.14 12:30

Jo a některý ženský maj tu tantru tak velkou, že pak člověk ale už vůbec nemůže… se hnout :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky